Ha nem akarsz külön fórumot indítani, itt bármire rákérdezhetsz :) (beszélgetés)
Sziasztok! :)
kérdésem lenne, kérem aki tud segitsen :)
Munkaszerződés határozott idejű, másfél éve, ezidő alatt elmegy valaki szülni, mi történik amikor letelik a másfél év? :S
köszönöm a válaszokat!
Vörös Pimpernel: nem kértem azt hiszem megjegyzést.ha nem tetszik valami,akkor nem kell válaszolni!ennyire egyszerű!és sztem nem is erről szól a fórum,hogy a kérdezőket lepontozzuk...
szép napot
Én is tennék fel egy kérdést :)
Csináltam egy dinnyés formájú sütit, mert az olyan balhés :) de olyat keresek ami vagy tojás, vagy nyuszi formájú, de nem találtam olyan jókat! Tudtok segíteni??
Szerintem az utolsó, mert mutatja h férjnél vagy, de a lánykori neved is megmarad :)
Majd én is így szeretném felvenni :)
Sok boldogságot!
- Kolozsiné Csóka Noémi
Szerintem így jó!:-)
hamarosan összeházasodunk,és nem tom eldönteni,hogy viseljem a nevem!
lehetőségek:
- Csóka Noémi (saját nevem)
- Kolozsi Noémi
- Kolozsi-Csóka Noémi
- Kolozsiné Csóka Noémi
köszi a segítséget
Leveskockának?? Akkor hogy fagyasszam le kis adagokban?
Elvileg egy nagy műanyag dobozra gondoltam hogy abba bele. De ha meg nem kell egyszerre mind a 2 liter? Fogós kérdés..
szia :)
szerintem lehet, mivel az ember a levest is lefagyasztja, és kocsonyás lesz :) de lelehet :)
Lehet fagyasztani:)
Később elhasználod leveskockának
Na akkor én leszel az első.
Ha megfőzöm a füstölt csülköt de a levét nem használom fel rögtön hanem lefagyasztom, akkor az lehetséges?
Folyadékos cuccot még nem fagyasztottam.
ÉS most mit kérdeznél?
:)
További ajánlott fórumok:
- Van mód arra, hogy örökbefogadott csecsemőt szoptasson az örökbefogadó anya? Be lehet valahogyan indítani a tejtermelést?
- Ha személyesen jelentkeztem egy álláshirdetésre, egy hét múlva rákérdezhetek, hogy született-e döntés, vagy azt nem illik?
- Egy kis segítséget szeretnék kérni, aki ért hozzá: vállalkozást szeretnék indítani, ehhez milyen végzettség szükséges?
- Érdemes manapság masszőr vállalkozást indítani?
- Tudok-e pert indítani a volt munkáltatómmal szemben?
- Szeretnék indítani egy beszélgetős fórumot, de keveset...