Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok !
Akik postán adtátok fel ti kaptatok valamilyen visszaigazolást , hogy elfogadtàk?
Mi is február 17.én adtuk fel elsőbbsègivel, ajánlva... nem kaptunk visszaigazolást, s eddig még utalást sem.
SZIASZTOK MEG KAPTAM. 8:30 KOR UTALASAL
Sziasztok én február 14 én adtam fel elsőbségivel postán! Postai uton kértem a kifizetést. hivtam telefonon sajnos nem tudtam meg semit... valak8 esetleg aki hasonloan ata fel hogy mégis mikor kapom köszönöm
17.én elsőbségivel adtuk fel ma 7.43 megjött
Mi 17- én adtuk postara. Ma reggel 8kor megjott mindkettőnknek.
Nekem valami olyasmit mondtak telefonba hogy mivel 25 ev alatti vagyok kapom az adóm minden honapban fizetéssel.
A férjem ő viszont nem 25 ev alatti és a két gyerkőcre veszi igénybe..
hogy ennek lehet valami köze? Mert en ugy gondolom hogy nem. Tavaly is ugyan igy volt..
Sziasztok! 21 en adtam be nav irodába akkor ma meg kell hogy kapjam nem? Számlára kértem!!!
Majd irsz hogy mit mondtak?
Most megyek személyesen be ,telefonon elérni képtelenség
Valaki aki 17.-en adta fel? Kapott?
Sziasztok. Én február 17.-én adtam fel ajánlva,postai nyomkövetés szerint 21.-én ért be. Gondolom az nem azt jelenti hogy könyvelték is aznap?
Sziasztok 😊 Ha én Március 17én adtam be akkor mikorra várhatom? Április 17 vagy Húsvét után? Előre köszönöm a válaszokat 😊
Annyit mondtak ha ma nem jon meg szemelyesen be kell menni
Sziasztok február 20 án adta be a könyvelő most kaptam meg 1 perce az utalást k&h bank
Hátha utalnak ma, ha fel lenne hívva sem hiszem hogy tájékoztatnak , vagy kitudja
Mi is akkor adtuk fel de nem kaptuk még
Sziasztok Február 17-én adtam fel postán 21 volt viszont az utolsó könyvelés túlfizetést ír nekem az összeg mellet viszont a könyvelésre váró tételek áttervezesek 0ft számíthatok valamire vajon ezen a héten?
Sziasztok adóbevallást Március 3-án adtam fel postai úton.
Utolsó leválogatás 5. Mikortól számoljam a 30 napot? Utalással kértem vissza.
Köszönöm.
Kapott már valaki utalást aki feb.17.en postán adta fel elsőbségivel, és számlára kérte ?
Sziasztok!
Én február 24 én adtam fel postán.
Február 27 et mutat nekem ha lekerem az adoszamlat.
Csak az összeg látszik más semmi .
Konyvelesnel se mutat semmit csak az öt hogy 0 Ft.
Akkor ezen a héten ne is várjam?
Vagy vannak még csodák...
Naptári napot kell számolni. Beadás utáni 30adik naptári nap(hétvége ünnep nap is bele kell) egyedül a beadás napja nem számít bele. Ha nem ahogy be adtad onnan 30. Február 22 adtad be ott maradt 6 nap plusz márciusban 24 és ki is jött a 30adik nap ami március 24 pont holnap ☺️
Ígyis hogy március 15 is bele esik? :) köszönöm a válaszod.
Igen ☺️ pont holnap jár le a 30 napod.
Sziasztok. Tudna valaki segíteni? Február 22-en adtam be ugyfelkapun az adobevallast, akkor holnap varhatom az utalast?
Utalasal kértük. Ügyfél kapun..
Akor holnap. Meg kapom köszönöm szépen. A segítséget.
További ajánlott fórumok: