Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Egészségedre!!!:)
Én megbántam a füstöltet bele, nem úgy szoktam meg, nem úgy szerettem, sose csináltam úgy ... Így már nem is kívánom annyira 😏
Huu, én se.
Képzelem, holnap milyen tömegnyomor lesz mindenhol.
Néztem pont ezt a receptet is, roppanós rúdhoz kiváló 👍
, én most élesztős pogit akartam. De sort fogok keríteni erre is, tetszik :)
Itt volt a lányom, elvitte a kocsonyáját. jól el is beszélgettünk. Finom sajtos tudat sütött a lányom, hozott is belőle. Annyi, h sós lett, most sütötte ezt a receptet először. Legközelebb fele só elég lesz bele.
Lávli, köszi a receptet, össze is hasonlítottam a lányoméval, hasonló.
A halat én is megpucolom, de igazad van Lávli, h a pikkely az mindenhova jut. Idén viszont nem egészben vettem a pontyot, mert 4-5 kilósak voltak, na akkorát nem akartam.
Cika, Lilike nálad maradt? vagy mindenki?
De jókat nevettem,bekutyultam a mézest,csücsül a hűtőben 4csepp olajat tettem bele,még így nyersen is finom,na majd holnap kiderül.
Megjártam a boltot,énnnnn kis náívvvvv,azt hittem nem lesznek sokan,tévedtem.
Szombatig a kapun se megyek ki.
A hal nekem is, csak utálom, hogy csempe, hajam, minden csupa pikkely.
Legyen lazac. Csakis lazac. Ahogy a reklámban mondják. 😂😂😂
Mi bármit tudnánk csinálni egy élő állattal, csak levágni nem, az biztos.
Tegnap nagyon nevettem, elküldtem ugye a férjemet nyers csülökért. Mondtam neki, ha lát farkat, hozzon azt is.
Csörög a telefonom, rémülten szól bele: farok nincs, csak fejek, de az ugye nem kell?! Mondtam, nem.
Nagyon sóhajtott, mondta: láttam, volt SZEMPILLÁJA IS ...
🤣😂🤣
Hat olyat én sem, de annyira nem is vagyok oda a lángosé, egy évben általában kétszer szoktam venni.
A mi piacunk is szépen megújult , nagyon szép , de nekem a réginek a hangulata hiányzik .
Olyan jó volt kimenni, szinte mindent lehetett kapni, gyakorlatilag már élő állat az nincs se galamb , se tyúk .
A kofák szinte megszűntek , olyan drága lett a helypénz , hogy nem tudnak standot bérelni .
Hiába öregszem , és nosztalgiázok.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!