Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Locsold be kicsit.
Nekem is be kell, de nálam meg tiszta puha homokos, nem tudok rendesen likat fúrni bele.
Dugtam el óriás hagymákat, aminek olyan hatalmas lila gömb virága lesz. Hát nagyon izgulok, kinőnek-e majd.
Az október elejei hóesés azért még itt is korai. :( Itt kb fél évig csak havat látok, úgyhogy remélem még két hónapig azért nem esik úgy, hogy meg is maradjon.
Mondjuk most decemberben is kimarad majdnem 3 hét, hacsak otthon nem lesz hó. (Dec 13-30-ig leszek otthon) Már csak a repülőjegyet kell megvennem. :)
Ezzel én is így vagyok.
Rengeteg dolog van még a kertben :)
Lenne helyed virághagymáknak? 😊
húsz éve voltam MR-en soha többet az életben azt hittem ott halok meg azon a szűk helyen,
mondták szóljak ha baj van,de csak szoritottam a szemem össze,nehogy kinyissam,és számoltam,egytől hatvanig,újra meg újra,
Szia Katus, szeretem nagyon a hóesést, de még nem kell, még itt korai lenne. Még előbb jöjjön a gyönyörű ősz és a falevelek hulljanak. Az is csoda szép tud lenni.
2016 októberben voltam Tatán ősszel, hát mint a gyerekek órákat sétáltam a fák alatt és imádtam ahogy hullanak a levelek, na és rugdostam az avart. :D
Ne is.mondd 😂😂
Azt mondta szeretne egy igazi tigris tankot..nézett a neten egy 8 millió forintost😂😂😂
Na hát mondtam neki azt biztos nem kap😂😂😂
Ha lenne is annyi pénzem sem tankot vennék rajta...
Gondolhatod. .van esze a.kis tökösnek😂😂😂
Talán a honvédségnél kapsz tankot jó pénzért. :D
Bocsi, tudom torta kell, de ezt nem hagyhattam ki. :D
Szia!csekket nekem is van egy...ma feladom..
Nyugi,azért pihenek,de ez a torta dolog fontos
Egy kell a suliba péntekre
Egy ami burkolt az meg szombatra,azt meg is kell terveznem...tankot kért. Nem olyam.egyszerű 😀😀😀
Sziasztok, szép napot, szebbet mint itt van
Habár talán ma lesz kis napsütés, nem olyan szürke az idő, mint tegnap ilyenkor.
Maya, pörögsz megint sokat és a pihenés?
Nekem ma postára kell menni, elmaradt 1 csekk feladása, 29.-én volt a határidő.
Főznöm nem kell, van még finom lecsóm.
Basszus...rányomtam véletlenül az elküldésre. ..
Lényeg lezsibbadtak a lábaim nagyon rossz volt..pláne felkelni utána. .mindegy..
Pár nap aztán tudom mi a helyzet..hétfőn meg tudok menni az idegsebészhez az eredménnyel.
Na de most gyorsan.pakolok...aztán nézek buszt..amivel be tudok menni később mire az emberem végez. .Bár azt mondta menjek be előbb nyugodtan..max.megiszom náluk egy kávét 😊😊
Napos hideg az idő
Mai dolgaim,gyorsan írok kistat,mi kell a boltból.
Ma is buszozás lesz..be kell mennem kisfiam tortáinak pár dolgért.de azt csak a nagykerben tudom megvenni olcsóbban. Holnap és holnapután is kell készítenem egy tortát neki.
Hétvégén jönnek vendégek is..Ha nem esne az eső, gondoltam csinálok egy bogrács kaját, azt mindenki szereti😊😊
Mr is megvolt este hat az a fél óra nagyon rossz volt..lesiklásban hogy a labainat
Most már jobban...este kellett bevennem,fájdalomcsillapítót.
Azért nem volt egyszerű húzás. .😕😕
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!