Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Szia!
Bocs, de kicsi ikrekkel vagyok itthon és csak most tudok írni.
Nem volt semmilyen orvosi dolga.Azt esetleg tudod, hogy ilyenkor levonják és a többit utalják, vagy hogy van ez?
Köszönöm
4 hónap maradt el, de nem kaptunk felszólítást!
Akkor ilyenkor az egész összeget zárolják, vagy hogy fogjuk megkapni a fennmaradó összeget?
A ceglédi kirendeltségen meg senki nem veszi fel :(
Köszi a választ előre is
Amennyiben van tartozás a NAV felé, akkor az minden esetben előnyt élvez. :-(
Tartozásról küldtek már felszólítást??
Sziasztok!
Nekem kérdésem lenne, hogy visszaigényeltünk pénzt a párom nevében,de év eleje óta maga fizeti az egészségbiztosítását. Elmaradtunk pár hónappal ilyenkor levonják az igénylésből vagy hogy működik? 19-én adtam fel a bevallást, de nem kaptunk pénzt a NAV kirendeltségen meg nem veszik fel a telefont.
Köszi előre is.
Köszi mindenkinek!
Reggel érdeklődtem tőletek ,már délben meg is érkezett!!
Mindenkinek sok sikert és sok pénzt!!! :)
a férjem volt ma bent azt mondták hogy minden rendben van fogják utalni a pénzt,
Várunk tovább
Május -én érkezett be hozzájuk a bevallás
Személyesen az adott ügyfélnek kiadják az infót. Ha mondjuk Te mész be a férjed miatt, úgy nem.
Telefonon csak akkor, ha van reg.kódod.
Szia.
A héten meg kell érkeznie, ha azóta nem kaptál semmit, hogy gond lenne vele.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?