Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
És milyen kamat jár? Azt ki is fizetik?
Nekem már egy hónapot késnek mivel Fev. elején küldtem be.Azért 7 nap, mert az átlag, attól még fél évet is késhetnek.
Nem lett volna logikus részükről, hogy a rendszer helyreállta után azoknak indítják meg az utalást, akiknek már így is késésben volt? Átlag 7 nap a késés... Ez vicces..
Nekem pontosan 3 hetet késett a pénz!
Olyat is hallottam, hogy a biztosítások utáni adókedvezményt eltörlik, erről hallottatok valamit?
A lakáshitel után is csak 4 évig jár, ugye? Ezt amúgy ellenőrzik is, vagy hogy működik? Lehet azért tart tovább....vagy nem tudom, pedig direkt mindig előbb beadom, mint a határidő.
Én úgy hallottam, ha 30 nap után nem fizetik ki, akkor kamatot kell fizetniük, ilyen lehet?
Mi egyszerre adtuk fel a párommal március 4-én. Az övé megjött két hétre, az enyém még nem.
igen 210ezer huf!Én a pároméval együtt adtam fel febr. 5én,ővé már 2 hete megjött,igaz neki 70ezer huf járt!irtam hivatalos levelet az APEHnak(amire 30napon belüll kell válaszolniuk(kicsit durva)),telefonáltam is de még semmi!valami program hibáról hadoválnak de szerintem nincsen lóvéjuk!!karácsonykor az a 18milliárdos jutalom csomag elvitte a zsé-t!!nevetséges!lombik programosok vagyunk minden huf számít!!!
Anyukámmal egyszerre adtuk fel február 5én. Én megkaptam ő még a mai napig nem :S:D
valószínűleg 210000re gondoltak alább mert 210Ftárt nem aggódnék :D
Ma hallottam a rádióban, hogy vmi rendszerátállás miatt átlagosan 7 napot késtek a visszatérítések, de a továbbiakban rendesen fog jönni.
Én febr 27.-én adtam fel és ma hozta a postás!!!!
210-et vagy 210 ezret vársz? A többre már elég szép kamat lesz.
Én akkor mit mondjak?febr.5én adtam fel,és még semmi...210huf-ot várok..
Hát igen, elvileg 30 nap, de kell, hogy kamatoztassák kicsit a pénzünket.
Én úgy tudom 1 hónapon belül utalnak /a feldolgozás napjától számítva/
Érdeklődtem kb. két hete, akkor azt mondták, hogy febr. 19-én dolgozták fel a beérkezett adóbevallásomat.
Hú, nagyon sajnálom, ez már eléggé brutál. Telefonáltál, érdeklődtél már?
Febr. 17-én adtam fel Pesten, ma sincs semmi...
Ha így folytatódik a helyzet, akkor munkánk sem lesz, nemhogy adónk.
Azt hallottátok hogy jövőre max 100 000 ft adókedvezményt lehet visszaigényelni?Lakáshitel ....ilyesmire.Gondolom ez a adójóváirásra nem vonatkozik már ha addig el nem tőrlik!
Dettó, csatlakozom, a ti kormányotok, nem a miénk! A lényeg viszont, hogy még mindig van aki nem kapta vissza és februári feladású, nagyon durva.
A Ti szavazatotok alapján...én ezekre nem szavaztam!!
A mi szavazatunk alapján vannak egyesek jó pozícióban,úgyhogy magunkat kell szidni!
Autómatikusan küldik a késedelmi kamatot.
Három gyerekre önmagában 144.000 Ft. jár!
Igen, befizettem egy zsáknyi adót, úgyhogy van miből visszaadni. Sajnálom a lakáshitelt, mivel egyre többet fizetünk.
Hát nekem csak egy része jár vissza, kb. a hatoda.
Meg gondolom volt annyi adótok is befizetve, hogy vissza tudták, tudják utalni, igaz? Mert bizonyos esetekben a visszaigényelhető több lenne, mint amennyi adó be van fizetve:(
Értem-értem. Sajna mi a lakáshitelt 2007. májusban vettük fel. Hiába fizetem elég magas összeggel, mégsem igényelhetek vissza semmit:(
életbiztosízás nincs, de van egészségpénztár, a gyerekek után adókedvezmény, és adójóváírás is.
De mégiscsak ennyi a visszaigényelhető.
Nade ennek is örülök:) Csak jönne már!
Bár sokan vannak itt akik jóval előttem adták be, és még ők is várnak a pénzükre:(
Szia, azért lehet sok, mert pl. életbiztosítás, lakáshitel (2006.12.31-ig felvett hitel), ezekre is jár még adókedvezmény. Ezért lehet magas is.
További ajánlott fórumok: