Ha nem akarsz külön fórumot indítani, itt bármire rákérdezhetsz :) (beszélgetés)
Bármi...
Csak nekem tűnik a hoxán való csevegés felszínesnek? Miért van az, hogy van, hogy nagyon befulladnak a témák és ráadásul nincsenek is kimerítve? Miért értik félre sokszor egymást az emberek? Elsőre miért a negatívat feltételezik a hsz.-ekről? Vannak mondatok, amiket ha különböző hangsúlyal olvassuk, akkor tök más értelmet kapnak. Miért van szinte minenhol vita? Miért nem lehet elfogadni, hogy ezer félék vagyunk és nem lehet ugyanaz az álláspontunk, nézőpontunk...
Hm... :(((
Sziasztok! :)
kérdésem lenne, kérem aki tud segitsen :)
Munkaszerződés határozott idejű, másfél éve, ezidő alatt elmegy valaki szülni, mi történik amikor letelik a másfél év? :S
köszönöm a válaszokat!
Vörös Pimpernel: nem kértem azt hiszem megjegyzést.ha nem tetszik valami,akkor nem kell válaszolni!ennyire egyszerű!és sztem nem is erről szól a fórum,hogy a kérdezőket lepontozzuk...
szép napot
Én is tennék fel egy kérdést :)
Csináltam egy dinnyés formájú sütit, mert az olyan balhés :) de olyat keresek ami vagy tojás, vagy nyuszi formájú, de nem találtam olyan jókat! Tudtok segíteni??
Szerintem az utolsó, mert mutatja h férjnél vagy, de a lánykori neved is megmarad :)
Majd én is így szeretném felvenni :)
Sok boldogságot!
- Kolozsiné Csóka Noémi
Szerintem így jó!:-)
hamarosan összeházasodunk,és nem tom eldönteni,hogy viseljem a nevem!
lehetőségek:
- Csóka Noémi (saját nevem)
- Kolozsi Noémi
- Kolozsi-Csóka Noémi
- Kolozsiné Csóka Noémi
köszi a segítséget
Leveskockának?? Akkor hogy fagyasszam le kis adagokban?
Elvileg egy nagy műanyag dobozra gondoltam hogy abba bele. De ha meg nem kell egyszerre mind a 2 liter? Fogós kérdés..
szia :)
szerintem lehet, mivel az ember a levest is lefagyasztja, és kocsonyás lesz :) de lelehet :)
Lehet fagyasztani:)
Később elhasználod leveskockának
Na akkor én leszel az első.
Ha megfőzöm a füstölt csülköt de a levét nem használom fel rögtön hanem lefagyasztom, akkor az lehetséges?
Folyadékos cuccot még nem fagyasztottam.
További ajánlott fórumok:
- Van mód arra, hogy örökbefogadott csecsemőt szoptasson az örökbefogadó anya? Be lehet valahogyan indítani a tejtermelést?
- Ha személyesen jelentkeztem egy álláshirdetésre, egy hét múlva rákérdezhetek, hogy született-e döntés, vagy azt nem illik?
- Egy kis segítséget szeretnék kérni, aki ért hozzá: vállalkozást szeretnék indítani, ehhez milyen végzettség szükséges?
- Érdemes manapság masszőr vállalkozást indítani?
- Tudok-e pert indítani a volt munkáltatómmal szemben?
- Szeretnék indítani egy beszélgetős fórumot, de keveset...