Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Kis eső szünetben elugrottam a Sparba,,vásárló nem sok volt,,nem ez a csúcsidő.
A boltos lányokat, megmondom nem irigylem,,,akármerre mentem raklapszám állt minden,,idepakoltak, odapakoltak.
Nem tudom szervezés kérdése e,,tegnap pont akkor álltam meg a kávés polc mellett amikor megbeszélték hogy oda rakják a kilós kávékat,,,, ma szedték le és pakolták máshová.
Ha gondom lesz, majd kérek segítséget nálam okosabbtól, de akár itt tőletek is. Tudom, hogy összetartó, segítőkész csapat van itt.
Akkor nézek majd egy nagyot, ha mégsem laptop van a csomagban, bár ennek kicsi a valószínűsége.
Szépek azok a kismalacok, nem kell mindig nagy disznó!!!! :-)
Gondolom, élvezed a kísérletezgetést az új masináddal.
Köszönöm az előlegezett bizalmat. Valószínű sokat nem fogom használni, ezen a nagy képernyős számítógépen, ahol most írok, nagyon jól lehet filmeket is nézni.
Persze, azért örülök neki. Magamnak nem vettem volna.
Na szóval, kismalacokat sütöttem, kicsit lágy lett a tészta, robot gépben csináltam, és nem néztem meg közben, milyen.
Így aztán, kismalacok lettek.
Lekváros, diós, sajtos.
Felé rendes gázos, persze mint rendesen megérett az alja.
Másik fele forrólevegősben, megkellett fordítani, mert annak meg nem sült meg az alja.
Közel egyidőben lett kész.
Ahogy ismerlek, tuti gyorsan ráérzel.
Van tabletem, csodálatos képet ad, de valamiért nem igazán szeretem, csak maximum utazáshoz, a családom többi tagja meg a tabletet szereti.
Az enyém is megérkezett tegnap. Nem én rendeltem, de én kapom karácsonyi ajándéknak. Így volt egyszerűbb, hogy hozzánk jött a csomag. Majd karácsonykor bontom ki, és együtt nézzük meg, de sejtem, mi van benne. Tartalom nincs rajta, csak a feladó cég és az ára. Ebből és az előzményekből gondolom, hogy tablet. Nem tudom, hogyan boldogulok majd vele, mert okos telefonom sincs, csak buta. Majd meg kell tanulnom a kezelését.
Szép napot mindenkinek ezen a szürke, esős Luca napon!
Megérkezett a csomagom,,a lánykámnak rendeltem.
Még annál is jobban néz mint amire gondoltam🤩
Úgy örülök:))
Itt végre elállt,,de ma is🙄futár jön,,mondjuk erről értesítettek.
Aztán már csak 1 van.
Jó sütést főzést,,várjuk a beszámolót:))
De jó hogy nem mentem sehová, szakad az eső.
Kisérletezek tovább.
Jó reggelt kívánok☕☕☕🫖🍵🍵🍯🍋
Mondanám hogy süt a nap,,de nem ,,szóval itt is dől a lé😯
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!