Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Citromos, tepsiben sült harcsa szeletek recept

Citromos, tepsiben sült harcsa szeletek recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Citromos, tepsiben sült harcsa szeletek hozzávalói:
1 kg gyorsfagyasztott harcsafilé
2 egész citrom

bors
fokhagyma krém


Citromos, tepsiben sült harcsa szeletek

A Citromos, tepsiben sült harcsa szeletek elkészítési módja:
A halat szobahőmérsékleten kiolvasztom. Ízlés szerint sózom, borsozom, megkenem fokhagyma krémmel. Kb. egy óráig állni hagyom a fűszerekben a halat.

A tepsit kivajazom. Beleteszem a halszeleteket. 1 dl vizet öntök a tepsi aljára. A citromot felkarikázom és a halszeletekre teszem. Fóliával lefedem a az egészet. 220 fokra előmelegített sütőbe teszem. Körülbelül 45 percig sütöm, majd fólia nélkül 10 percig pirítom, szintén a sütőben. Burgonyapürével, vagy hasáb burgonyával tálalom.


Burgonyapürével, vagy hasáb burgonyával tálalom.


Kategória: Halas ételek receptjei

A receptet beküldte: , ápr. 29. 09:00
A citromos, tepsiben sült harcsa szeletek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook