Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Jóól vaan akkor nem meló
szót fogadok megígérem!Nekem is fontosabb a babák természetesen,mint a Firma,meg a főnök,és minden más egyéb,csak én nem szerettem volna az a nyafka kismama lenni,mint a nők nagyrésze,akik megtudják,hogy terhesek,azt fekszenek egész nap,és zabálnak.mert az ismerőseim közül van ilyen 2 is,rokonok.
na ezek nem tudták megszülni a gyerekeiket,mert el voltak punnyadva.ettől félek én!Danival 8 hónapig melóztam,és nem is volt gondom a szülésnél.Értem én hogy a lombik más,de ha nem a melóhelyen,nekem lét elemem a mozgás.szóval drága Etna ne aggódj puszikállak.
Etna, egyrészt igazad van, másrészt nekem az a bajom, hogy a főnököm tud csak a dologról, de arra gondoltam, most még neki sem mondom el (hogy konkrétan ekkor és ekkor kezdjük a stimut), na de a két hét betegállományból tuti rájön majd:(
Ha azzal inzultálnak, hogy hol vagyok, attól legalább olyan stresszes leszek, mintha bemennék dolgozni.
Etna köszi!!!
Nemsokára Te is csatlakozol!
Szorítok Neked is nagyon, meg ÉVI Neked is!!!
Pusziiiiiii
sazi!
gratulálok kismama!!!!!pihizz!!!
évi!
kezem-lában drukkban!!! én komolyan mondom,h 2 hét múlva végelgyengülésem lesz. sazi, te, én
én még mindig nem tudok semmit ,ma bepróbálkoztam és felhívtam őket a szokásos válasz, pénteken hívjam csabát.
lányok!
én nem értem, eddig nektek senki nem mondta,h lombiknál nem tanácsos dolgozni??? :-o az sajnos nem egy normál terhesség, akárki akármit is mond, ez egy gyógyszerekkel keményem megtámogatott mesterséges állapot. inszem után igen, de lombik után semmiképp nem tanácsos dolgozni. nem csak eredményhírdetésig, hanem végig. de mindenki maga döntse el, h mi a fontos, sajnos tudom, h az anyagiak fontos tényezők, de ha már végig csináljuk és rászánjuk magunkat, akkor sajnos nekünk még ezét is óriási áldozatot kell hozni. mi pl úgy el voltunk adósodva, h boti 2. születésnapján nem azt ünnepeltük, h boti 2 éves, ahnem azt h visszafizettük a lombikozásra felvett hitelt. meg sajnos lombiknál sokszor van barnázás, haematóma, stb, ami 10-bő legalább 7 esetben van, még erre dolgozni az magam az öngyilkosság.
Uzsuzs!
Neked is köszönjük!
Avike!
Holnap már Te is 3an leszel és nagyon boldog :) Várjuk mi is a Te beszámolód! :) Vigyázzatok magatokra!
Sazi!
Nagyon szuper :)!!!!!!!! Vigyázz nagyon magatokra!
Sazi, drukkolok én is. Ez a 2 hét komoly, addig otthon kell maradni? Én ezt nagyon nem szeretném...
Moon, hol volt a vérvétel? Ahová én járok, ott fizetősen 1 nap alatt készen szoktak lenni a hormon eredmények, ha beutalóval megyek, akkor szerintem 5 nap - 1 hét, mire megcsinálják az ilyesmit.
Sazi, nagyon nagyon szorítok.
Olyan jó érzés ilyeneket olvasni:)
A senkinek sem szabad dolgozni részt a doki mondta? (csak mert én ápr-máj környékén megyek et-re, és akkor a szabimmaal úgy kell kalkulálnom) az előző 3 et után csak 4-5 napig nem dolgoztam.
Szia Lányok!
Hazaértünk, immár 3an vagyok :) Egy 7 és egy 6 sejtes kis jövevény :) Megnéztük először őket Krisztánál a számítógépen, elmondta, hogy mekkorák és hogy szerinte van esélyük, és elmondta, hogy 2-t sikerült fagyasztani, egy 6 és egy 4 sejteset, mert a többiek 4nél tovább nem osztódtak, de ez így is tökéletes. :) Aztán persze jó nagy csúszás volt, lent a műtőben ma is nagyüzem volt. A beavatkozás semmiség, még csak nem is kellemetlen, inkább tök jó, hogy végre visszakerülnek, olyan, mint a méhüreg vizsgálat és a végén még kapsz egy kis meglepit is, de nem lövöm le a poént :) Egy laza óra vagy inkább 3/4 és mehetsz fel dokihoz. Ma ágyban kell maradni egész nap, de holnaptól már óvatosan fel lehet kelni. Dolgozni a köv. 2 hétben senkinek sem szabad!
Hát nagyjából ennyi!
Nagyon jó lesz holnap meg holnapután!!!
Szorítok Nektek nagyon!
A legjobbakat!
Millió puszi
Ma voltam vérvételen. Valaki meg tudja mondani, hogy mennyi időn belül lesz meg az eredmény? FSh, LH, stb 5 hormon vizsgálat. Nekem szerdáig megkéne jönnie. Szerintetek van rá esély?
Mindenkinek Pusssszzzz!!
Nyufika, fagyasztottra mész Te is legközelebb? 3 hónap múlva belevágtok?
Végülis meg tudták menteni a petevezetékedet?
Köszi Etna a bíztatást, már nagyon várom a keddet, akkor megyek orvoshoz, izgulok nagyon.
Tudod már, hogy melyik nap kapod őket vissza?
Sziasztok Lányok:)))
Ritkán jövök.....
Szépek az eredmények ,nagyon szorítok Nektek!!!!!
A hétem már hála az ének ,újra dolgozom.....
sziasztok lányok!
végre vége ennek a hülye antibiotikumnak. nekem úgy fájt tőle a gyomrom, akármit is csináltam. ittam probiotikumot, aktimelt, stb.
a haskörfögatot én egyáltalán nem mérem, ildi véleményét osztom, ha túl vagyunk stimulálva, akkor azt megérezzük. én egyszer voltam majdnem túlstimuzva a bmcben mikor szétdurrantak a sejtek, annyi víz volt benne, kiegyenesedni nem tudtam és még ülni sem. szóval szerintem a haskörfogat mérést nyugodtan el lehet hagyni. én tegnap kihajtottam magamból a vizet csalánteával, ha váratlanul behívtak volna minket visszarakásra, akkor szívtam volna. kb 6 liter víz jött ki belőlem, végre össze tudom gombolni a gatyámat. bár remélem már nem sokáig. de megittam vagy 3 liter csalánteát.
moon azt hiszem te kérdezted, h hány kölköt rakatunk vissza, ha minden jól megy kettőt, de boga dr enedélye kell hozzá, mert én ikreket nem tudok sajnos kihordani. ő egyet akart még anno, de én ragaszkodom a kettőhöz. a 9 hetet természetes, h végig izgulod, sajnos nem tudsz ellene mit tenni, de majd elmúlik és akkor utána már csak azon kell "parázni" h fiú vagy lány lesz-e :D de megsúgom,h a 10. héttől már nem lesz gond, csak jöhet a hányinger. mert akkortól csökken a bhc szint és valakinek ilyenkor jön elő (én addig azt hittem soha nem lesz nekem, de aztán volt egész a 21. hétig, utána meg jött a sav!!! szép dolgok ezek :D)
Hú, köszi a választ!
Szegény csaj, az nagyon durva... reméljük azóta már boldog és egészséges anyuka!
Az tényleg nem lehet rossz meló... meg osztrákban... én is kacsingatok arra, nekünk közel is lenne.
Amúgy a petefészek nem ott van, lejebb, és nem is azért szúrtuk oda a szurit... :) ;)
Avike!
Nem én voltam, mi majd hétfőn megyünk az "eredményhirdetésre".
Rita!
Hát az 50-ből idénre már 60.000 lett. Az tök jó lenne, ha benne lenne! Nem bánnám! A drukkokra nagy szükségem van!!!!!
Na, ez a haskörfogat mérés nálunk is vicces... én nem tudom, hogy mikor kell, mi reggel mérjük a testsúlyt is meg a körfogatot is, mert kaja után 3 cm-vel is volt, hogy több volt. Amúgy köldök magasságot mondtak, de pl. nekem ott tök idióta a hasam és másodpercenként más adat jön ki, attól függ, hova csúszik a mérőszalag :D Ráadásul én alhasban vagyok kicsit pufibb, nem értem miért nem csípőnél mérjük végül petefészek túlstim. miatt kell gondolom az meg ott van és akkor az alhas puffad nem???
Csak így józan parasztival, bár ehhez totál nem értek.
Megkérdezhetem, hogy mit dolgozol? Ritka, hogy valaki ennyire szereti a munkáját... :)
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?