Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Sziasztok, szép délutánt.
Ma reggel piacoztam, szinte csak gyümölcsöt vette. Banán, kajszi, áfonya és szilva került a kosaramba, na meg egy karfiol levesnek.
Azt meg is főztem, meg lencse főzeléket és szalonnát sütöttem hozzá.
Lassan készülök, megyek barátnőzni kicsit.
Plútó, fel a fejjel, próbálj társra lelni, hidd el van értelme az életednek!!
ha ránézek a gyerekeimre,és az unokáimra van,
igenis van,
de mikor nagyon fáj a lábam,nem mindig ezt érzem,
jó reggelt,
azért van makramé virágtartóm mert ha megeszi az idő csinálok másikat,
Nagyon szép, nem is láttam még ilyet.
Neked még van makramé virágtartód, na azt sem láttam mostanában.
Szevasztok! Épp most értem ide én is!
Egy kicsit ismét csak sikerült bealudnom. Újabban az alattam lakók 4 óra, fél 5 körül indítják a mosógépet. Csak azt nem értem miért, amikor az asszonyka nem dolgozik, egész nap ráérne mosni! Én meg hülye, eddig a redőny-felhúzással vártam a fél 8-ig, hogy ne zavarjam őket... Hát ennek ezután vége, ha mosógép indul hajnalban, redőny is indul amikor felébredek! :))
jó reggelt,
nagy a csendesség,sehol senki?
Fincsi lesz a hal is, és a vasárnapi kaja is. Jó étvágyat kívánok hozzá.
Én hogy a múlt héten főztem a töltött paprikát, egy részét bedugtam a fagyóba (ma-holnap jó az) raktam rá a paradicsom mártásból is. De jó ötletnek tartom, hogy 1x vesződtem vele, és lett tartalék is.
Raguleves, rozmaringos sült krumpli, és sült csirke comb, Lilike pedig paradicsomos húsgombocót kért.
A hal filézve van,Csanytelekiek így árulják.
Visszatérve a pontyra, csak az a bajom vele, hogy sok benne a szálka. Persze, ha már filézett, szálkátlanított, akkor jöhet!
Most egyszerű kaját tervezek: karalábé leves, resztelt máj krumplival.
Te mit tervezel?
Jó a ponty is, ha nincs szürkebajszos. :))
Egyébként igen borzasztó, hogy ma már azok sincsenek biztonságban, akik ilyen megkülönböztető jelzést használnak, sok bunkó csak a maga feje után rohan. Persze legalább ugyanilyen vétlenek a busz utasai is. És hogy majd kiderül-e egyáltalán mi volt az oka???
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!