Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Nem az csak egy átvételi papír
Ügyfélkapu adószámla le lehet kérdezni
Nem olyan van NAV oldalán fent van minden
Van giro1 azonnali utalás Giro2 éjszakai utalás és van a NAV ami 4 órás utalási rendben utal
Nem írja sajnos jóvá csak 4 órán belül
Amit én kapok gyod az is ugyan ilyen 4 órás utalási rendben van
Ezért van ez hogy ált reggel 8 előtt még mielőtt nyitva lenne a NAV utalnak
Mert ők ezt előző nap az utolsó ciklus után elküldik és másnap reggel az első ciklissal írja jóvá
Amit kapok gyod ugyan így
A családi meg giro2es éjszakai utalás ott előző nap este küldi el az államkincstár rendszere és más nap éjfél után ír jóvá
Amire a bankos gondolot az szerintem a sima azonnali utalás
De ezek a pénzek nem abban mennek.
Nekem a bankba ma /erste bank /
Azt mondta a nő hogy bármijor utalhatnak a bank jóváírja már olyan rendszer van !
De be is vittél rendszerbe 31én?
Mert volt itt olyan aki szenelynesen 27én adta le és még is valamiért 31 lett a bevallás dátuma
Nem nézted adó számlád hogy az éves bevallás mellett milyen nap szerepel?
Simán annyit kell mondani nekik hogy az utolsó utalási ciklus után utálták el és így bank már csak másnap (munkanap) írja jóvá. és ha ezt tényleg így csinálták akkor ők így végül is időben teljesítették. A 4 órás utalási rendben napi 5 ciklus van amikor utalank ennek az utalásó jóváírása jöhetett volna meg 8 körül később sajnos már nem fog. De ha ők pont az valamiért az utolsó befogadó ciklus után küldték el azt már csak következő munkanapon írják jóvá
És ha ez így volt nekik már kamatot sem kell fizetni hisz elküldték és arról nem ők tehetnek hogy a bank nem írta jóvá mert olyan rendszerben utalnak 😞😞😞 biztos hogy lesz valami magyarázat rá hogy ők jöjjenek ki belőle jól...
Igen!
Kíváncsi leszek milyen magyarázattal állnak elő és hogy hétfőn megérkezik-e a pénz
De hogy is Nemzeti Adó és Vámhivatal ők utalank és az is van az utalásnál
A családi pótlék megint más utalási forma az pl Giro2 éjszakai utalásban van utalva.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?