Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Azért biztosan van benne néhány millió :)
Én is vele vagyok.. sorry gyerekek XD
Csak annyira, hogy a szükséges immunválaszt kiváltsa. Ez az esetek túlnyomó részében semmilyen tünettel nem jár.
papír szerint nem,
hanem bemegy bilincsben, azonosítják a pofáját hogy ha legközelebb odatolja megismerjék :D
Több is van, talán ez megteszi:
[link]
Feléd nem robog hini, mert Te nekiállsz harcolni vele :-DDDD
Tehát "kicsit" beteg lehetsz tőle?
Hol van a hiteles forrás?
Aktív, attól még hogy elölt vírus.
Ilyen előfordulhat ritkán, abban az esetben, ha az oltás gyengített vírust tartalmaz. Az influenzaoltás nem ilyen.
Ha jó passzban vagyok az ilyen kisujjból jön :D
akkor jóéjt (puszi nincs ! senkinek! fő az óvatosság XD )
Elvesztettem a fonalat... eddig úgy tudtam, hogy aktív immunizálásnál gyengített kórokozót juttatnak be, amely kiváltja az enyhe betegséget, ezáltal aktivizálja az immunrendszert. Valamint van a passzív immunizálás, amikor magát a kész ellenanyagot toljuk be. Ez melyik?
A kisfiút hiteles forrásból olvastam.
Ki tudja, hogy takaritották azt a cuccot :-D
A bárányhimlő oltásnak is lehet övsömör a mellékhatása, holott pont az ellen a virus ellen véd (kellene) :-)
Ja, hogy együtt legyenek hinivel :-DDDD
Az oltástól nem fertőződhetett meg, mivel az elölt vírust tartalmaz.
Az oltás ellenére megfertőződhetett, hiszen a védettség kialakulásához két hét kell.
Konkrétan az oltás után lett beteg, és a torokváladékból mutatták ki a hinit!
milyen igaza van, ezért kell a net előtt maradnom :-DDDDDD
Szabit is elküldjük egy jóéjtpuszival, szüksége lesz holnap az ERŐ-re! :)
Az ÁNTSZ-es ismerősöm mondta, egy kolléganőjéről van szó, és 12 hetes kismama. Az ismerősöm magának nem is adatta be a hini ellenit.
Te is csak hallottad a kisfiút nem? Vagy a saját szemeddel is láttad? :o
Szétröhögöm a búrám :)) Szeretek vidáman lefeküdni :D
Á a szakdolgozatom is kínkeservesen jött össze pedig az csak 45 oldal volt pedig olyanról írtam ami érdekel is :D
Szabi mindig azt mondja hogy a suszter maradjon a kaptafánál úgyhogy én is maradok a vászonnál meg az ecsetnél... XD
majd szólsz akkor, megveszem :-D
hehe :) a fantáziám igen élénk. :) de lehet hogy egyszer könyvet írok :D
hini krimit XD
Ezen tényleg jót röhögtem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
miért támadna..
képzeld el a jelenetet:
a hini odaoson a háta mögé és már majdnem betámadja mikor ráförmed a vírusra hogy: Hülye vagy? Mit ijesztgetsz? Egy oldalon állunk b.szki..!!
:DDDD
Kapsz egy 5* érte :-D
Én most amúgy is olyan happy vagyok mindig, hogy ilyen emberekre nem támad a robogó vonat :-D
További ajánlott fórumok: