Újév környékén mi ástunk. Ősszel először olyan kemény volt a kötött talaj, hogy eltört volna az ásó, utána meg hétvégén többször esett az eső, így elmaradt az ásás egy része. Ezt pótoltuk.
Gratulálok, bocsánat, hogy csak most, de nem voltam erre felé. Szép nevet kapott a szüleitől. A szívemet melegség tölti el, ha ilyen neveket adnak a babának. Remélem az én unokáim is hasonló szép nevet kapnak majd. Nem tudom mondtam-e már, hogy március 25-én lesz az idősebbik fiam esküvője, remélem hamarosan jön majd az unoka is. Sok boldogságot és jó egészséget kívánok a babának és az egész családnak!
Elmondom mindenkinek, h nagy meglepetés ért tegnap. Egy barátom megkért h daráljak le neki húst. Mivel kevés volt, a legkisebb darálóm használtam, és életembem először az aluminium alkatrészeket betettem a mosogató gépbe. Feketén jöttek ki. Google barátom elmagyrázta, lehettem volna okosabb is.....
...nos el mondhatom en bar kinek is de suket fulekre talaltam ez eddig...a kerdesem az volt h miert nincs "utos" Pasi sehol...az utoson azt ertem h ha meg latod el indul a mosoly az arcodon...meglatasom...mind egyik fekete ruhaban diszeleg 1-tol 1-ig...telefonjat b...szkodva kozlekedik ,haja 1cm hosszu,tekintete ures,fej lehajtva a foldet nezi...az alakjuk szal hogy is mondjam csene-vesz...izom csupan a jarashoz...ket palcika a s.ggebe szurva,pofaszakall v serte diszeleg rajtuk...beuzemeltek volna egy egy-kaptafara keszult ffi gyartosort vagy mi?hha ti okosabbak vagytok mint en...a szemekrol mar nem is beszelek...szoooval?