H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Én meg hallottam, hogy valaki látta Zámbó Jimmy szellemét sétálni.
Attól hogy valaki be van oltva, még megfertőződhet a vírussal, csak jóval kisebb valószínűséggel, mint az aki nincs beoltva, és a betegség lefolyása is enyhébb.
Gyönyörűen megírt cikk és olyan pompásan van összemosva a szakember szövege az újságíróéval hogy aki nem figyel könnyen elsiklik e felett..
míg Falus csak körvonalakban mond ezt azt (1-2 mondat van kiragadva és nem a teljes szöveg) addig az úságíró szépen hozzáfűzi a maga dolgait hogy "ütős" legyen :)
Szép szép. csak kár hogy észrevettem :)))
amúgy meg "csúnya" is lenne ha egy immunológus nem az oltás pártját fogná...
Ha valaki nem ismerné:
Falus András (Budapest, 1947. június 9.) Széchenyi-díjas magyar immunológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. Az immunológia és a funkcionális genomika határterületének, valamint a komplementrendszer molekuláris genetikájának nemzetközi hírű kutatója. 1994-től a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, majd a Semmelweis Egyetem Genetikai Sejt- és Immunbiológiai Intézete igazgatója.
Engem spec nagyon zavar, hogy nem tudom igaz-e.
Simán lehet, hogy elhunyt egy kétéves kisfiú. De lehet, hogy rájátszás és azt terjesztik hogy fluvirus, holott esetleg valami másban halt meg.
Ez a legjobb ijesztgetés hogy jövő héten minden kisgyerekes anyuka rohanjon oltatni.
Kár, hogy nem kontrollálható, hogy rémhirterjesztésről van szó vagy igaz.
alakul :)
na de Thaiföldi kongresszus sem semi :)
Manapság már mindenből üzletet csinálnak sajnos.
Épp ma volt a rádióban, hogy tulajdonképpen az élsportolók is csak egy "business". Aztán abbahgyják, tönkremegy a szervezetük, senkit sem érdekel. Milyen igaz!
Jól ráállnak a pszichére.
"Hű, csak én nem oltatok, a többi mind, mi lesz velem"...szemetek.
csak a magad nevében beszélj :))) én sárkányfűvitamin FOGYASZTÓ vagyok :D
külön kategória :)
Azért nem tudom ezek mit f..nak ennyire...
most olvastam.
"2010.40-2011.03. hét között 1 335 vizsgálati anyagot dolgoztak fel az OEK Légúti
vírus osztályán és az ÁNTSZ területi laboratóriumaiban. A 3. héten megerősített új esetekkel
a 2009-es pandémiás influenzavírus-pozitív minták száma 103-ra, az influenza B-pozitív
minták száma 6-ra emelkedett. "
tehát 15 hét alatt begyűjtött több mint 1300 mintából kemény 103 hini.. waoooo együtt a kettő 109...
hát itt aztán tombolni fog a járvány tényleg ha arányaiban nézzük azt a 20 ezer körüli influenza SZERŰ nyavajával küzdőt...
jaj nem kell bántani szegényt.. neki ezt mondták na :) ő meg: Gyerekek, tuti? Biztos?( Aha, naná) jó akkor nyilatkozom.. na jó de biztos? (Igen perszeeee) Ja oké. Akkor közlöm a néppel.
:DDDD
Jaj de édes vagy :-DDD
Jövő héten meg majd bemondják, hogy áprilisig tarthat, aztán hogy ez kivételesen akár nyáron is terjed...á ismerjük már, rossz a marketing :-DDDD
"A halott orvosok nem hazudnak"
Már a cím is sokkoló. :))