Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Kellemes szép napot mindenkinek.
Kezd sütni a nap és 2 fok van, -1 volt reggel 6-kor.
Nagyon ragyognak a csillagok.
Biztos hideg lesz reggel.
Szépet mindenkinek.
🌠🌌🌟🌠🌌🌟🌠🌌🌟
A Pennyben vettem tegnap 25 dkg-os Sissy félzsíros túrót 379.- akciósan, de teljes áron is 549.-
450g-os sissy 20%-os tejföl 539.- volt, az nem akciós, szeretem ezt a fajtát. Jaa és a tejfölt még pirítóson is.
Nálunk hamar,,szeretünk mindent ami tejfölös,túrós.
Ma is sült krumpli van tejfölös túróval vacsira.
Nem tudom, a Lidl-ben mennyibe kerül a túró, én ma a CBA-ban vettem. Ott nem néztem meg az árát, és itthon ájuldoztam, hogy 25 deka 939 Ft.
Vödrös tejfölt még soha nem vettem, de nagy poharast is ritkán. Mikorra fogy el egy vödörnyi tejföl?
Meg vagy vele elégedve?
Most akciós mindkettő.
Vettem 6 vies zsemlét, 25dk túrót.
A zsömlének levágom a tetejét, kikaparom a belsejét.
A túróba tettem cukrot, vaniliát, citromhéjat, 1 tojást, meg a zsömle kikapart belsejét.
3 tojás sárgáját, cukorral meg vaniliával kikevertem öntöttem hozzá tejet 2-3dl.
A 3 tojásfehérjét felverem habnak, és belekeverem a túróba.
A zsömléket megmártom a tejes keverékbe, és kikent tepsibe teszem, megtöltöm a túróval, a zsömle tetejét is megmártom és ráteszem. A maradék tejest rákanalazom. Mehet a sütőbe. Nagyon finom lett, még a héten egyszer csinálok ha Évi hazajön.
Elmondom neked, hogy én is csak a nappalit tettem rendbe. Megvár a többi, a hetet erre szánom. Már nem váltom meg egy nap világot.
Tegnap vettem én is a Pennyben túrót, de még nem döntöttem el mi legyen. Hogy csinálod a zsemlét? nagyon régen csináltam már.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!