Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Ziziman
Neked nincs kedved pénteken összefutni velünk Győrben ??? :)
Én minden menzesz előtt tapiztam a mellemet, néztem érzékeny-e mellbimbóm - ez még a Kaáli előtt volt, amikor minden ciklus végén terhességi tüneteket produkáltam, vagyis akartam produkálni... :D
DE!!! Fő a diszkréció!
Nagyon köszönöm mindenki tanácsát! Bogica, ez Győrben volt? Nekem még háziorvosom sincs... :D mióta Győrben lakunk (4 és fél éve) nem voltam beteg, vagyis annyira beteg, hogy dokihoz kellett volna mennem.
Felhívtam Kaálit, elmagyaráztattam velük mégegyszer mindent. Hisz ismétlés a tudás anyja... :) Első leendő lombikosként kicsit idegen és keverc minden, ha Ti nem lennétek nem is tudom mi lenne velem!
Igazad lehet...
Amúgy én elég diszkrét vagyok... Te meg tapizós? :)
Jó, nem ám!:) Sőt, tudod mit?
TUDJA MEG MINDENKI, ÉN IS TAPIZOM A MELLEMET! :D
Dessert ,Bóbita
Kitartást!!!! Babások lesztek és punktum)))
Az a helyzet, hogy eddig nem is gondoltam rá, mikor kellene megjönnie.. Olyan "erőltetett"-nek gondoltam ezt a ciklust a sok turbózás és a hozzám képest "korai" (11.cn) punkció miatt, hogy most azt sem tudom, így hány napos lennék.. Ma van a 16.nap (ezt is most számoltam ki), de azért sem foglalkoztam ezzel, mert gondoltam, hogy a sok mesterséges progeszteron-bevitel miatt úgysem lehet arra adni, hogy megjön vagy nem. De lehet, hogy rosszul gondoltam. Mindenesetre 16-án lesz a 28.nap, akkor meg már úgyis megyek vv-re..
Igazán nem foglalkozom semmivel, csak tv-zek, netezek meg bólogatok. Ja, és UGYE LÁNYOK NEM MONDJUK EL SENKINEK, HOGY DESSERT TAPIZZA MAGÁT???!!!!:DD
Sziasztok
Szóba került a HIV és egyéb vizsgálatpok.Nekünk INGYEN VOLT mind.
Ez a véradós dolog is nagyon jó,én úgy tudom,a HIv vizsgálatot is meg kell neki ott csinálni.
Én az ÁNTSZ be mentem háziorvosi beutalóval,azt kellett csak ráíratni,hogy " IVF program,ban való részvételhez" és így ingyen lett minden. Amúgy itt összesen 48 ezerre jött volna ki az összes,ha nincs beutaló.
HIV és HEPA b és c.
Altatáshoz meg EKG vagy a háziorvos megcsinálja,ha van gépe,ha nincs akkor meg ad beutalót a belgyógyásztra,meg nagylabor.
Majd próbálok én is jó olcsó szállás címet keresni,uncsitesóm ott lakik Győrben és elég sok ismeretsége van mindenfelé.
Sok sikert csajok!! Irigyellek titeket a találka miatt!!!
Dessert, most néztem csak, hogy nem csüt, hanem kedden csinálnak már bétaHCG-t. Persze, hiszen, te nem 3, hanem 5 napos piciket kaptál...Buksi vagyok..
Hogy érzed magad egyébként? Írtad, hogy hasszurka meg cicinövés. Most mi a helyzet?
Kínosan ügyelek rá, hogy ne keressek tüneteket!!! DE! Hétfőn kaptam meg Kismálnát, nekem inkább zsibbadós, csak néha szurka a hasam. A melleim húsvét hétfő óta majdnem leszakadtak, úgy fájtak, nem bírtam hason aludni (gondoltam, a sok hormon). Ma reggelre meg mintha elvágták volna. Ezt nem tudom nem észrevenni. Remélem, nincs baj. Nem vagyok egy vészmadár típus, de ezt nagyon furcsállom. Akkor szokott normál esetben a fájdalom alábbhagyni, amikor megjön..
Sis, hányra jössz pénteken? Gyorsan megvizsgálják a tüszőidet, aztán ágyesz-bugyesz! Megvárunk Ketlinnel és végre talizunk! Max. annyi, hogy mondjuk egy órával később indultok haza. Na, mit szólsz? :)
Véletlen sem akarom beosztani az idődet és tudom, mennyire fárasztó a sok utazás, de ha lenne kedved, időd és energiád, akkor nagyon klassz lenne!! Bár most Ket helyett is beszélek, de remélem nem bánja.. :D
Szóval gondold meg, általában marha jó ötleteim vannak... :DD
Dessert,bár ez nem nekem jött, de megkönnyeztem!!:D
Akartam mondani hirtelen, hogy jövő csütre összehozunk vmit, de otthon csináltatod a tesztet, ami tök vili. Úgyhogy ez kilőve...
Bocsi mindenki!
Szal. ez vagyok Én, egy lüke nő :D
Sikerűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűlt!
Juhééééééééééé!
Csajok, nem tudom a moderátort elérni :(
Telószámot leszek kénytelen cserélni!
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?