Ha már szóba került Miló Viki, nekem groteszk és... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ja bocs, közben látom, hogy Timycat írta a nevét.
Én a bünügy kapcsán hallottam először a nevét, az ítélethirdetés kapcsán hallottam, hogy Dr.Csábi Bettina egykori bokszoló...
Nagyot néztem, azt se tudtam, hogy van ilyesmi. Rákerestem a neten, akkor láttam először női bokszmeccset. És egyben utoljára is..
Szerintem pedig nem volt felesleges az általad említett utolsó bekezdésemben írt hozzászólásom. Ez is a véleményemet tükrözte.
Azt sem véletlenül írtam, hogy tisztában vagyok azzal, hogy nem nekem szólt a megjegyzésed. Reagálni viszont egymás hozzászólására is lehet - függetlenül attól, hogy kinek szól.
Megint csak a saját véleményemet írom: teljesen másként értelmezünk dolgokat. Anonimunk nem Miló világbajnoki teljesítményét illette "idétlen és szánalmas" kifejezéssel, hanem a női bokszot. Van ám különbség!
Persze nem tisztem nekem senkit védeni, csak úgy látom, megint más szemüvegen át nézzük a dolgot.
Utolsó mondatodra: nekem nem is kell magyaráznod semmit.
Nem volt felesleges és valóban nem hozzád szóltam, így ez a beleszólásod utolsó bekezdésben volt fölösleges.
Viszont jelentős különbség van a véleményezés és a másik ember többször világbajnoki teljesítményére az "idétlen és szánalmas" kifejezések használata között. Aki valaha sportolt, az soha nem illetné ilyen jelzőkkel a másik sportoló elismert teljesítményét. De az sem, aki nem sportolt még soha, ám van ennyire intelligens.
Ezt magyarázni úgy hiszem valóban fölösleges kellene legyen.
Nem azt mondtam, hogy a boksz fenn van tartva a férfiaknak.
Tőlem mindenki azt csinál, amit akar, felőlem bokszolhat nő létére.
Csak engedtessék meg nekem, hogy viszolyogjak tőle.
Bennem egészen más kép él a nőiességről, a női princípiumról.
Nem vontam kétségbe hogy bokszbajnok.
Magától a műfajtól, a női boksztól ráz a hideg.
Ez pont olyan, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok zenész, még jogom van azt mondani, hogy idegrángást kapok
pl. a mulatós műfajtól.
Egyetértek, szerencsére nem kötelező.
Egyszer láttam ilyesmit, pont elég is volt.
Régen volt egy női bokszoló, civilben jogász, aztán
felfüggesztett börtönt kapott valami brutál ÁFA-csalási ügyben.
Nem nekem szólt a kérdésed, de ettől függetlenül reagálok rá.
Miért ne mondhatná el itt bárki is a véleményét?
Ez a fórum is egy vallomásból született. A vallomástevő leírta, hogy neki mi a véleménye.
Egyébként - függetlenül attól, hogy kiről van szó - ismert és elismert ember sportját nem illik véleményezni?
Attól, hogy Miló Viki megszerezte azokat a címeket, amikről írsz, még nem kell mindenkinek hasra esnie a női boksztól.
Én sem szeretem ezt a sportágat. Nem tartom nőiesnek. És ez a kijelentés nem tart vissza attól, hogy éppen kit dicsőítenek az elért eredményei alapján.
Itt senki nem Miló Viktória érdemeit becsmérli, és vonja kétségbe, és nem gondolja, hogy küzdősportokat csak férfiak űzhetnek.
A cinikus megjegyzésed: "Mondd, neked milyen világbajnoki eredményeid vannak?" - felesleges volt.
Én egy jó, technikás mérkőzést bármikor megnézek, főleg pehelysúlyban. Mert ott nem az erő a feltétlen előny.
Muhammad Ali vagy Tyson ütéserőben voltak jók. Nem véletlen a megannyi KO győzelem.
A női boksz is inkább a védekezést a jól elhelyezett testsorozatokat részesíti előnyben, nem feltétlen az egyből kiütést.
Egy többszörös világbajnokról beszélsz, aki nemcsak boxban, de karatéban és kung fu-ban is megszerezte ezeket a címeket.
Mondd, neked milyen világbajnoki eredményeid vannak?
Amikor ezt Mike Tyson vagy Cassius Clay csinálta, azt még megértem.
De ha egy nő csinálja, az idétlen és szánalmas a számomra.
Az egyik legősibb sport a boksz.
Benne van a pasik dominancia-mániája, az erőszakkultusza,
Az újkorban szalonképsre fésülték, kesztyű. fejvédő, szabályok a ringben stb.
De a lényeg ugyanaz ami volt.
Amikor ezt Mike
Én úgy, ahogy van nem értem ezt a sportot. Férfiak esetén sem teljesítmény, hogy ki tudja jobban szétverni a másikat.
Ha ezt egy kocsma közepén teszik, csak két disznó, aki nem bír magával. A ringben mindez csodás sportteljesítmény. 🫣
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Tud a fodrász fekete hajból vöröset csinálni? Nekem 2 is azt mondta hogy nem tud. Sikerült valakinek?
- Kisfiam kórházba került, nekem kellett gyógyszert vinni neki otthonról!
- Mi a helyzet, ha egy férfi akar tőlem valamit, mégis ha szóba került a volt felesége nem hárít, hanem beszél?
- Fagor kombinált tűzhely, időmérővel.Nektek is tűz forró a kezelőpanel, ha megy a sütő? Vagy csak nekem sikerült egy ilyet kifogni?
- Ti be tudtok lépni citromail-re? Nekem már tegnap sem sikerült egyik fiókomba se