Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Mart!
Neked is PICSI volt?
Ibolya!
Ez fantasztikus hír!
:)
Halk Gratula :)
Csillagkami,köszönöm!
Nagyon sajnálom ami veletek történt,amióta olvastam,minden nap eszembejutsz.Remélem,hogy idővel lesz valami megoldás.puszi.
De jó neked!!
Örülök és gratulálok!
Vigyázz magatokra!
Sziasztok lányok!
Még csak halkan merem mondani,de ma pozitívat teszteltem.:-))...(első inszem)
Ez így van!!
Csak mi tudjuk átérezni igazán,mert benne vagyunk,vagyis én már csak voltam.
A család meg csak sajnál,de fogalmuk sincs a mi belső küzdelmeinkről.Ezért mondjuk nem hibáztatom őket.
Csak annyit tudok tanácsolni,hogy képzeld azt,hogy sikerült,és kismama vagy!Képzeld el,hogy megcsinálod a tesztet és pozitív lesz!Képzeld el magad nagy pocakkal.Nagyon erősen koncentrálj erre minden nap!Lefekvés előtt is!
El kell hinned hogy sikerült.Bíznod kell magadban.
Ha negatív gondolataid támadnak azonnal gondolj valami kellemesre,mondjuk egy kisbabára!:-)
Szerintem jó hatással lenne Rád a titok című film is.Fönn van neten,de szívesen át is tudom küldeni a linket ha gondolod.Légy pozitív!!!
Bóbita!
Detto!
Tényleg úgy gonodolom, hogy ebből sikeretek lesz!
Nehezen indul, sok a családás, és pont emiatt lesz pozitív a végkifejlet ;)
Sikerül, nyugalom!
(((((((())))))))
Nem is tudom Ket, lehet hogy igazad van. Én is teljesen azt hittem, hogy PICSI-vel olyan tuti biztosra megyünk, hogy a tegnapi 6-ból min. 5-nek be kell érni. Erre tessék. Asszem ők nem akarták egymást. Lehet, hogy ha csak "simán összedobták" volna őket egy edénybe, a küzdés meghozta volna az erdményét... Sose tudjuk meg azt hiszem...
El sem tudom mondani, mennyire jó, hogy vagytok, tényleg nincs senki olyan ilyenkor az ember környezetében, aki ezt a helyzetet jobban átérezni, mint azok, akik már túlestek hasonlón.. Persze, a család is csak néz, csodálkozik, hogy "tényleg?Hogyhogy?", aztán ennyi. Fel sem fogják, mi zajlik az emberben ilyenkor... Szóval még egyszer nagyon köszi, hogy vagytok!!!
Bóbita!
Nem is tudom mit mondjak, természetesen így van, hoy abból az 1-ből is lehetnek még akár 1petéjű ikrek is.
Nekem volt példa a környezetemben erre. :)
Viszont, mivel ez előtt állunk, úgy érzem nem szeretném, ha PICSI-znének.
Ezt meg is fogom mondani. Már attól is sírógörcsöt kaptam anno itthon, hogy ICSI LETT.
Most meg ez a PICSI-s dolog.
Tudom, rám is haragudhatnak most sokan, hogy mit rinyálok, de olyan ismerőseim is vannak pl. most egy höly egy másik topikban, hogy 20 petesejtből 10-et a párja sejtjeivel terméjkenyítettek, 10-et, hiper-szuper donor spermával. A donorokból 0 lett az eredmény , a férjéből 2., sajnos nem sikerűlt nekik :( Erre vigasztalásnak vette a másik hölgy példát, akinek a rossz eredmény miatt ICSI lett, negatív eredménnyel, második lombik síma ivf volt. A hölgy hülyére idegeskedte magát, lett 1 sejt, és láss csodát már meg is született.
Szó-szó. Sajnos lelkileg nekem a lombik is nehéz, nemhogy még ez a kényszerített "közösülés" a sejtek között.
Tudom, bután gondolkodok , de ezen nem, tudok túljutni :(
És biztos ez is befolyásolja a sikertelenségünket, de akkor sem. Annyira örültem amikor felvetette a Dr. Úr, hogy lehet síma IVF-lesz(persze ez a konzin volt, a vizsgálat előtt). Attól rá fogok kérdezni, és ha lehet saját felelősségre kérni, kérni fogom, jogilag még utánna kell járnom.
Én is nagyon rosszul vagyok mindig altatás után,vagyis voltam,mert tesóm aki nővér ő mondta,hogy szóljak hogy nehezen viselem az altatást.
Szólj,hogy adjanak valamit rosszullét és hányinger ellen.Én így tettem a Kaáliban is,és így nem volt semmi gond.Jó volt a közérzetem szerencsére.Csak nekem folyt az infúzió ébredéskor,(gondolom ebben volt a gyógyszer a rosszullétre)de hallottam mondta egy két lány,hogy hányingere van.
A legszebb érzés a világon!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek babákat kívánok!!!!!
Nekem 15-öt szívtak le.Nem a mennyiség számít,hanem a minőség!!
Nekem tökéletes volt minden,hét-nyolc sejteseket kaptam vissza,mégsem sikerült.
Úgyhogy ne csüggedj,minden ok lesz.
Én meg kiderítem nekem miért nem sikerült,mert tudom hogy okkal lett ez nálam.
Bóbita
Drukkolok nagyon,hogy az az egy szépen fejlődjön,és azért is,hogy a többi kis lusta is beinduljon!!!!!!
Ha bánatod van,azt írd le,ne tartsd magadban!! Hidd el,itt mindenki megérti a fájdalmadat!
Bízz a picikéidben!
Ölellek!
Köszi Nyufika... Egy ideig azért sírtam, hogy miért csak egy lett, most már viszont azért szurkolok, hogy annak az egynek se legyen semmi baja és nehogy megálljon a fejlődésben..
HOlnap mindenképpen megkérdezem, hogy mi lehet az oka annak, hogy PICSI-vel ilyen rossz arányt sikerült produkálnunk. Ennyire rossz minőségű lehettek a sejteim? Vagy a páromé? Még kell egy pár óra, amíg összeszedem magam, mert muszáj, annak az egynek nagy szüksége lesz rám.
Tudom, más gondolhatja, hogy mit picsog itt ez a liba, örüljön, hogy neki legalább egy lett.. Azon vagyok, hogy eljussak erre a szintre.
Bóbita))
Azt nem tudom,hogy PICSI-vel mért ennyi lett....
Próbálj megnyugodni és pozitívnak lenni....
Meglátod holnapra még minimum egy összekapja magát...Minden rendben lesz!!!!
Drukkolok neked nagyon....
Nagyon kedvesek vagytok lányok!
Most beszéltem a biológussal. 1 embriónk van a 6 sejtből. HOlnap még telefonálnom kell, hogy hátha még egy, vagy nem tudom. Egy kicsit most kibuktam. Hogy lehet, hogy PICSI-vel csak egy picink lett? Nem értem, még fel kell dolgoznom...
Bóbita))
Ez nagyon szuper eredmény))) Tudod,egy babához egy petesejt is elég)) A 6 az 6-szoros esély)))
Barátnőmnek 7 lett és abból első alkalommal sikerült egy vegyespáros ikerpár)))
Szóval mennek a drukkok!
Hyperstimura szoktak javasolni fehérjeport is (pesti Kaáli) ha már nagyon unod a fehérje tartalmú kajákat,vagy nem bírsz annyit megenni belőlük. Ezt testépítők szokták inni. Sport boltban lehet kapni. És tényleg igyál jó sokat,mert nagyon durva dolgok alakulhatnak ki a hormonoktól.
Minden jót!!!!!
Bóbita!
Bár egyet értek a csajokkal, hogy nagyon ügyes vagy és jó a 6 sejtecske, ismerem az érzést...
Pont így jártam az első lombiknál. És tényleg igyál-igyál , ahogyan Sis és többiek javasolták, mert nekem anno hyperstmum lett.
Ez nem ilyezgetés, tuti , hogy minden rendben lesz. Te leszel a következő kismami itt :)
Utánna Én, és Sis, majd a többiek :)
Hány sejtecskét kértek vissza?
Telefonáltál már?
Izgi :D
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?