Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Felebredtem ilyen korän.
lehet, hogy läzas vagyok???
jah....buon giorno...
Jó reggelt mindenkinek☕☕🥐🥐☕☕🥯🥯☕
Szépet mindenkinek.
🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇
Jó estét mindenkinek 🦉🌟🍫🥧🌟🍇🍐🍎
Sajnos nálunk nincs konzulens. Egyedül kell írni. Így a motiváció is kevesebb.
Köszönöm szépen. Apósomnál még reménykedünk. Az angyalokkal teljesen igazad van. Tegnap este felé mikor elállt az eső olyan furcsa színű volt az egész égbolt, hogy kimentem megnézni. Nagyon kellemes, meleg színű volt minden, egy kicsit messziről lehetett látni, hogy próbál kisütni a nap, és két oldalt a szürkeség. Valahogy egyből az jutott eszembe, hogy anyukám már jól érzi magát és így próbál jelezni. Még soha nem éreztem ilyet, sőt eddig nem is igazán hittem ezekben a dolgokban, de most éreztem.
Részvétem a családnak🙏🕯️
Anyukádra vigyázzanak az angyalok.
Kitartást nektek,,apósodnak javulást.🙏
Köszönöm szépen Neked is!
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem az egész családodnak. 🕯️
🖤
🖤🙏
Őszinte részvétem.
Nyugodjon békében.
Köszönöm szépen a kedves szavakat!
Nyugodjon békében Édesanyád! 🕯️🥀 Neked és szeretteidnek megnyugvást kívánok. 🙏 Őszinte részvétem!
Szép vasárnapot mindenkinek! Régóta nem jártam erre, de ennek sajnos oka van. Összejöttek a dolgok most nagyon. Szeptember 20-án este 7 órakor nagyon hosszú szenvedés után anyukám örökre elaludt. A hét az ügyintézésé volt, mellette dolgoztunk, a hideg előtt igyekszem mindent beszedni a kertből. De közben a 86 éves apósom is leesett a lábáról, közvetlenül azután, hogy elmondtuk neki, hogy meghalt az anyám. Ő már évek óta nagyon nehezen mozog, cukorbeteg stb. De eddig még gyógyszerek, inzulin, vízhajtó segítségével jól elvolt, evett, ivott, elcsoszogott még. De egy hete már nem tud lábra állni, kiugrott a cukorja stb. Már beleegyezett a kórházba, ma talán már be is kerül. Vigyázzatok magatokra, mindenkinek jó egészséget és szép őszi időt kívánok!
Szép vasárnapot mindenkinek.
Itt ma is próbálkozik a napocska, de, hogy sikerrel jár-e majd kiderül.
Mindjárt vége szeptembernek, nálunk próbafűtés volt tegnap és ma is langyosak a csövek.
Jelenleg még 13 fok van kint és 67% páratartalom, tegnap este 88% volt.
Kedvenc a tv-ben a DrPol állatklinikája.
Nem csodálkozom,, soha nem gondoltam volna, hogy ezek a hatalmas termetű állatok,ilyen bravúrokra képesek,,a nagy kerítéseket ugorják.
Vagy döntik🙃
Mindenkinek kellemes ébredést szép jó reggelt kívánok. 🐓 Nálunk még nem fúj a szél, de borult az ég. Most vannak az állat tenyésztési napok az egyetemen. A rendezvényről meglépett Ferdinánd a 650 kg súlyú angus bika. Nem tudom, hogy előkerült e. Mindenesetre közeledik a városhoz. Már a Dombóvári úton látták. 🐂
Jó reggelt kívánok ☕☕☕☕☕🥐🥯🥛🥛🥐
Jó szeles napra ébredtünk.
Szépet mindenkinek.
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
Jó estét mindenkinek 🦉🍫🍷🥧🍫🦉🌟
Katus tegnap indult haza, remélem szerencsésen megérkezett, érkezik.
Kiirtani nem is akarom, imádom a virágját és annak illatát. Akkor majd novemberben jól levagdosom.
A kicsik ma vagdosták vissza.
De bármikor vissza lehet vágni.
Ki se lehet irtani.
További ajánlott fórumok: