Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Jó reggelt és szép Mikulást mindenkinek.
A Miki ide havasesőt hozott, tegnap este óta esik. 0 fok van.
Szépet mindenkinek.
🎅🌠🎅🌠🎅🌠🎅🌠
Jó estét kívánok🦉🍵🍵🫖🦉🌟
👢👢👢👢👢-at az ablakba:)) Itt mindenki nagyon jó,, úgyhogy csak pottyan kis valami:))
Kellett neked kisgatyában nézelődni az ablakon! Máskor ügyelj jobban!
Gyógyulj meg gyorsan. Legalább 1 szurit élvezettel adnék be. Ördögi fejet vágok.
Na, most értem haza a dokitól mert rém randán köhögök...
Vonz az ágy melege, reszketeg az állapotom.
Akkora antibiotikumot vagy mit adtak mint a kisujjam...
10 db van a dobozban, 10 napig nem kell ebéd.
szar érzés ez az elesettség.
Pénteken mentem volna EKG-ra, de még jó, hogy megnéztem, hogy az csak 1 hónapos lehet, így le is mondtam, de januárra még nem tudtak időpontot adni.
Nőgyógyászhoz majd jan. 23.-án megyek, meg aztán a vérvétel, de az is csak január végén lehet.
Febr. elején kell visszamennem minden eredménnyel /tegnap fül-orr-gégén és mellkas röntgenen voltam/ Az eredmények függvényében küldenek az altató orvoshoz és térd röntgenre. De arra mindjárt az nap. És újra vissza kell mennem azokkal a papírokkal is. Tudom, mert 1 éve végig csináltam ugyan ezt, csak az akkori dokim visszamondta a műtétet, vagy is átadta annak a dokinak aki most fog műteni, de az idén áprilisi műtéti időt nem vette át a doki, hanem új "besorolást" kaptam.
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
Sikerült nekem is ma jól elaludnom, de nincs gond, ma sehova nem kell mennem. vagy is majd a piacra, de a lányom megnézi, hogy van-e élő hal. Azt mondta ne menjek le feleslegesen, mert nagyon csúszik minden. Neki muszáj volt kimenni és fél 12 felé lesz a piacnál.
Nagy a valószínűsége.
Kíváncsi vagyok a következő fiatal párosra.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!