Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Moon1!
Úgy legyen nálam is, ahogy nálad volt!!!!
Avike!
Te talán Ausztriában dolgozol, hogy ott mész táppénzre?
Uzsuzs
Nagyon drukkolok holnapra!!!!!
Remélem nem kell menni egy darabig!!!Csak ha tesót szeretnétek!!!
Ölellek!!!!
Etna és Avike
Kitartást csajszik))
Nemsokára elszalad ez a pár nap)
Dallam, én is erre jutottam, de köszi a megerősítést!:)
Uzsuzs, nagyon megértelek! Tudom, milyen ez, reméljük a legjobbakat! Neked ugye eddig két stimu volt és most ez a fagyasztott ET?
Sazi, én szerintem majd kamuzok valamit. A főnököm és egy kolléganőm tudja csak, mi van velünk, a többiek szerintem sejtik, de szerencsére nem faggatnak. Csak sajnos vannak rosszindulatú kollégák is köztük, ezért féltem ennyire ezt a "titkot".
Sziasztok Lányok!
Egy kérdésem lenne.
A 3. és a 21. napi ultrahang hüvelyi vagy hasi?
Uzsuzs, nagyon remélem, hogy téved a teszt! Holnap is tesztelsz vagy egyből mentek is Győrbe vérvételre?
Avike, most lelomboztál, szóval a papíron nem csak a kód van, hanem petesejt és stb.? Bár azon gondolkozom, hogy lehet, hogy amit a Kaáli ad, az alapján ír ki a házidoki táppénzre, így hátha magán a táppénzes papíron csak a kód lesz rajta.
Nekünk a BMC-ben ugye a monitoron mutatták az embriókat annó és igen, 2 embriót kaptam vissza és két egymástól elkülönülő kör alakú blasztocisztát láttunk. De lehet, hogy a fotón rosszabbul látszanak, így a kettő körvonala összemosódik, nem?
Hali!
Nekem is ET utáni nap volt szar napom, rám jött a pánik, hogy mit csinálhatok, hogy mivel tudnék nekik segíteni, meg sírhatnékom volt... de elmúlt szerencsére :) és csak nagyon fáradtnak érzem magam, erőtlennek, meg kicsit olyan nehéznek altájékot, olyan menses előtti nyavaja :) bár ahhoz még nagyon korán lenne. 22-én esedékes a menses, pont aznap, mikor vérvételre kell mennem :D Viszont én egyre határozottabban érzem, hogy nem vagyok egyedül, ezt erősíti bennem, hogy nálunk az én peteérésemmel voltak a gondok, de ezen a szakaszon meg ugye már továbbjutottunk, tehát a neheze megvan :)
CSAK POZITÍVAN CSAJOK!!! :D ;)
Jó ez a fórum, feldobtatok pénteken, amikor én voltam magam alatt...
Etna! Kismami vagy, ez érzelmi hullámvasút, minden rendben ;) Kelj fel holnaptól szerintem is, sétálj kicsit, tegnap jót tett nekem is, azóta tök happy ;)
Csókollak Bennetek
szép napot lányok!
senkinek nincs sírhatnékja a hormonoktól? nekem ma küldték el emailen boti első ovis művét, kifestett egy napraforgót a lányoknak nőnapra. 65x megnéztem és 96x fakadtam sírva rajta (amúgy is sírós vagyok botival kapcsolatban, de ez már túlzás)utána megnéztem egy filmet, van választék, mert kb 3 éve nincs időm ilyesmire, pont sírós film, kb egy k5-nyi magasságú papírzsepi torony van mellettem. ja és ha nem sírok, akkor mindenkit kritizálok. szerintem mindenki menekül előlem, nem nehéz,m ert én egy helyben vagyok. még holnapig, utána nincs az az isten, h tovább feküdjek.
Hehe 3, az szép lenne... :)
Amúgy uh-n nekem is az egyik pötty szépen látszik, a másikat alig lehet megtalálni, mert az odébb van, egy olyan részben, ahol amúgy is ilyen fehéres az uh kép. Én azt mondtam, hogy ő már tuti, befészkelte magár rendesen ;)
A Qupido teszt az 10-es érzékenységű ha jól tudom, én azt kaptam gyógyszertárban. Lehet ki kéne bírni mégis teszt nélkül, mert az még szarabb lehet ha negatív, pedig az még semmit nem jelent... :S Hajrá Uzsuzs kitartást!!!
Puszi Nektek
Szia!
NYUGI! Nincs még veszve semmi, csak egyszerűen korai volt a teszt, nem mutatja még ki.
Ha megnézed azt a felsorolást, amit Avike bemásolt, hogy ET utáni hányadik nap mi történik, akkor láthatod, hogy még nagyon a tesztelési lehetőségek elején vagy, és az a felsorolás csak egy táppont, gondolom ettől egyénenként valamennyire eltérünk.
Szurkolok nagyon holnap írj ám, hogy mi lett!!!
Ez hányadik beültid volt?
Puszillak
Avike!
20-as tesztem volt itthon, valami easy pregnancy nevű,a rossmannben vettem,ha jól emlékszem. Ma vagyok ET+13 napon. Majd meglátjuk reggel!
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?