Ha a barát fontosabb mint a párkapcsolat (beszélgetés)
Elképzelhető, hogy nem...nem lehet vele beszélni...
a barát meg annyira barát hogy azon van hogy mi mikor megyünk szét...
Ha neki nem elég jó ajánlat, tök mindegy, hogy te vagy én mit gondolunk róla.
Ha minden másban is hátrasorolva érzed magad, nosza, beszéld meg vele. Lehet, hogy nem ugyanazt gondoljátok erről a kapcsolatról.
Tudod a barát az barát, aki marad.
A párkapcsolat pedig jön-megy.
Miért ne a haverjával beszélné meg??
Semennyire nem akadnék ki.
8 óra (nem kifejezetten fizikai) munkáért a dunántúlon 120 nettó +túlóra pénz...két havonta egy hét éjszakázással...talán nem annyira rossz ajánlat.
De én biztosan már csak magamat szeretném meggyőzni.
amúgy pedig minden másban is előrébb való a barát véleménye, a baráttal való program -legyen az munka vagy szórakozás, mint az enyém.
Biztos nem hárpia vagy, hanem a lehető legjobban a biztonságra törekszel.
A konfliktus kerülés az habitus kérdése, nyilván nem helyes, hogy ha ezt valaki hazugsággal éri el. (Itt még nem is vezetett eredményre)
A véleményem nem a két kamasz miatt lett árnyaltabb, hanem a hazugság miatt.
Valószínűleg nem volt jó ajánlat, ha nem fogadta el.
Egyébként ebből abszolút nem az derül ki, hogy fontosabb a barát, mint a párkapcsolat. Ebben a kérdésben az ő véleménye számított.
Egyébként sem lehet összehasonlítani, nem egy rajtvonalnál áll a barátság és a párkapcsolat.
Ti tényleg jófejek vagytok- illetve lehet, hogy én vagyok akkor egy hárpia.
Igen ismeri az álláspontomat - és igen én azt mondtam volna, hogy vállalja-e. Mert egyébként jó ajánlat volt.
Engem azért hagyott ki, mert nem akart vitát abból, hogy én azt mondom, hogy vállalja el, és akkor nem tudták volna elvégezni a maszek munkákat. (amik vagy össze jönnek vagy nem.)
Miben változtat a véleményeteken: ha azt is hozzátesszük hogy két kamaszt kell eltartani, mert anyuci egy fillérrel nem támogatja őket??
Szerintem a sztori nem fedi a címet.
Vannak, amiket a férfiak (és a nők) egymás között jobban meg tudnak beszélni.
Amúgy a te álláspontodat bizonyára ismeri, ugye te arra szavaztál volna, hogy vállalja el?
Igen, mármint, hogy nekem nem szólt róla, hogy felvennék, de a barátjával megbeszélte, és az ő hatására lemondta.
nem nem dolgozott ott a srác.
Mármint helyetted elvállaljon e egy munkát? Vagy a barátjával beszéli meg, hogy elvállalja e a munkát?
Nem biztos, hogy kiakadnék, bár azt gondolom, hogy egy felnőtt ember el tudja dönteni, hogy a meló jó e, de sok mindent esetleg nem tudhat róla és persze te sem, de a barát meg igen. Mert már dolgozott ott, azokkal, ilyen munkát, ismeri a körülményeket, a fizetést, a fizetési hajlandóságot, a követelményeket, stb. Ezt viszont te nem biztos, hogy tudod, így lehet rosszabb lenne, ha rád hallgatna, azaz a te véleményedet kérné ki.
Sziasztok
Mennyire akadnátok ki ha egy 3 éves kapcsolatban a pasitok a haverjával beszélné meg, hogy elvállaljon-e egy munkát helyettetek?
Jelenleg nem dolgozik, éppen ezzel a jó baráttal vannak maszek munkák.
További ajánlott fórumok:
- Kihagyott egy jó numerát, mert fontosabb neki a barátságunk...
- A nagyon szép barátnőimnek hosszabb ideje nem alakul ki párkapcsolat
- 2 hónapos párkapcsolatnál heti mennyit találkoztatok a barátotokkal?
- Barátodnak fontosabb egy nő barátsága, mint Te, illetve a kapcsolatotok?
- A legfontosabb férfitulajdonságok egy párkapcsolatban
- Milyen lehet a párkapcsolat egy olyan férfivel, aki a szabadidejében sosincs otthon, mindig a barátokkal van?