Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Jó reggelit mindenkinek.
☕️☕️☕️☕️🧋🫖🥛🥪🥪🥪 (ezt Cikatól loptam)
Nem igazán lenne a lakók közül, azt sem tudják legtöbben, hogy a a kapa melyik végét kell megfogni. :)))
Mikor elköltözött a hölgy aki rendben tartotta utána egy nyarat gazban volt, így álltam neki a következő tavaszon.
A régi lakók nem törődtek vele. De én szeretem csinálni. Mindig is volt kertem, virágos kertem mielőtt ide költöztem.
Beszélgető társak vannak, de annyira nem is szorgalmazom, hogy barát legyen.
Szépet mindenkinek.
🌙🌠🌟🌙🌠🌟
Ma délelött a piacon hallottam, hogy a repceméz hatásos a reflux ellen, mert az lúgos, a többi meg savas. Minél világosabb szinű, annál jobb.
Méhésztől hallottam.
Ahogy mondod, mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is. Jó volt a családi házba, udvarral kerttel, mig a gyerekek kicsik voltak, sőt míg ki nem repültek. Persze meg mi is fiatalabbak voltunk. Bírtuk a munkát is.
Kettecskén maradva, és az egészség sem volt már a legjobb, nehezebben ment minden. A nyugdíjazásomat vártam, mert munkahelyet nem akartam 40 év után váltani. Már előtte vagy 10 évvel eldöntöttük, hogy, ha eljön a nyugdíj akkor Bp.-re költözünk. Így sokkal kényelmesebb a panel, most a rezsi miatt is szerintem sokkal jobb. A szabadba így is ki lehet menni, sőt a városból is. Talán ami hiányzik kicsit, hogy esténként nem lehet a teraszra kiülni. Nincs erkélye sem a lakásnak. Viszont akikkel ott kiültem, már azok sem laknak ott, így marad a cset. Itt még nem találtam olyan barátra kivel bizalmas kapcsolatban lehetnék, igaz nem is kerestem. Viszont a régi barátokkal, volt gimis társaimmal tartom a kapcsolatot. Unatkozni nem szoktam. :))))
Na, ott biztosan felvennének most Téged hóhányónak..-)
Plusz dolcsid lenne a nyugdíj mellé, tapadnának rád az öreganyók, hogy vidd ki őket ebédelni.-)))
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!