Ha felteszek egy kérdést, az alap hogy megköszönöm a választ (beszélgetés)
Költői kérdésedre a válaszom: engem nem határoz meg senki válasza, feltettem egy kérdést amire releváns válaszokat kaptam. Zabszem nincs, nem hordok tangát, sosem hagytak el én dobtam mindenkit.
Nagyon szívesen!
Mi ezt ragozhatjuk, mert egyetértünk.
De egyszerű tovább görgetni egy olyan téman (amit önként nyitottunk meg).
Nekem az a véleményem, hogy a való élet és a "cyber" között elég nagy ugyan a különbség, de...
De!
Az internetes kommunikáció is (többnyire) hús-vér emberek között zajlik, a hús-vér emberekben pedig esetenként feszültséget generál, ha a beszélgetőtárs sutba vágja a jólneveltség legalapvetőbb elemeit is. (Közéjük sorolom a "megköszönést" is, ami ennek a fórumnak a témája.)
Költői kérdést tettél fel másokat biralva.
Gondolom zabszem ment a sggedbe, bevag a bugyi, elhagyott a fiúd a 2/b-bol 30 evvel ezelőtt.
Mindent kifejtettem. Te nem válaszoltál. Miért mások válasza határoz meg tedeg?
Köszönöm előre is a válaszod.
Szóval értelmi választ nem adtál. Csak bedobtal egy like-ot.
...mint kulturált megjegyzest.
Pontosan értem miről van szó. És taplosag. De ezen nem kell annyira fennakadni.
Sokadik helyemen tapasztaltam elégszer, hogy kollégák nem köszönnek egymásnak (vendeglatasban, ahol elvileg az illem alap).
Pontos megfogalmazás helyett ordítanak, fizikailag félreloknek. A kapkodásban általuk elcsurt dolgok miatt hibáztatlak. Lehetne még sorolni...
Valóban, sokszor ez van. Bár én nem a való életben találkozom ezzel hanem itt a fórumon.
Akik magánban kérdeznek és kérnek segítséget, még majdnem mindenki hálás volt és megköszönte.
"Bar ha elmegy a téma egy sokszemelyes csevegésbe, nem várható el, hogy minden szoszre visszatusszentsenek a foszal mellett."
Nem kell külön-külön, elég, ha annyit ír, köszönöm mindenkinek a segítséget, aki tudott érdemben segíteni.
En is néha hagyok csevegéseket, levelezeseket napokig, hetekig. Mások is vannak így.
Talán ha nem gyogyulnal rá annyira egy idegen ember kérdésére, hanem törődnel az életeddel, nem akadna ki annyira ezen.
Nem gondol rá.
Fordítsd csak át ezt a jelenséget való életre: elmész egy társaság előtt, beköhögsz valamit. Ők törik a fejüket, utánanéznek, kutatnak, megadják a választ, te hang nélkül továbbmész.
Ugye, milyen életszerűtlen?
Pedig ez van.
Nem feltétlen megkoszones, de valami reakció várható.
Bar ha elmegy a téma egy sokszemelyes csevegésbe, nem várható el, hogy minden szoszre visszatusszentsenek a foszal mellett.
További ajánlott fórumok:
- Mivel tudnám megköszönni?
- Segítségeteket kérem! Férfi tanítónak milyen évvégi ajándékot vinnétek, hogy megköszönjétek az évet?
- Miért más képet tölt fel a galériába, mint amit én valójában felteszek?
- Egy dal kottáját, vagy hallható formáját keresem, de nem találom. Segítene valaki? Megköszönném! :)
- Ha egy csoportba felteszek valamit, de anonimként akkor ismerőseim látni fogják?
- Szépen megköszöntem és pusziltam a jószándékú embertársat,...