Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Köszi!!
Nagyon örültem neki!!:):)
Sajnálom, de ha postán adtad fel febr.8.-án, akkor márc.10.-én volt meg a 30 nap/ugye a febr. 28 napos volt/ hozzá kell tenni +2 napot, ennyit számol a nav a postára, tehát akkor tegnap telt le a 30 nap.
Ha ma elutalták, akkor elvileg holnap a számládon lesz a pénz.
Azt viszont nem tudom, hogy a Nav a kifizető oldalon csatlakozott-e a 4 órás utalási rendszerbe. Tudjuk, hogy az államkincstár, csak a bevételi oldalon csatlakozott....lehet ők is.
Visszaolvastam, látom könyvelővel csináltattad. Tudom hülye kérdés, de tett egy X-et a rublikába, hogy a pénzt visszakéred? A számla a sajátod, vagy meghatalmazott vagy rajta? Ha meghatalmazott, akkor csatoltad a bank igazolását? Tényleg hülye kérdések, ne haragudj, de sokszor ilyen apróságon múlik a dolog!
De jó neked gratulálok!!!:):)
Remélem holnap már mi is örülhetünk mert meg jön az utalás!!:):)
És számlára kérted vagy postai kifizetést?
Akkor mi se várjuk a héten?
A párom febr.6.-án adta fel postán az adóbevvalást, és ma megjött a pénz!Hurrá!!!!
Akinek letelt már a 30 nap, az személyesen menjen be az adóhivatalba, mert telefonon nem adnak ki információt, vagy ha van ügyfélkapu hozzáférése, akkor ott tud tájékozódni.
szupercsaj
Betartják a 30 napot, hiába lesz pénteken ünnep, szerintem majd csak a jöv. héten fogod megkapni.
irgum-burgum
Azt javaslom, ha ma sem jön meg a számládra a pénz, akkor még a holnapi napon menj be a nav-hoz személyesen!
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?