Ha láttál rossz filmet, írd meg a címét... (beszélgetés)
Faun labirintusa
Jobbnak gondoltam de nem kötött le:(
Lassan, de gyűlnek a filmek:)
Köszi mindenkinek.
"szerencsére" amiket felsoroltatok szinte egyiket sem láttam:DD
valaki látta közületek ezt az új magyar filmet álom.net? Ide sorolhatjuk? 13 éves fiamnak tetszett, de nem vagyok biztos egy gyerek ítéletében:)
Hali!:)
Sok ilyennel találkoztam.......pl.Alakváltó, Temetőkapu, Mezsgye stb.
watchmen
wanted
transformers 1
idióta egy film.
a másodikat már meg sem néztem
odüsszeusz tekintete.
Kémia vizsgám előtti este elmentünk egy művészmoziba, gondoltam jó kikapcsolódás lesz. 3 vagy 4 órás a film, csak azért nem álltam fel, mert azt hittem lesz értelme, de a végén legszívesebben villamos alá ugrottam volna!
Nekem tetszett a P.S I love You-igaz tényleg hosszú,de a könyv se éppen karcsú.(Én előbb olvastam.)Sztem nem vontatott,dehát nem is akciófilmnek készült.Én azokból tudnék sorolni sok vacakot.De még a címüket sem nagyon jegyzem meg. :)
Az Üvegtigris filmek sem rosszak,bár oda sem vagyok értük.Azt azért nem mondanám,hogy nincs egy jó magyar film sem. :)
Most elköszönök, legközelebb holnap du. jövök visszaolvasni:)
Mindenkinek jó éjt!
Köszi a sok hozzászólást!
Péntek 13 összes része
Szalagavató
Alian vs Predator
ez érdekes, tényleg, nagy általánosságban én sem szeretem a magyar filmeket, de...
az utóbbi években egész jók készültek, kivéve az Üvegtigris, Papírkutyák (a zenéje viszont isteni), Kútfejek, Nyócker, Megy a gőzös
Valami Amerika, Üvegtigris 1, 2, száz
Még egy jó magyar filmet sem láttam életemben. Vajon mi lehet az oka?
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Milyen pocsék filmet láttál mostanában?
- Lehangoltság és rosszkedv ellen tudnátok valami vidám filmet ajánlani?
- Lehet abból valami probléma, ha tanúként véletlen rossz lakcímet adtam meg?
- Milyen jó filmet láttál mostanában?
- Most játszanak (állítólag) egy új filmet a művész mozikban gyógyszerek- egészség témában. Tudja valaki a címét?