Ha elmegyek 2 éves rendőrségi OKJ-ra és miután a rendőrségnél voltam 4 évet, jelentkezhetek terrorelhárítónak? (tudásbázis)
Járőrök között van aki ambíciózusabb, van amelyikük átmegy kommandósnak. Valóban kemény a képzés és a munkájuk is az, nem csinálnám szívesen, amit ők.
Nagyon szokni kell a fájdalmat és a stresszt, minden helyzetben fel kell találnod magad, mert ha csak egyvalami nem úgy alakul ahogy kellene, az emberek életébe kerülhet.
A mi megyénkből a kommandós srácok közül vittek fel párat a TEK-hez. Véleményem szerint nem elég a gyakorlat, nagyon számít az is, hogy hol szerzed a gyakorlatot. Persze ha protekciód van, még biztosabb a dolog. A fizetés nagyon jó, míg egy kezdő járőr keres kb. 80 ezret, egy TEK-nél dolgozó kb. fél millát is kaphat havonta, mellé 1-2 jó kocsit /személyautó, terepjáró/ használatra.
Kommandósokhoz bekerülni megint nem könnyű, nem sokan vannak és a bekerülők egy része sem bírja és inkább feladja, visszajön a korábbi beosztásába, helyére.
én arra lennék kiváncsi mennyit keres egy ilyen sulit végzett rendőr?
szerintem nagyon keveset...
Rögtön a protekciós helyre?
Te sem vagy semmi. :D
Ha nincs protekciód, ne is álmodj róla! :(
Ha van, akkor hajrá.
Ugyanis akinek nincs protekciója, azokat rakják a gáz munkára.
Bocs, de így van.
További ajánlott fórumok:
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Szerintetek zavar egy férfit, ha a párja a rendőrségen van tucatnyi férfi között, tőle távol?
- Segítsetek légyszi! Rendőrségi ügyben!!!
- Gyámhivatali határozat végrehajtása rendőrségi segítséggel! Hogyan zajlik?
- Van esély biciklit rendőrségi úton visszaszerezni?
- Kérhetek azonnali traffipax kihelyezést a rendőrségtől?