Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szia Katus!
Szeretettel köszöntelek körünkben! Érezd jól magad. Te jössz haza egy hét múlva, vagy a fiad megy ki?
Van ez így! A menyedéknél ezt a kieső időt nem lehet visszapótolni, valami más, másik segítséggel?
Amit pedig készültél, gondolom egy kis kaja, süti, hasonlók, legalább van tartalék, akár fagyóba, akár az unokáknak. Növésben levő gyerkőcök akármennyi sütit képesek percek alatt eltüntetni. :))
Szép hetet mindenkinek
( az elöbb lemaradt)
Sziasztok! Hópihe bíztatására ideértem hozzátok. :) Igyekszem rendszeresen olvasni benneteket és néha írni is. :)
Magamról: 2 éve Svédországban élek, dolgozom. 16 éves fiam otthon, Magyarországon. Már csak 8 nap és találkozok vele.
Kellemes napot, szép
sziasztok,
én meg úgyjártam,a párom unokatesója telefonált kedden,hogy errejárnak,és bejönnek ide is meg a párom tesójához is,
na, készültem nagylendülettel minden jó legyen,
péntek ,eljött az idő majd érkeznek nemsoká ,gondoltam én,
majd fél 3-kor telefon,bocsi de már emitt vagyunk,sajna nemfértetek bele az időbe,
valahol nem is bántam,mert nagyon elvannak szállva maguktól,másrészt meg mérges voltam,mert a menyemnek kellett volna segiteni,de ez miatt nemtudtam,
Sziasztok, hát szépet, de mit is, na ....éjszakát, reggelt, napot.
Hát már nem is tudom írtam-e, hogy vendégem lesz.
Meg is érkezett tegnap délután Pécsről a barátnőm /40 éve/
Tegnap jól ki csavarogtuk magunkat.
Bazilika,Kávézás a nyugatinál, Normafa, János-hegy...Erzsébet-kilátó.
Volt benne minden utazás, fogaskerekű is.
A Normafai Síháztól meg gyalogos séta a kilátóhoz.
csodás a kilátás a kilátóból, igaz elég párás idő volt.
Fél 10-re értünk haza. :)
Ma folyt.köv. Ami biztos az a Dunai hajózás. Kicsit lájtosabbra vesszük.
Itt is volt jó nagy eső, de még mindig be van borulva.
Olyan finom meggyes pitét sütöttem, hogy a gyerekek szinte mind megették, pedig jó nagy tepsivel csináltam, nekem csak egy szelet maradt.
jó reggelt,
szép napot mindenkinek,
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!