Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szépet mindenkinek.
🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆
Akkor nekem jobban sikerült. :)
Végigfutottam az árakat, én ilyen olcsón nem kapok tojást, igaz 1 helyre járok, de 80-85 azt hiszem darabja.
Megmondom őszintén ahova állandóan járok nem is nézem az árakat, mert ha drágább akkor is fogom megvenni.
Az ALDI-ban 450 volt a szép banán, eredetileg csak elemért szaladtam le, de vettem ennyiért banánt is, és szép érett volt az avokádó, a 2 db-os és azt is vettem.
Én csak 2 db-ot megkóstoltam, az a kettő nagyon finom.
Eper már itt nem volt, vagy nem láttam.
Szépet vettél Te is.
Tettem oda egy doboz gyufát, az arányok miatt.
Jól bizony, jól láttam. Amikor már vége a piacnak sokkal olcsóbban adják. Ezt még ma, vagy holnap meg kellett volna enni. Nem akarják, hogy hétfőig-keddig rájuk rohadjon.
Én 1200-ért vettem, lefotózom mindjárt milyen. Amilyet vettem, volt 800-ért is, de kb. 1/2 órát kellett volna érte állni. 1 kg cseresznyéért nem ácsorgok annyit, nagyobb tételért pl. befőzni nem lettem volna rest várni.
Biztos, hogy jól láttad? Ennyiért még a nagybanin se lehet kapni. Azok a kereskedők meg akik onnan veszik, még kell is hogy keressenek rajta.
Nálunk 2 ezer körül van a jó cseresznye a piacon, de van még drágább is. Amit ma vettem, azt Nógrádból hozták, nagyon friss, finom. Már régóta vásárolok ennél a családnál.
A csarnokok árai:
Játszadozik velünk az időjárás most is. Kicsit félve indultam el a piacra, mert felhős volt az ég. Kiderült, hogy hideg meg nincs, elég lett volna lengébben öltözni. Mire hazaértem, sütött a nap. Most meg besötétedett, és esett már pár csepp eső.
Jó, hogy időben elmentem, sajnáltam volna, ha a mindennapi cseresznyémhez nem jutok hozzá.
Ez így van. Nálunk, ahol most dolgozom felhőszakadás volt tegnap, a dolgozók nem tudtak elindulni 1,5 óráig, nem nyelték a lefolyók a vizet.
A szigeten le lett mondva egy program, valaki mondta már itthon, hogy "persze az eső". Mondtam, igen ha a szigeten is akkora eső volt, akkor bizony ott most dagonyázni lehet, ahol lakom alig esett, de az éjszaka ide is elért az a felhőszakadás, vihar.
Végre elállt,,egyből mosottan lehet cseresznyézni,,szeder is van ,pár szem málna,fekete ribizli,eper,,jameg tyúkgomba😊
Kánaán😊
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!