Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
itt is pötyörög ,jó hogy tegnap megcsináltam a kertben amit tudtam,
ma már megint nincs jóidő,
Sziasztok:)
Szép jó reggelt Mindenkinek:)
Elég borongós napra ébredtünk,az előre jelzések szerint csúnya, esős húsvétunk lesz...
Jó lett volna kimozdulni pedig a természetbe,nagyon beleéltem magam pedig,mert még ezelőtt egy pár nappal igazán szép időt jósoltak...
Ettől függetlenül tovább is folytatom a tavaszi nagytakarítást...
További szép napot nektek!
Az biztos, hogy ízlett neki, mert ahogy elmondta, ő az ázsiai konyhát imádja, és elsősorban az ottani ízeket szeretné viszontlátni a versenyzők tányérjain.
Ahogy a srác elmondta, ő már itthon született, csak a papáék jöttek Kambodzsából, és ő tőlük tanulta a kmehr kajákat főzni.
Most pedig éppen egy ilyen fajta kaját kellett készíteni.
Nekem egyelőre tetszik a műsor, valóban lehet tanulni olyan fogásokat, furfangokat, amiket esetenként mi is be tudunk, tudnánk vetni a saját konyhánkban.
hát kövezzenek meg érte ,de én szeretem az ilyen főzős műsorokat,
sokszor elcsodálkozom rajta mennyi olyan dolog van a világon amiről mégcsak nem is hallottam,
biztos tetszett a kaja a séfnek,de előbb utóbb úgy is kiderül mit súgott neki,
Szoktátok nézni a konyhafőnököt?
Nagyon kíváncsi lennék, mit súgott a séf Szovi fülébe, amikor megkóstolta a kambodzsai kaját???
Én is megittam már reggel a szokásos adagot. A kis kétszemélyes kotyogómból lejön kb. másfél adag, azt szoktam elkortyolgatni.
Totál borult az ég, a járdán látszik, hogy nem olyan régen valamennyi eső esett.
Pedig én úgy készültem, hogy ma még gyalogolok. Az este azt mondták, hogy majd csak holnaptól fog esni. A kis stréber, hogy igyekszik! :))
jó reggelt,én is most iszom a kávémat,
kissé búbánatos idő van,igencsak lóg az eső lába,
szép napot mindenkinek,
Szervusztok! Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Kissé álmos vagyok, sokáig néztem a tv-t az este.
el is bújt a napocska,meg beborult,
remélem nem esik már semmi,
annyi a belviz,hogy lesz itt baj,
közben megjöttek a kiskosztosok is,nagy csicsergéssel,
ja meg a másik kettőt is,
jól esett,de a derekam az majd igen csak panaszkodik,
de az ibolyáim hálásak lesznek ,mert kiszabaditottam őket a folyóvirágok közül,
teljesen elvoltak nyomva,
De gondolom, azért ennyi is jólesett.
A Sándorokat meg kellene búbolni. :))
kisütött rendesen,kimentem kicsit kertészkedni,
ahogy elbújt a nap egyből hűvös lett,
kérdezz rá,mert nekünk is kóricál már a csekk valahol,de igy hogy rákérdeztem küldenek újat,
azt kell majd befizetni nem a régit,
Évinek is adnának másikat ,de neki nincs ideje kivárni .hogy valakivel tudjon beszélni,
úgy meg nem lehet ,hogy én kérjem, mert már igy is jó ,hogy legalább felvilágositottak,
neki majd a következő két számlán irják jóvá,
mindenképp érdeklődj,
Ó,köszi az infót! :)
Akkor várunk mi is a korrigált csekkre :)
Szép napsütéses napot Neked is!
Itt nagyon szép idő van!
A salátára gondolsz? Ebből a mennyiségből az egy literes jénaim lesz tele, és általában 4x tudok bezabálni belőle, akár uzsonna, akár vacsoraként is, nagyon telíti a gyomrot.
Persze, mondják, hogy az a tartár nem igazán fogyókúrás, de még mindig jobb, mint a csoki, vagy az édes-habos sütemény... mondom én. :))
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!