Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád? fórum

Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád? (beszélgetés)

1 2
2009. szept. 2. 12:12
én amúgy kommunikáció szakon végeztem és jogot hallgatok most, hiszek a média erejében, csak nem mindegy, hogy kivel beszél az ember és kiben bízhat meg:)
2009. szept. 2. 12:09
Én is úgy gondolom, hogy akkor elfogadható az ajánlat, ha valóban segítség. gondolok itt konkrét dolgokra, pl rögzítik a bántamazást ami azonnali bizonyíték, válás esetén ezzel, a másik fél nélkül is kimondják a válást. Azonnal lehet távoltartást kérni. Gondolom a hatoságok is hatékonyabbak és gyorsabbak akkor, ha a médián keresztűl intézik az ügyeket. És itt nem arra gondoltam, hogy menjenek be egy műsorba csak azért hogy másis lássa mit csinálnak otthon, hanem pl ha venek egy nőt otthon és a gyerek is ebben nő fel, akkor biztosítják a nőnek a szállást és a védelmet. ilyenekre sztem ezen elgondolkodnék
2009. szept. 2. 12:04
még annyi, hogy nem az előre megrendezett, szánalmas show műsorokra gondoltam, hanem esetleg fókusz vagy valami hasonló.
2009. szept. 2. 12:03

elsőre NEM, gondolkodván, TALÁN

sokszor olvasni itt is tehetetlen, bántalmazott, elkereseredett emberek segélykérését. Hatóság nem csinál semmit, talán arra lehet jó a média, hogy az illetékesek is kénytelenek jobban odafigyelni.

TALÁN. Ha nincs más választás akkor meg IGEN

2009. szept. 2. 12:01

Biztos nem!!!

Ha a mónika, meg ehhez hasonló tv-műsorokra gondolsz, akkor nem! Csak leégeted magad!Meg ha esetleg nézed ezeket, láthatod, hogy megoldást nem találnak senki bajára, mert 5-10 percben nem is lehet!!!

El kell menni szakemberhez, ha magatok nem tudjátok megoldani a gondjaitokat!

2009. szept. 2. 11:58

Én nem.

Biztosan nem oldódna meg semmi féle probléma, azért, meg, hogy csak szerepeljek a médiában ?

Na ne...........

Bohóckodjanak akik oda valók !

2009. szept. 2. 11:55

Az ilyen problémákra nem megoldás a Mónika, Balázs, stb. show. Csak magadat járatod le! Nézd meg micsida emberek mennek oda!

Rendőrség, gyámhatóság, családvédelem.

21. jpne
2009. szept. 2. 11:54
NEM!!! Dehogyis! Ha az érintett felek egymás közt nem találják a megoldást, akkor kiteregetve a szennyest mindenki előtt, hogy ezen szórakozzon, más sem találja meg!
2009. szept. 2. 11:53
Nem.
2009. szept. 2. 11:52
nem.
2009. szept. 2. 11:50
Ha valóban a TV-show-ra gondolsz az akkora butaság hogy elképesztő!Népbutító marhaság!Ja és smmi eredménye!Pénzért rázzák a rongyot!!!
17. mézeszsemle (válaszként erre: 4. - Littlered)
2009. szept. 2. 11:48
csak ha az erőszaktevő számára ez később visszatartó jellegű, de szerintem az esetek többségében nem, a műsor után hazamegy jól ráverni a feleségre még egyszer, hogy így megalázta "ország, világ előtt" (ha egyáltalán felfogja az egészet).
16. kandi
2009. szept. 2. 11:46
Ez nehéz kérdés. Most egyértelműen azt mondom NEM, de lehet, ha ilyen helyzetben lennék és nem látnék más kiutat, máshogy vélekednék, de ez a megoldás csak a leges leges legutolsó lenne ami eszembe jutna. Viszont nem tudom miből gondolod, hogy ez jó megoldás lenne.
2009. szept. 2. 11:45
Attól függ milyen probléma. De szerintem a problémák megoldása 99%-ban a felek akaratától függ.
2009. szept. 2. 11:45
nem
2009. szept. 2. 11:44

Szerinem az, hogy milliók látják a marakodást és egy műsorvezető feltesz kérdéseket, még nem oldódik meg. Az érdekelt feleknek szűk körben kellene megbeszélniük és kultúrált emberek módjára társalogni.

Persze lehet, hogy anyilvános megoldás is segített valakinek (a kivétel erősíti a szabályt), de szt gondolom ne ez legyen a fő alternatíva.

2009. szept. 2. 11:40

én is a Tv-re gondoltam...:)

szerintem senkinek semmi köze az ilyen dolgokhoz,főleg nem a fél országnak!egymás közt kell elintézni,esetleg segítségek kérni a már előttem említett "hatóságoktól".

tehát,a kérdésedre a válaszom:egyértelműen nem!:D

2009. szept. 2. 11:40
Szia!Nehéz kérdés,mert mi garantálja a védelmet?Nem állhat örök időkig(és nem is fog) rendőr vagy biztonsági őr az ember mellett.Meg aztán, a másik része a kérdésnek:mi lesz a környezet véleménye a segitséget kérőről?Azért mondom ám,mert sok ismerőstől hallottam,hogy a családi "szennyest" nem illik kiteregetni.De mi van akkor,ha más megoldás nincs??Ha ez az utolsó mentsvár,lehet,hogy meg kell lépni,de csak akkor,ha tényleg kapsz védelmet.Igérgetésre ne alapozz.
10. eddit (válaszként erre: 4. - Littlered)
2009. szept. 2. 11:37
Talán név nélkül igen....de nem hinném, hogy akkor viszont megoldódna a problémád, legfeljebb nyilvánosságot kap,hogy más is vigyázzon, mert így járhat....Ha meg felvállalod a nevedet, akkor megint erőszaknak lennél kitéve...
a tv-sóóóók keretében biztos nem
nem
2009. szept. 2. 11:36

attól függ: tv, újság...., milyen műsor és egyebek

írd le hol

újra indul a mauuuuuuunika sóóóóóóóóó? :o))
Én valószínűleg nem, mert biztosan van szűkebb körű megoldás is.
akár, vagy újság?szerintetek az hatékonyabb?
3. 4b6a2525df (válaszként erre: 1. - Littlered)
2009. szept. 2. 11:35
Nem. Vannak erre hatóságok
2009. szept. 2. 11:35
Tv?
2009. szept. 2. 11:34
Engem nagyon érdekelne, hogy ha lehetőségetek lenne, úgy megoldást találni egy családon belüli erőszak megállítására és ezáltal védelmet is kapnátok, akkor elvállalnátok egy szereplést a nyilvánosság előtt?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook