Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Gyógyulj meg hamar.
Szerencse a szerencsétlenségben hogy nem volt nagy szél,
Kívánom h gyorsan gyógyulj meg.
Nagyon sajnálom szegény szerencsétlen szomszédaid.
Lányok,Fiúk!Ma sajnos nem jó napra virradtam!
Kigyulladt a szomszédom háza,jobban mondva a melléképület.Ott leégett minden,a palatető durrogva repkedett a levegőbe,csaptak ki a lángok!A tűz felénk terjedt!Egy fal választ el minket egymástól,mi is ott tároljuk a téli tüzelő egy részét.Egyedül voltam otthon,nagyon megijedtem,mert a gázvezeték is arra megy.Két tehetetlen öreg lakik a szomszédban a fiával,de a fiuk sem volt otthon!A másik szomszéddal hívtuk a tűzoltókat,próbáltuk a két öreget kihozni.Szerencsére a tűzoltók 10 percen belül itt voltak!Az én udvaromban már látni sem lehetett a füsttől.Szivárgott a gázkazán,állitólag az okozta a tüzet.Egy kis füstmérgezést én is kaptam,na meg egy kis sokkot is!Még nem nagyon tértem magamhoz,de örülnöm kell,hogy ennyivel megúsztuk!
Szépet mindenkinek.
🌟🌜🌠🌟🌜🌠
Hey, lyányok, mindenki a kertben kapirgál?
Oltári nagy csend van itt.
Mellik pipi érkezik?
csak nem az őszibarackseggű?
Értem.
Az én feladatom pedig most az, h 22-fokra melegítsem az ágyam.
Szép napot mindenkinek.
Nincs köztünk már kapcsolat.
Ott, akkor pontot tettünk rá.
az én utódom az emberiség.
közelebbi hozzátartozóm nincsen.
szépet is meg jót is...
Nagy dilemmában vagyok, hogy melyiket válasszam:
Belső csendességben élni a külső események zajlása között: ezt nyújtja a a kicsi Père-Lachaise temető.
Tökéletes nyugalom és békesség.
A Montmartre-i temető Párizs legnagyobb temetője a Père-Lachaise és a Montparnasse-i temető után.
Én még nem voltam ilyen boltban, nem is hallottam róla. Most, hogy írtad, kíváncsi lettem rá, megnéztem a neten. A kommentekben a vélemények nagyon különbözőek.
Nekem semmi közöm hozzá, de azt szokták mondani, "a szüzesség a szegény lányok egyetlen hozománya".
Namost kéremszépen. Ha van mondjuk két és fél, három ilyen állapotban lévő, hmmmm...hát akkor már baj van.
Aki nem érti, járjon utána.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!