Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Huh akkor nem tudom mi lehet a gond. Mondjuk VIN7 operációs rendszeren nem engedi az tuti.Első körben én is a gépemre tettem fel,de nem ment.XP alatt fut rendesen.Ha gondolod átküldheted az adatokat privátban és holnap megnézem.Ma sajna nem ,mert dolgozóba leszek.Majd azért benézek :)
Fel kell telepíteni a progit.A nyomtatványt is telepíteni kell.A telepítéskor kapott parancsikonra kattintva meg tudod nyitni,és olyat keresel benne,hogy "Új nyomtatvány".És az az :)
Szia!Letöltöttem,de lehet én vagyok kicsit béna mert a nyomtatványt nem teszi be a programba akár mit is csinálok!
Szia!
A beérkezéstől számítva 30 nap, + 3-4 nap, ha postán kérted a kifizetést!
mennyi idön belül utalják a családiadokedvezményt?már 22 nap
ja leadtam a papirjaimat
csak úgy hogy ha megcsinálod te is a programmal.
Szia! A NAV honlapján van egy ABE JAVA nevű keretprogram és egy ahhoz tartozó 1253-as nyomtatvány,ami az adóbevallás.Azt letöltöd,felteszed a gépre,beírod a megfelelő adatokat(jövedelem,befizetett adó...esetleges kedvezmények) és a progi automatikusan kiszámolja mennyi adót kellett fizetned az elmúlt évre,ill.,hogy kell-e(és mennyit) fizetned vagy kapsz-e vissza.Nem egy nagy ördöngősség.
Ha pedig ez nem jó,akkor személyesen sztem adnak felvilágosítást a helyi APEH irodában.Telefonon nem adnak hacsak nincs valami PIN kódod,de erről én sem tudok többet :(
Hát ez azért sok mindentől függ (jövedelem összeg, kedvezmények, levont adó), úgyhogy nem olyan egyszerű. de ha privátba elküldöd az igazolásodon szereplő adatokat, meg ha van kedvezményed akkor azt , akkor szívesen kiszámolom neked.
Sziasztok!Nekem az lenne a kérdésem,hogy Nekem az APEH-készíti el az adó bevallást,de viszont nagyon kíváncsi lennék arra,hogy jár-e vissza valimennyi összeg esetleg valaki nem tudja hogy hogyan lehet kiszámolni!Köszönöm!
Vámpír,jól tetted, nekem is ezt kellett volna tennem,de majd csak ideér :/ :D
inkább ne is írj,nehogy baj legyen :/ nemér annyit sajnos én most itthon vagyok mert leállás van a cégnél :O alig várom,hogy induljon be minden ! Írok,ha történik valami,jó munkát :)
Én ügyfélkapunk küldtem be :-) Pénteken még nem volt rajta a bankszámlámom a pénz, de ma reggel igen :-)
De igazad van. 30 nap. Csak félre írtam. Dolgozóban vagyok és ilyenok nem tudok nyugodt szívvel netezni.Mindíg figyelni kell nem jön-e ellenség :)
Minden esetre én nagyon drukkolok neked.A férjemnek is 6.-án telik a 60 nap és postára kérte.Kíváncsi leszek mikor ér ide.
légyszives ne legyen igazad ! :( :/
Vámpir ezt hogy csináltad???? :D
Szerintem inkább később.Ha 8.-án érkezett,akkor most 10.-én telik a 30 nap(február csak 28 napos volt).Ha azt hétfőn postázzák az sztem jövő hét szerda-csütörtök....
Sziasztok, január 30.án adtam be a bevallásom és MA átutalták a pénzt :-)
én a 6.-ai feladásommal,kb 8.-án került a kezükbe nekem akkor pénteken kell hogy jöjjön a postás,úgy számolom :/
Na ez jó hír!Legalább elindult a gépezet...
én meg várok,talán a héten megjön,de ha nagyon betartják a 30 napot,akkor csak jövöhét hétfő vagy kedd.
Nekem is már letelt a 30 pénteken.Szerintem pénteken du. utalták és így csak ma érkezett.
Mindeninek sok sikert! :)
Na,ez jóhír,örülök,hogy megírtátok :)köszi mindenkinek szép napot
Gyönyörű szép jó reggelt Mindenkinek! Nekem is megérkezett a számlámra a pénzem!! Pénteken telt le a 30 nap!!!
Szia lányok!
Kicsit korai vagyok,megyek dolgozni :(
Hogy legyen egy jó napja annak akinek,már lefutott a 30 nap.Nekem ma hajnalban már a számlámon volt az adóvisszatérítésem.K&H Bankos vagyok,Győr-Moson-Sopron megyei :)
Most még a páromét várjuk,neki 6.-án telik le a 30 nap,plusz posta.Elvileg péntek vagy hétfő.
Azért majd napközben benézek,jó veletek dumcsizni ha nem baj :)
remek :( de sebaj,legalább van mit várni :D
Akkor kb. febr. 14-re számolhatod a beérkezését.Onnan 30 nap az márc. 16.Ez előtt semmiképp,és a te esetedben számolni kell a postai átfutási idővel is.
Ha hibátlan az adóbevallás ,akkor 30 napon belül visszautlja , ha hibás, akkor elhúzodik a javítás miatt .
További ajánlott fórumok: