Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Február 28 meg 30 nap nem lehet március 28 pont ezért mert csak 28 napos volt a február 😃 és a beérkezés napja nem számít
Full egyszerű neked ki számolni így hogy pont hónap utolsó napján ért be. Március 30 a 30adik nap még csak számolni se kell hogy mikor telik le ☺️☺️ és mivel az vasárnap lesz akkor nem utalnak előre sem így a rá következő első munkanap majd ami hétfő lesz.
Mert február csak 28 napos volt és azt a napot amikor még kapták nem kell számolni. Kabátok március 1től számold tehát a 30 adok nap március 30 vasárnap lesz 😄
Nem lehet február 28hoz képest a március 28 a harminc nap. Mivel február rövidebb hónap az volt az utolsó napja. Február 28hoz képest a március 28 csak a 28adik napja.
Sziasztok!
Február 18.-án lett fel adva postán a bevallás...lekérdezés alapján 25.én érkeztették. Viszont még nem kaptunk semmit. Számlára kértük. Az adószámlán a könyvelésre váró egyenleg 0ft. Az egyenleg pedig -480.000ft túlfizetés. Ma már gondolom nem utalnak...?
Sziasztok adóbevallást Március 3-án adtam fel postai úton.
Utolsó leválogatás 5. Mikortól számoljam a 30 napot? Utalással kértem vissza.
Köszönöm.
Hát azt így nem. Mivel postán küldted be és postán is várod úgy jócskán túl is kell hogy menjen a 30 napon.
Az arra vonatkozik hogy amikor be ér hozzájuk onnan a 30adik napon küldik ki neked. De hogy mikor ért be azt csak a posta NAV tudja kb. Plusz mivel postán is kérted így ott is minimum 2-4 munkanap mire ki viszi majd a posta. Példa hogy ha ma járna le a 30 nap (ez csak például ☺️) akkor a NAV feladja postán a posta meg még 2-4 munkanap után viszi ki mert annyi az átfutási ideje
Kb a héten jövőhéten szerintem már kapnod kell
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?