Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Akkor most divatban leszek.
Emlékszem, hogy lánykoromban, nagyon haragudtam a hajamra, mert akkor nem volt divat a göndör haj. Ma már örülök neki.
Tuti jó szín.
Hallgatom szinte egész nap a Kossuth rádiót. Épp az előbb beszélt egy mesterfodrász aki azt mondta, h az idei év a göndör hajaké lesz, nem lesz trendi a vasalt haj.
Most beszéltem a lányommal, nem ez a torta lesz epres, hanem ami a szombati zsúrra van rendelve.
Ez olyan krémmel lesz töltve, mint a méteres kalács.
Ez a holnapi otthoni torta lesz, majd a végeredményt is felteszem nektek.
A suliba oreo torta lesz, azt a lányom csinálta egészében reggel és holnap viszik.
Biztos jó lett, de neked bongyor a hajad, így szerintem mindig cuki a frizurád.
Épp tegnap mondtam a lányomnak, h jó nagy a lenövésem, de hát még a 6 hét messze van, 29.-e.
Délelőtt fodrásznál voltam, egy kicsit meg “szépültem” :)
El is ment a délelőtt rendesen. Hajnalban felkeltem meg főztem , hogy a párom tudjon ebédelni. Így nyugodtan tudtam egy kicsit csavarogni , bár nagyon csúnya idő van.
Jó reggelt szép napot.
Hát itt nagyon nagy szürkeség van, fázok, ha kinézek az ablakon.
Délután tortalapot fogok sütni, a lányom fogja holnap betölteni, Katámnak a szülinapja lesz.
Újítás és remélem, h jó lesz. A lányom találta ki, h ne sima piskóta legyen, hanem a méteres kalács tésztáját sütöm meg tepsibe, és azt fogja kiszúrni. Próbálta már valaki így?
Jó reggelt lányok.
Esett egy kis hó.
A nyáron összehozunk egy randit, Piroska úgy is sokat jár Bp.-re. te meg majd félúton csatlakozol hozzá :)
Jó éjszakát nektek.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!