Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha még nem voltam külföldön, az ciki? fórum

Ha még nem voltam külföldön, az ciki? (beszélgetés)

1 2
tegnap 14:08
Az tényleg ciki, ha valaki szűk látókörű. Az hogy valaki sokat utazott, nem jelenti, hogy nem az.
5. Pumpkin. (válaszként erre: 2. - Globus)
tegnap 14:00
Fene tudja, a Hortobágy pont egy semmitmondó legelő csak.
tegnap 14:00

Valóban rengeteg hozzátesz az ember szemléletmódjához, tágítja a horizontját, ha megismer személyesen is más kultúrákat, kommunikál más emberekkel, megtapasztalja a világ sokszínűségét. Erre érdemes törekedni.

Ráadásul az EU-n belül relatív könnyen megoldható ez, egy ilyen kicsi országból pillanatok alatt ki lehet jutni autóval is.

Mivel kicsi az ország, reaktív egyforma is, nincsenek benne jelentős különbségek, mint például Ausztrália, Kanada, Kína, India és számos más országokban, ez különösen egysíkúvá teszi a látásmódot.

tegnap 13:57

Ez butaság!Én is elmúltam 40 mire eljutottam külföldre.És akkor mi van?

Egyébként kicsiny hazánkban is rengeteg szép hely van!Még azt sem láttam mindet,hiszen ahhoz nem elég egy élet.(Kivéve ha valaki annyira ráér hogy az év 365 napjából 350-et utazik.)

Szóval nem,nem gáz!

Az a gáz amikor valaki csak azzal henceg hogy állandóan külföldre jár.(Közben meg lehet hogy Magyarország legszebb helyeit még nem is látta.)

2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:46
Miért lenne ciki. Sokan járnak Dubájba, ilyen-olyan szigetekre, de itthon sehová, Hortobágy max. egy palacsinta. Ez inkább.
tegnap 13:41
Azt mondták nekem, h ha valaki már 40 éves is elmúlt, de még nem lépte át soha a határt, az ciki. Nem ismeri a világot és szűk a látóköre.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook