Sziasztok. Nekünk 02.16-án lett beküldve ügyfélkapun. Elintézett a bevallás, és az összeg ott van adószámlán, de az adószámlán nincs a pénzforgalmi rublikába semmi.
- vagy + jel szokott lenni, valamint lejjebb szokta mutatni a számlaszámot is ahova kértük. De most csak az összeg látszik, kiutalás jel nincs. Tudom olyan 18-20 körül várható csak, de a kiutalás jele mikortól látszódik? Köszönöm előre is :)
Van 3kiskoru gyerekünk. Én havonta igénybe veszem az adót. Idáig minden évben a férjem szokott vissza kapni jó kis összeget. Most viszont azt mondja a könyvelő nem jár vissza annyi mint idáig mert hogy én igénybe venni havi szinten. De 4 éve mindig így csináljuk. A férjem adolevonása 899.000 akkor ez nem járna vissza? Köszönöm aki tud infót adni
Sziasztok kérlek segítsetek a fèrjem február 5 èn adtuk be az adobevalàsàt ügyfélkapun jött is a befogadó nyilatkozat az adó számlàn màr mutatkozik az ősszeg de azt írja hogy feldolgozott de nem nem vàltot àt elintèzetre akkor valami baj lehet vele de se levelet nem kaptunk se semithogy baj legyen 7 nap ès 30 napba leszünk