Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Előkotortam a net-ről a narancsos répalekvárt. Ha jól emlékszem azért főztem bele pár szem savanyú almát, mert éppen nem volt itthon citromom. Narancs az volt! És persze az 1 kg répához a 70 dkg cukrot, no igen-igen határt húztam benne! Csak ízlés szerint! Eláll az akkor is! Már ameddig meg tudod állni, hogy ne bontsd fel! :))
Egyébként azon gondolkodom, hogy a töklekvár esetében mit lehetne még mellé, bele főzni. A tök eléggé jellegtelen ízű, valamivel fel kellene dobni! Ötlet??
Uhhh azta te aztán megint pörögtél😊😊
Ha mégsem mennénk ki külföldre én is rendesen megcsinalom a kertet.csak azt a részt fel kell szántatni amit arra akarok használni. Mert idén még a ház és a ház körüli munka vette el az időnket.
Én meg lefuttattam egy vírusirtót.
Nem tartott sokáig a hiány, mert az éjszaka sokat virrasztottam, aztán ma adta az alvásnak rendesen. :D
Majd vissza kell billennem, mert pénteken nagyon korán kelek, utazom szemműtétre Kistarcsára.
Szia 😊
Jól teszed😊😊
Szép délutánt nektek!😊😊
Jó szöveg! :))
Egyetlen "társ-oldaluk!" sem jött be, mindig ugyanazt írta ki a gép. Elég széles-körű ellenőrzés lehetett! :))
Én több másikról is próbáltam, meg a férjem is megnézte neki se jött be..
Telefonról vagyok..épp a laptopot nem néztem meg mert a fiam mesét nézett rajta
Sziasztok!
Most csak bekukkantottam, holnaptól már többet leszek. :( Ma még minden percet kihasználok a családommal.
A héten/jövő héten a naplómban is dokumentálom kicsit részletesebben.
Elvonási tüneteim nekem is voltak! :))
Annyiból voltam csak nyugodt, hogy más oldalakra, ahova még esetenként benézek, fel tudtam menni, tehát ebből tudtam, hogy nem nálam van a hiba.
De bizony most először sajnáltam, hogy nem okos a telefonom, és nem tudtam kipróbálni, hogy másik készüléken bejön-e az oldal, vagy nem! :))
szia,én is igy voltam,
tisztára frászba voltam,hogy soha többé nem jön vissza,
Szervusztok! Hát már kezdtem teljesen kétségbe esni, hogy soha többé nem tudok itt lenni veletek. Reggel óta hiába próbálkoztam.
De látom, nem csak nálam voltak gondok.
Sziasztok!
Tiszta diló voltam ,hogy nem tudram.belépni. .azt hittem nálunk van a baj...
Sütöttem ma finom kiflit meg pogácsát 😊😊a fiúk rá is repültek 😀😀
Nagyon meleg van kint...olyan kint ha nyomná a mellkasom..kimegyek és nyom a meleg...pedig én szeretem a meleget,fázni nem szeretek..de ez már nyomasztó. .
Holnap megyek házi doki,aztán Le adom a papírt a melohelyen..lesz mit intézni. ..kisfiamnak is kell pár dolgot venni a sulira...
Ha minden el van intézve, a héten elkezdte a tető elejét is leszedni,muszáj folytatni...Bár lehet írtam már. ..félek hogy elkerülhetetlen a külföldi meló, addigra meg jó lesz ha kész lesz a tető legalább. ..
Most punnyadunk s hűs szobában 😊😊
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!