Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
És bocs, de ez az 1 éve használja a pénzem kiverte nálam a biztosítékot. Ez onnan a Te pénzed, amikor megnyílik a visszaigénylés lehetősége, jelen esetben 2009.03.01-től.
Tehát most maximum 18 napja.
Január 28-án adtam fel, állitólag febuár 9-én érkeztették be, 100 felett, még nem kaptam semmit, Komárom-Esztergom megye.
Ellenben egyik kolleganőm február 12-én adta fel, és ő ma megkapta. Fejér megye.
Sziasztok.
Miskolcon kapott már vissza valaki?
Sziasztok!!!
Debreceni vagyok febr.12-én adtam postára az adóbevallásomat és még nem kaptam semmit most hivtam az Apehet várjak....kapot már valaki Hajdú-bihar megyében?
Sziasztok!
Az én visszavárt (sajnos még mindig csak várt) visszatérítésem 135 körüli, Székesfehérvár. Február 2-án adtuk fel, azóta semmi válasz... - gondolom, mondanom sem kell, mennyire várnám már, bár szerencsére nem múlik rajta a mindennapi megélhetésem - de 1-2 csekk, csúsztatott dolgok viszont igen.
Én is dolgozom pénzügyekkel - a március 9-i "néhány napon belül"-ígéret (amit persze megkeresésre kaptunk, ők nem szólnának) tisztában vagyok vele, hogy mit jelent. Szerintem nincs pénz, legalábbis valamiért most nem erre - a TV-ben megjelent "programhiba" pedig elég kamuízű (egy ilyen hatalmas apparátus, mint az APEH-é nem engedhetne meg 2 hónapos "programbevezetési nehézséget", ez az összeomlásához is vezethetne...)
No comment, hogy ők még ezt is megtehetik - több, mint 1 éve használják a pénzemet, az ezévit használhatják tovább, csak azt szeretném, ami most nekem jár(na). :-(
Hát, várakozunk tovább...
Én ma telefonáltam a Tatabányai Apeh-hoz.2 nap alatt kb 10 hivásból 1 szer felvették az illetékesek.
12-én adtam fel és ott azt mondták 16-án ért be.
Őszerintük hibátlan az adóbevallásom,de még a kollégájuknak "el kell engedni" és utánna utalják a pénzt.De ha valamilyen oknál fogva nem engedik el akkor meg fognak keresni.De azt minek???
Ha hibátlan a bevallás akkor miért nem utalják inkább a pénzt?? Ja és a kamatot itt is emlegették.Sokra megyek vele! :(
Sziasztok.
Én február 10-én adtam le az anyukámmal egy napon.
Anyukám 10.000 ft alatt kapott vissza megkapta ma,én 150.000 ft felett kapok én nem kaptam meg.
Én nem tudom hogy mit csinál az apeh én is tatabányai vagyok és mindennap bent vagyok az apeh-nál mivel a munkámhóz tartózik én is február 04-én adtam le a bevallást és még mindig semmi a kamattal meg semmit nem kezdünk mivel mire megkapjuk a pénzünket addigra itt vannak a csekkek és ha azzal késünk akkor nem 1500-2000 kamat lesz rajta hanem sokkal több.
Valaki kapot már vissza tatabányán?
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?
- Aki március 21-e körül igényelte vissza az adóvisszatérítést postai kifizetéssel, megkapta már?