Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Én szégyellem magamat, de nem szeretem a focit. A párom helyettem is szereti. ⚽️⚽️⚽️⚽️
Október 20, Barcelona- Ferencváros, na erre varrjunk gombot.
Jó reggelt lányok.
🍩☕☕☕☕☕☕🌞🌝
Jó reggelt, szép hétvégét nektek! :) 🍁🍃😘☕
Szép jó reggelt mindenkinek☕️☕️☕️☕️☕️
Én sem, mert ez már nem nem normális .
A gyerekeim tiszta idegek , csak beteg ne legyen a gyerek, mert szabadság az már nincs a táppénz , ha van még az nagyon kevés .
Cserebogár vajon merre jár.
Komolyan nem hiszem el ami most megy.
Gergőke rendben van, ő Peti a nagyobb unokám 38 fok volt a láza, nem mehetett iskolába , de semmi más baja nem volt másnapra el is múlt a láz, de nem mehetett iskolába . Anyja fogta elvitte tesztre , elég gyorsan meg is volt az eredmény ami negatív lett, de akkor is 10 napot otthon kell maradnia.
Igen nagy a csend, ma unokáztam. Petikém nem mehetett suliba, hiába volt negatív a covi tesztje. A mai napra már nem tudtak szegény hová tenni, mert muszáj volt menni dolgozniuk. Így most én vigyáztam rá.
Neked is szépet.🧁🍸🥤🍷🍦
Nagy csendesség van erre.
Szép estét mindenkinek aki erre jár 🥤🍹🥛🍷🍺🍸🍰🥃🧁🥤
Kecskeméten laknak, csak nagyobb lakást vettek, és hamarosan költöznek.
Szép jó reggelt mindenkinek☕️☕️☕️☕️☕️
Ádámnak nagyon boldog szulinapot 🎂🎂🎂
Itt vagyok, nagyon ügyesek vagytok, én még nem tudok sikamikálni, örülök ha néha nem fáj a kezem, de mivel más úgysem csinálja meg, nem is nagyon izgat.
Remélem nem messzire mennek ...
En is így számoltam , közben meg majd mennem kell a lányomékhoz segíteni. A hónap végén költöznek , kell a segítség nekik.
Azt hiszem talán nem ugyanazt a naptárt használjuk.
Itt a válasz.
Hmmmmmmmm.......
Október elsején a Karácsonyi takarítást.
Az ideiről van szó, vagy a tavalyi?
Te is ügyes vagy 😊
Ráérünk, nem kell kapkodni :)
Hónap közepére kész leszünk :)
Ügyes vagy nagyon, én is a héten elkezdtem, csak lassan haladok vele. Nekem is egy szoba készen van. A konyhát hagyom utoljára.
Szép estét neked is!:)
🍷
Én ma elkezdtem a karácsonyi nagytakarítást 😀
Egy helyiség kész 💪😀
Én sóska kivételével szinte minden főzeléket szeretek. Nem vagyunk egyformák , de idővel az ember ízlése is változik. Lehet, hogy egyszer meg szereted majd valamelyiket a felsoroltak közül
Kelkáposzta főzelèk,tökfőzelèk,spenót, kelbimbó főzelèk .
További ajánlott fórumok: