Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ha már szóba került Miló Viki, nekem groteszk és... fórum

Ha már szóba került Miló Viki, nekem groteszk és... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
dec. 1. 09:55

Akkor valóban nem jött át a mondanivaló, vagy talán homályos volt a megfogalmazás.

Mindenesetre, nekem egyáltalán nem a férfiaknak megfelelni vágyó nők imponálnak. Épp ellenkezőleg.

Csak az kelt bennem visszatetszést, ha egy nő a bokszban találja meg az autonómiáját.

Ezernyi más módja van ennek, ami előtt őszinte tisztelettel emelem meg a kalapomat.

dec. 1. 09:37

Nem azt írtam, hogy neked az "alázatos" nő tetszene.

Látom, hogy a hsz mondanivalója sem ment át.

dec. 1. 09:16

Egyetlen szóval sem mondtam olyasmit, hogy az " alàzatos" nő tetszene nekem, aki "egy férfihoz akar tartozni ".

Olyasmit adsz a számba amit egyáltalán nem mondtam.

Nekem egyébként is az autonóm személyiségű nők imponálnak, akiknek független, önálló világa, saját karrierje, egzisztenciája és független intellektusa van.

dec. 1. 08:21
Az rendben van, hogy neked a szép és bájos nők tetszenek. De az is rendben van, hogy a nők legtöbbje nem aszerint fogja rendezni az életét, hogy neked vagy más férfiaknak megfeleljen. Lehet, hogy férfi szemmel a női princípium a szép és alázatos nő, aki egy férfihoz akar tartozni. De női szemmel az élet sokkal több, mint a megfelelni akarás a férfiaknak. Bármilyen hihetetlen, egy nő értékét nem csak az adhatja, hogy a férfiak mennyire találják vonzónak.
35. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 34. - Komor)
nov. 30. 01:28

A lovagiasság szabálya az, hogy nem ütünk meg egy nőt.

Szóval abszurd a dolog.

De finoman szólva sem vagyunk egy súlycsoport.

Ebből a szempontból én Joe Louis súlycsoportja vagyok, és elég jól tartom magam, más sport miatt.

Szóval nem jó a meccs õtleted.

Vennék pár bokszórát egy edzőtől, aztán az " elégtètel " meccsen szegèny amazon az első csapottól "zúgva szállna mint a győzelmi zászló ". De ez totál abszurd.Sosem üknék meg egy nőt, undorító a puszta ötlet. Mi lenne ha inkább kihívnám egy szellemi vetélkedőre.:):):):)

34. komor (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 00:23

Nem hiszem, hogy a lányok negyede boxolna, de legalább a negyedük amazon lelkületű, hacsak nem jóval több. Ez nem sértés, nem akar degradáló lenni. A férfiak jelentős része sem kimondottan James Bond, aztán mégis rendes családapa a többségük.

Különösebben nekem sem tetszik a női box, bár a profi boxuk még látványos is tud lenni. A sztárboxos elvadult levegő csépelés viszont tényleg elborzasztó módon nőietlen, vagy éppen nőies. Ki mit akar kihozni ebből. Meglenne róluk a véleményem, de minek ezt egy női oldalon forszírozni?!

Csak azért vetettem fel, hogy egy menetre lehet nem állnál ki mondjuk a Miló Vikivel szemben, merthogy lehet te sem vagy egy Jemes Bond, mint ahogy a boxos lány sem egy Milói Vénusz.

Ha már ennyire nekimész verbálisan egy nőnek, akkor a lovagiasság szabályai szerint, ha egy gyenge nő elégtételt akarna venni, akkor illene kiállnod egy pár menetes meccsre. Nem? :)))

33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Komor)
nov. 29. 23:24

Ugyan már :) Nem hiszem hogy a hoxás hölgyek negyede bokszolna..

Aki meg bokszol, azt a ringben sokkal keményebb ökölcsapások érik, mint az én szavaim.Nem hinném, hogy bármelyiküket a legcskélyebb mértékben is érdekelné a véleményem.

Egyébként meg miért is kéne kiállnom egy menetre egy nővel ?.

Vagy akár egy férfivel ?

Tőlem mindenki azt csinál, ami jól esik neki. Nekem meg engedtessék meg, hogy véleményem legyen a világ dolgairól. Nem kell egyetérteni velem. Akinek meg tetszik a női boksz, nézze.

32. komor (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 29. 20:30

Egy női oldalon te akarod elmondani, hogy milyenek legyenek, vagy ne legyenek a csajok úgy általában, amikor biztos lehetsz abban, hogy legalább a negyedüket vérig sérted...

Amint férfiak is lehetnek mindenfélék, úgy a nők között is lehetnek olyan harcias amazonok, akikkel nemigazán állnék ki még egy menetre sem. Szerintem te sem...

31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - David Cross)
nov. 29. 18:14

Olcsó poén, de adja magát: Ízlések és pofonok :)

Van akinek az izzadtságtól csatakos hajú, felrepedt szemöldökü, betōrt,vérző orrú, cipóra vert fejű fogvédős nők tetszenek. Jómagam az intelligenciát sugárzó szemektől, igéző szépségű, bájos és feminin arcoktól gyengülōk. el :):):)

30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Ruslan)
nov. 29. 17:49
Én egy másik közegben élek,Itt nem szokás falhoz szorítani valakit és szétrugdosni a fejét, a nőknek nem kell ökölharcban bizonyítaniuk, itt más képesség a siker kulcsa. És az sem szokás, hogy egy ember véleményét "micsoda hülyeségnek" tituláljuk. Ahány ház, annyi szokás.
29. Ruslan
nov. 28. 23:58
Mennyi önző komment van itt. De mindegy is, mert akik csak saját magukból tudnak kiindulni, nem érdeklik mások igényei, azzal nincs amit kezdeni. Merthogy nem szereti a sportot vagy a női idealját sérti. Azoknak az embereknek nem mások igényei szerint kell éljenek. Hanem a saját életüknek és céljaiknak. Ha egy olyan helyen, ahol hagyománya van a női küzdősportoknak - Magyarországon túl- mondaná valaki ezeket, a falhoz szorítanák és szétrugdosnák a fejét.
28. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 22:30
Milyen hülyeség ez. Ha valaki tud verekedni, az előny.
27. Pumpkin. (válaszként erre: 23. - Fincsi5)
nov. 28. 09:10
Ahhh ....
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Channa*)
nov. 27. 19:17

Ja bocs, közben látom, hogy Timycat írta a nevét.

Én a bünügy kapcsán hallottam először a nevét, az ítélethirdetés kapcsán hallottam, hogy Dr.Csábi Bettina egykori bokszoló...

Nagyot néztem, azt se tudtam, hogy van ilyesmi. Rákerestem a neten, akkor láttam először női bokszmeccset. És egyben utoljára is..

25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Channa*)
nov. 27. 19:09
Nem, ez Csábi Bettina volt.
24. Channa* (válaszként erre: 22. - Timycat)
nov. 27. 18:35
Tényleg!
23. fincsi5 (válaszként erre: 11. - Pumpkin.)
nov. 27. 18:23
Mert csak világbajnoknak lehet véleménye?
22. timycat (válaszként erre: 21. - Channa*)
nov. 27. 18:17
Csábi Bettina
21. Channa* (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 17:58
Ez nem pont Miló Viki?
20. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 19. - Pumpkin.)
nov. 27. 14:31

Szerintem pedig nem volt felesleges az általad említett utolsó bekezdésemben írt hozzászólásom. Ez is a véleményemet tükrözte.

Azt sem véletlenül írtam, hogy tisztában vagyok azzal, hogy nem nekem szólt a megjegyzésed. Reagálni viszont egymás hozzászólására is lehet - függetlenül attól, hogy kinek szól.

Megint csak a saját véleményemet írom: teljesen másként értelmezünk dolgokat. Anonimunk nem Miló világbajnoki teljesítményét illette "idétlen és szánalmas" kifejezéssel, hanem a női bokszot. Van ám különbség!

Persze nem tisztem nekem senkit védeni, csak úgy látom, megint más szemüvegen át nézzük a dolgot.

Utolsó mondatodra: nekem nem is kell magyaráznod semmit.

19. Pumpkin. (válaszként erre: 14. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 27. 14:10

Nem volt felesleges és valóban nem hozzád szóltam, így ez a beleszólásod utolsó bekezdésben volt fölösleges.

Viszont jelentős különbség van a véleményezés és a másik ember többször világbajnoki teljesítményére az "idétlen és szánalmas" kifejezések használata között. Aki valaha sportolt, az soha nem illetné ilyen jelzőkkel a másik sportoló elismert teljesítményét. De az sem, aki nem sportolt még soha, ám van ennyire intelligens.

Ezt magyarázni úgy hiszem valóban fölösleges kellene legyen.

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Elbb)
nov. 27. 14:02
Kokót én is bírtam, pláne a profi korszakában.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Pumpkin.)
nov. 27. 13:50

Nem azt mondtam, hogy a boksz fenn van tartva a férfiaknak.

Tőlem mindenki azt csinál, amit akar, felőlem bokszolhat nő létére.

Csak engedtessék meg nekem, hogy viszolyogjak tőle.

Bennem egészen más kép él a nőiességről, a női princípiumról.

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Pumpkin.)
nov. 27. 13:42

Nem vontam kétségbe hogy bokszbajnok.

Magától a műfajtól, a női boksztól ráz a hideg.

Ez pont olyan, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok zenész, még jogom van azt mondani, hogy idegrángást kapok

pl. a mulatós műfajtól.

nov. 27. 13:37

Egyetértek, szerencsére nem kötelező.

Egyszer láttam ilyesmit, pont elég is volt.

Régen volt egy női bokszoló, civilben jogász, aztán

felfüggesztett börtönt kapott valami brutál ÁFA-csalási ügyben.

14. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 11. - Pumpkin.)
nov. 27. 13:12

Nem nekem szólt a kérdésed, de ettől függetlenül reagálok rá.

Miért ne mondhatná el itt bárki is a véleményét?

Ez a fórum is egy vallomásból született. A vallomástevő leírta, hogy neki mi a véleménye.

Egyébként - függetlenül attól, hogy kiről van szó - ismert és elismert ember sportját nem illik véleményezni?

Attól, hogy Miló Viki megszerezte azokat a címeket, amikről írsz, még nem kell mindenkinek hasra esnie a női boksztól.

Én sem szeretem ezt a sportágat. Nem tartom nőiesnek. És ez a kijelentés nem tart vissza attól, hogy éppen kit dicsőítenek az elért eredményei alapján.

Itt senki nem Miló Viktória érdemeit becsmérli, és vonja kétségbe, és nem gondolja, hogy küzdősportokat csak férfiak űzhetnek.

A cinikus megjegyzésed: "Mondd, neked milyen világbajnoki eredményeid vannak?" - felesleges volt.

nov. 27. 13:08
Szerencsére nem kötelező nézni.
12. elbb (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 12:33

Én egy jó, technikás mérkőzést bármikor megnézek, főleg pehelysúlyban. Mert ott nem az erő a feltétlen előny.

Muhammad Ali vagy Tyson ütéserőben voltak jók. Nem véletlen a megannyi KO győzelem.

A női boksz is inkább a védekezést a jól elhelyezett testsorozatokat részesíti előnyben, nem feltétlen az egyből kiütést.

11. Pumpkin. (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 12:31

Egy többszörös világbajnokról beszélsz, aki nemcsak boxban, de karatéban és kung fu-ban is megszerezte ezeket a címeket.

Mondd, neked milyen világbajnoki eredményeid vannak?

10. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 12:30
Ha már szóba került, nekem groteszk és viszolygást keltő 2025-ben, ha egy férfi azt hiszi, bizonyos dolgok, mwlyeknek biológiai akadálya nincsen, a férfiaknak vannak fenntartva.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook