Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győri Kaáli Intézet infók fórum

Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)

5651. Avike1 (válaszként erre: 5648. - Sazi)
2012. márc. 8. 21:06
Köszike drága!izgatott vagyok a holnap miatt!
5650. Avike1
2012. márc. 8. 21:05

Jóól vaan akkor nem meló

szót fogadok megígérem!Nekem is fontosabb a babák természetesen,mint a Firma,meg a főnök,és minden más egyéb,csak én nem szerettem volna az a nyafka kismama lenni,mint a nők nagyrésze,akik megtudják,hogy terhesek,azt fekszenek egész nap,és zabálnak.mert az ismerőseim közül van ilyen 2 is,rokonok.

na ezek nem tudták megszülni a gyerekeiket,mert el voltak punnyadva.ettől félek én!Danival 8 hónapig melóztam,és nem is volt gondom a szülésnél.Értem én hogy a lombik más,de ha nem a melóhelyen,nekem lét elemem a mozgás.szóval drága Etna ne aggódj puszikállak.

5649. Babika79
2012. márc. 8. 20:46

Etna, egyrészt igazad van, másrészt nekem az a bajom, hogy a főnököm tud csak a dologról, de arra gondoltam, most még neki sem mondom el (hogy konkrétan ekkor és ekkor kezdjük a stimut), na de a két hét betegállományból tuti rájön majd:(

Ha azzal inzultálnak, hogy hol vagyok, attól legalább olyan stresszes leszek, mintha bemennék dolgozni.

5648. sazi
2012. márc. 8. 20:46

Etna köszi!!!

Nemsokára Te is csatlakozol!

Szorítok Neked is nagyon, meg ÉVI Neked is!!!

Pusziiiiiii

5647. etna33
2012. márc. 8. 20:25

sazi!

gratulálok kismama!!!!!pihizz!!!

évi!

kezem-lában drukkban!!! én komolyan mondom,h 2 hét múlva végelgyengülésem lesz. sazi, te, én

én még mindig nem tudok semmit ,ma bepróbálkoztam és felhívtam őket a szokásos válasz, pénteken hívjam csabát.

lányok!

én nem értem, eddig nektek senki nem mondta,h lombiknál nem tanácsos dolgozni??? :-o az sajnos nem egy normál terhesség, akárki akármit is mond, ez egy gyógyszerekkel keményem megtámogatott mesterséges állapot. inszem után igen, de lombik után semmiképp nem tanácsos dolgozni. nem csak eredményhírdetésig, hanem végig. de mindenki maga döntse el, h mi a fontos, sajnos tudom, h az anyagiak fontos tényezők, de ha már végig csináljuk és rászánjuk magunkat, akkor sajnos nekünk még ezét is óriási áldozatot kell hozni. mi pl úgy el voltunk adósodva, h boti 2. születésnapján nem azt ünnepeltük, h boti 2 éves, ahnem azt h visszafizettük a lombikozásra felvett hitelt. meg sajnos lombiknál sokszor van barnázás, haematóma, stb, ami 10-bő legalább 7 esetben van, még erre dolgozni az magam az öngyilkosság.

5646. sazi
2012. márc. 8. 18:17

Uzsuzs!

Neked is köszönjük!

Avike!

Holnap már Te is 3an leszel és nagyon boldog :) Várjuk mi is a Te beszámolód! :) Vigyázzatok magatokra!

5645. Avike1
2012. márc. 8. 17:54
Drága Sazi!Nagyon örülök,hogy már 3-an vagy,és semmi gond nem volt!Nem is lesz,pihizz sokat!Holnap 9kor lesz a beülti,minden rendben 4 embrikénk szuperül osztódik!Nagyon vágyom rájuk,nagyon izgatott vagyok.Köszi,hogy leírtad az élményeidet,jól jön!Puszi,és pocaksimi!:)
5644. uzsuzs
2012. márc. 8. 17:17

Sazi!

Nagyon szuper :)!!!!!!!! Vigyázz nagyon magatokra!

5643. sazi
2012. márc. 8. 17:11
khm... bocsi köszönJÜK :) :P
5642. sazi
2012. márc. 8. 17:11
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkokat :)
5641. sazi (válaszként erre: 5639. - Plast)
2012. márc. 8. 17:10
Aha úgy jött le, de mondjuk én fizikai munkát végzek és mi már korábban megbeszéltük, hogy nem dolgozhatok, én már most sem dolgoztam. A lányok, akik még a héten mennek biztosan megírják majd. Amúgy nem kell szabi, azt mondta, ez automatikusan táppénz, rá is írta a papíromra, hogy két hét táppénz, meg valami kódot is, amivel a háziorvosnak ki kell írnia...
5640. Babika79
2012. márc. 8. 17:09

Sazi, drukkolok én is. Ez a 2 hét komoly, addig otthon kell maradni? Én ezt nagyon nem szeretném...

Moon, hol volt a vérvétel? Ahová én járok, ott fizetősen 1 nap alatt készen szoktak lenni a hormon eredmények, ha beutalóval megyek, akkor szerintem 5 nap - 1 hét, mire megcsinálják az ilyesmit.

5639. plast (válaszként erre: 5638. - Sazi)
2012. márc. 8. 16:50

Sazi, nagyon nagyon szorítok.

Olyan jó érzés ilyeneket olvasni:)

A senkinek sem szabad dolgozni részt a doki mondta? (csak mert én ápr-máj környékén megyek et-re, és akkor a szabimmaal úgy kell kalkulálnom) az előző 3 et után csak 4-5 napig nem dolgoztam.

5638. sazi
2012. márc. 8. 16:44

Szia Lányok!

Hazaértünk, immár 3an vagyok :) Egy 7 és egy 6 sejtes kis jövevény :) Megnéztük először őket Krisztánál a számítógépen, elmondta, hogy mekkorák és hogy szerinte van esélyük, és elmondta, hogy 2-t sikerült fagyasztani, egy 6 és egy 4 sejteset, mert a többiek 4nél tovább nem osztódtak, de ez így is tökéletes. :) Aztán persze jó nagy csúszás volt, lent a műtőben ma is nagyüzem volt. A beavatkozás semmiség, még csak nem is kellemetlen, inkább tök jó, hogy végre visszakerülnek, olyan, mint a méhüreg vizsgálat és a végén még kapsz egy kis meglepit is, de nem lövöm le a poént :) Egy laza óra vagy inkább 3/4 és mehetsz fel dokihoz. Ma ágyban kell maradni egész nap, de holnaptól már óvatosan fel lehet kelni. Dolgozni a köv. 2 hétben senkinek sem szabad!

Hát nagyjából ennyi!

Nagyon jó lesz holnap meg holnapután!!!

Szorítok Nektek nagyon!

A legjobbakat!

Millió puszi

5637. Kitty09
2012. márc. 8. 15:40

Ma voltam vérvételen. Valaki meg tudja mondani, hogy mennyi időn belül lesz meg az eredmény? FSh, LH, stb 5 hormon vizsgálat. Nekem szerdáig megkéne jönnie. Szerintetek van rá esély?

Mindenkinek Pusssszzzz!!

5636. Moon1 (válaszként erre: 5634. - NYUFIKA)
2012. márc. 8. 13:30

Nyufika, fagyasztottra mész Te is legközelebb? 3 hónap múlva belevágtok?

Végülis meg tudták menteni a petevezetékedet?

5635. Moon1 (válaszként erre: 5633. - Etna33)
2012. márc. 8. 13:28

Köszi Etna a bíztatást, már nagyon várom a keddet, akkor megyek orvoshoz, izgulok nagyon.

Tudod már, hogy melyik nap kapod őket vissza?

5634. NYUFIKA
2012. márc. 8. 10:35

Sziasztok Lányok:)))

Ritkán jövök.....

Szépek az eredmények ,nagyon szorítok Nektek!!!!!

A hétem már hála az ének ,újra dolgozom.....

5633. etna33
2012. márc. 8. 09:32

sziasztok lányok!

végre vége ennek a hülye antibiotikumnak. nekem úgy fájt tőle a gyomrom, akármit is csináltam. ittam probiotikumot, aktimelt, stb.

a haskörfögatot én egyáltalán nem mérem, ildi véleményét osztom, ha túl vagyunk stimulálva, akkor azt megérezzük. én egyszer voltam majdnem túlstimuzva a bmcben mikor szétdurrantak a sejtek, annyi víz volt benne, kiegyenesedni nem tudtam és még ülni sem. szóval szerintem a haskörfogat mérést nyugodtan el lehet hagyni. én tegnap kihajtottam magamból a vizet csalánteával, ha váratlanul behívtak volna minket visszarakásra, akkor szívtam volna. kb 6 liter víz jött ki belőlem, végre össze tudom gombolni a gatyámat. bár remélem már nem sokáig. de megittam vagy 3 liter csalánteát.

moon azt hiszem te kérdezted, h hány kölköt rakatunk vissza, ha minden jól megy kettőt, de boga dr enedélye kell hozzá, mert én ikreket nem tudok sajnos kihordani. ő egyet akart még anno, de én ragaszkodom a kettőhöz. a 9 hetet természetes, h végig izgulod, sajnos nem tudsz ellene mit tenni, de majd elmúlik és akkor utána már csak azon kell "parázni" h fiú vagy lány lesz-e :D de megsúgom,h a 10. héttől már nem lesz gond, csak jöhet a hányinger. mert akkortól csökken a bhc szint és valakinek ilyenkor jön elő (én addig azt hittem soha nem lesz nekem, de aztán volt egész a 21. hétig, utána meg jött a sav!!! szép dolgok ezek :D)

5632. Moon1 (válaszként erre: 5618. - Uzsuzs)
2012. márc. 7. 21:01
Szia, nekünk nem kellett már fizetni érte, amit a beültetés előtt elkértek annyi volt összesen, utána már nem kellett fizetnünk. Szerintem az árban az benne van.
5631. Ildi32 (válaszként erre: 5630. - Sazi)
2012. márc. 7. 20:48
Sajnos nem. :( Én szeptemberben találkoztam vele, és még most is lábadozik a szövődmények miatt. De nagyon erős, nem adja fel. Minden tiszteletem az övé, azok után amit végigcsinált.
5630. sazi (válaszként erre: 5626. - Ildi32)
2012. márc. 7. 20:40

Hú, köszi a választ!

Szegény csaj, az nagyon durva... reméljük azóta már boldog és egészséges anyuka!

5629. sazi (válaszként erre: 5624. - Avike1)
2012. márc. 7. 20:38

Az tényleg nem lehet rossz meló... meg osztrákban... én is kacsingatok arra, nekünk közel is lenne.

Amúgy a petefészek nem ott van, lejebb, és nem is azért szúrtuk oda a szurit... :) ;)

5628. uzsuzs (válaszként erre: 5619. - Avike1)
2012. márc. 7. 20:11

Avike!

Nem én voltam, mi majd hétfőn megyünk az "eredményhirdetésre".

5627. uzsuzs (válaszként erre: 5625. - Rita1977)
2012. márc. 7. 20:10

Rita!

Hát az 50-ből idénre már 60.000 lett. Az tök jó lenne, ha benne lenne! Nem bánnám! A drukkokra nagy szükségem van!!!!!

5626. Ildi32
2012. márc. 7. 19:33
Haskörfogat: annak idején én is bajban voltam, hogy hol, mikor kell mérni. Aztán találkoztam egy lánnyal, akinek túlstimuláltak. Higgyétek el nem 1-2 cm számít. Szegény lánynak kb. 15-20kg vizet termelt a petefészke. Ami a hasfalában és mellhártyájában gyűlt össze. Nagyon durva volt, kb. 3-szor akkora volt a has, mint eredetileg. (Megjegyzem, ez nem Győrben történt.)
5625. Rita1977 (válaszként erre: 5618. - Uzsuzs)
2012. márc. 7. 19:30
Uzsuzs ez a vv benne van az 50-ben, nem kell érte külön fizetni.... Legalább is mikor mi voltunk tavaly méf így volt. Drukkolok :)
5624. Avike1 (válaszként erre: 5623. - Sazi)
2012. márc. 7. 19:18
Hát a petefészkek azok köldök mellett vannak,azért oda szúrtuk a hormont is!Aham persze nem titok a munkám egy 5 hektáros üvegházban termelünk paradicsomot,nekem nagyon szép munkám van ott,a növények szép fejlődését rendezgetem,nem nehéz,inkább figyelmet igényel.Nagyon jó barátság fűz a főnökhöz,és családjához,szeretem őket,és ők is engem.szóval ennyi.De ha azt mondja az Osztrák orvos,hogy nem meló,akkor nem meló,mert számomra is mindennél fontosabb a család gyarapítása,és semmi hátrány nem ér,ha innentől nem dolgozom.Pusszik
5623. sazi (válaszként erre: 5622. - Avike1)
2012. márc. 7. 19:08

Na, ez a haskörfogat mérés nálunk is vicces... én nem tudom, hogy mikor kell, mi reggel mérjük a testsúlyt is meg a körfogatot is, mert kaja után 3 cm-vel is volt, hogy több volt. Amúgy köldök magasságot mondtak, de pl. nekem ott tök idióta a hasam és másodpercenként más adat jön ki, attól függ, hova csúszik a mérőszalag :D Ráadásul én alhasban vagyok kicsit pufibb, nem értem miért nem csípőnél mérjük végül petefészek túlstim. miatt kell gondolom az meg ott van és akkor az alhas puffad nem???

Csak így józan parasztival, bár ehhez totál nem értek.

Megkérdezhetem, hogy mit dolgozol? Ritka, hogy valaki ennyire szereti a munkáját... :)

5622. Avike1 (válaszként erre: 5621. - Sazi)
2012. márc. 7. 19:01
Szia Sazi.Igen fagyasztatunk,ha marad illetve nem tudom ilyenkor a 4db már végleges,vagy sem.holnap többet tudok majd már.beülti utám megyek az Osztrák orvoshoz,és ő megmondja dolgozhatok-e vagy sem.addíg megyek még holnao,mert nekem imádnivaló melóm van,igaz 10 óra,de nem bánom,főként így,hogy nincsen panaszom.Figyu:a has körfogatmérés hogyan megy?azonos időpont?este?reggel? erre nem kérdeztem rá,és hogy kaja elött,vagy utána kell?Holnap majd lesem,hogy hogyan mentek a dolgod,ha tudsz1-2 szót írj,de ne erőltessed meg magad:)Puszik gondolom nagyon izgatottan várod a holnapot:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook