Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Holnap kapod!
19.-én adtad fel postán azt 21.-én érkeztették.Neked holnap utalnak.
Sziasztok!
Aki február 19en adta be az kapott már visszateritest?sajnos megmindig többletet látok a adoszamlakivonaton!nem tudom már mivan minden ügyintéző mást beszél már...
Szia
Akkor ez így kicsit megnyugtató
Sziasztok
Könyvelőm sajnos épp nyaral remélem tud valaki segíteni.21.-én küldte be,ott elintézett.Viszont meglepődtem ,mert az adószámlàn nincs összeg.
Pedig jár vissza és elvileg holnap 30.nap ,utalniuk is kellene.Minden évben mar korábban ott volt az adószámlán az összeg,így nem értem ,hogy gond lehet vagy volt más másnak is igy?
Sziasztok!
Nekem a könyvelő februar 19en küldte be és kaptam is az ugyfelkapura a levelet hogy beerkezett viszont tegnap nem kaptam utalast semmi pedig tegnap volt a 30.nap!ma se semmi..többletet ír ki meg mindig az adoszamla kivonat is..tegnap navval is beszéltem és mondta a hölgy ma már megkell kapnom akkor...Mkb bankos vagyok...és voltak akik már megkaptak ugyan ezzel a február 19e nappal lett bekuldve nekik is nem értem már...telefonon keresztül meg nem fogják megmondani hogy kiutaltak e vagy sem! Vagy esetleg tud valaki olyan elerhetoseget aholtudnak ebbe segiteni esetleg? Köszönöm
Sziasztok!
Nekem febr.22-én érkeztették, postai kifizetést kértem
Akkor hétfön várhatom csak?
Sziasztok
Én február 20-án vittem be az adobevallást a navhoz. És ma kaptam meg számlára☺️
Nekem azt mondta a Navos hölgy a telefonba, hogy ha 23án érkeztették akkor hétfőn a számlán van.
Szóval mivel neked 22ért be akkor elvileg holnap kapnod kellene. Amennyiben számlára kérted.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?