Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Szia!
Annyira nem görcsöl, csak kicsit zavaró, középen, nagyon lent, néha nem is görcsöl, hanem olyan, mint amikor már nagyon kell pisilned és régóta tartogatod és úgy bizsereg... de néha jól begörcsöl, de csak pár másodpercre. Most ittam egy magnézium pezsgőtablettát, az nem árt. :D
Szia!
Köszi a választ, megnyugtattál. Tegnap komolyan kétségbeestem magamtól. Párom is mondta, jól van terhes vagy, mert hülye vagy :D
Avike nálunk is páromnál volt csak gond, és babás is lettem elsőre, ugyhogy bízok benned:)
sazi: hú én hányszor bőgtem a 9 hónap alatt, te jó ég! Főleg az első 12 hét volt gáz, csoda hogy el nem váltunk:) Aztán még mindig együtt vagyunk:) Még lesznek erőpróbáló idők, szülés után amikor a kialvatlanságtól ingerültebb az ember...
Etna!
Már tudom ki vagy. Találkoztunk is. Én ott ültem középen a férjemmel. Hát a gyerek problémát meg elő se hozd. Én már tiszta ideg voltam így is, hogy délelőtt nem velem volt. Nem tudom hogyan fogjuk megoldani, de ez idegesít a legjobban. Nem tudom hogyan fogja meg érteni, hogy nem vehetem fel, és nem futkozhatok vele!!!
Hali Csajok!
Köszi a biztatást meg mindent... hát én meg pont azt érzem, hogy nekem lenne szükségem kicsit törődésre és ölelésre, ehhez képest apa haza se jött egész héten... mindegy, ez hosszú történet és talán még kicsit fiatalok is vagyunk ehhez, legalábbis a fiúk ehhez későn nőnek fel... Egyedül éreztem magam, csak ennyi. Meg hát ez az első, testileg, lelkileg sem könnyű, aki azt mondja az, az hazudik, mindezek ellenére ez egy nagy csoda, amit igen jó átélni akármi is lesz. Sokat tanulunk!!!
Azt mondjátok, holnap reggel teszteljek egyet??? AZ lesz ET+9... bár szerintem korai, de türelmetlen vagyok :D
A vicc még az, hogy nekem nincs is reggeli első, mert éjjel 2-3* is ki kell mennem... :)
Amúgy én is tök normi életet élek, séta, fagyi, vásárlás, főzés, mosás, mosogatás, barátok...
Puszi
sziasztok lányok!
köszönöm szépen nagyon jól vagyok, attól eltekintve, h dög betegen. taknyam-nyálam egyben, de ez már nem is lep meg, nem én lennék,ha nem jönne a legrosszabbkor a betegség. én is valami homeos bogyót szedek, nem látom, h nagyon hatna, de én mondjuk nem is nagyon hiszek a hatásukban. boga dr már tegnap is mondta,h nyugodtan szedjek aspirin c-t. úgyhogy megyek a gysztárba. meg botival a reptérre, mert megígértem neki. én totál "normális életet" élek, egy gyerek mellett nem lehet ezt a szigorú fekvés és kímélő életmódot megcsinálni. aki megtudja, az nagyon ügyes vagy van segítsége. de a lelkemnek is sokkal jobb,h a gyerekemmel lehetek, nincs lelkiismeret furdalásom,h a 70 éves szüleim idegeit rángatja, mert iszonyatosan eleven és totál tinédzser kort él 3 évesen. lassan rágyújt. de meg lehet érteni, úgy így reagálja le a szitut. mondja,h ott van a tesó a pociban, én hiszek neki :D amúgy mindig a bal oldalra mutat, ahol szokott szurkálni, remélem parafenomén a gyerek :D
sazi és avike! tudom,h nálatok ez még újdonság és remélem az is marad, de nem szabad állandóan a hőmérővel a cicikkel a hassal foglalkozni, mert a lelki megterhelés ugyanúgy árt ám a dolognak, mint a fizikai. nem tudunk mit csinálni, ha a sors úgy akarja akkor lesz babónk, ha nem akkor meg hiába hőmérő, cici, has, stb. próbáljatok meg nem egész nap erre koncentrálni, mert a pasik ezt még nehezebben viselik és akkor még látnak egy normálistól enyhén eltérő asszonyt, aki mér, cicit vizsgál és hasat néz, sír, stb. foglalkozzatok minél többet velük, ők a már meglévő gyerekeitek :D hormonoktól magas a hő, ha már nem a hormonoktól akkor meg a terhességőtl, úgyhogy akkor már lehet tesztelni. et+8 nap már+ teszt lehet. sazi, te már lassan próbálkozhatsz.
na indulunk a reptérre és gysztárba bevásárolni, ma sem fogok unatkozni. azért lesz smasszerem, jön a barátnőm a kisfiával. én majd ülve irányítom a repteret :D
kitty!
én voltam az első akit behívtak boga drhoz, épp h kijöttem a mosdóból, ami tárva-nyitva volt mert boti szórakozott. ha még akkor nem voltál ott, akkor én olyan negyed 10 körül mentem haza, fekete kabátban voltam. amúgy kíváncsi leszek, h te hogy fogod tudni megoldani a gyereket, szerintem iszonyatosan nehéz, mert hiába okos boti és 3 éves elmúlt, ő még nem érti meg, h miért nem lehet velem egész nap, mikor eddig így volt. na mindegy, ennek a kiskölöknek így kell megmaradni, nincs más választása. majd kárpótolom ha megszületett :D
Avike, én az első lombiknál megkérdeztem Dr. Török Attilát e-mailben, hogy mikor lehet tesztelni, ő azt írta, hogy "Egy héttel a transzfer után pozitívnak kell lennie a tesztnek terhesség esetén." Nekem 5 napos blasztok voltak.
Dallam, tényleg fura, úgy látszik, ez a meddőségi központokban a szokás...
Dy, az endokrinológus a hormonok szakértője. Én pl. inzulinrezisztencia miatt járok hozzá. Elvileg a TSH-t is talán jobban be tudják állítani, mint egy nőgyógyász, bár szerintem ha nincs nagy gond a pajzsmiriggyel, a nőgyógyász is meg tudja ezt csinálni.
Sazi ha görcsölsz akkor fel kell hívni az orvost.
Etna Te hogy vagy?
Sziasztok!
Nagyon rossz napom volt tegnap. Mint korábban említettem, összevesztünk párommal - nagyon. Egész du. és este sírtam, zokogtam, úgy, hogy rázott és krokodilkönnyek, nem is emlékszem, mikor sírtam ennyire utoljára - hát... tényleg nem emlékszem :( Azt hittem, abba sem tudom hagyni, akartam, de tört ki belőlem, eszméletlen szar volt.
Visszajött a hasgörcs, nem állandó, de az alhasam középen furán görcsöl, néha mintha a hólyagom fájna. És sajna visszajött a jobb oldali petefészek szúrás is, mely pisire kifejezett.
Etna! Örülök, ügyes vagy, szépen javulsz, így tovább!!!
Avike! Nekem az ébredési hőm 37,2 szokott lenni, ma csak 37,0 volt :( úgyhogy szerintem ne izgulj, ez lehet jó jel is nálad!
Én arra gondoltam, hogy hétfő reggel tesztelek, a "nagykönyv" szerint 3 napos ET után kell 11 nap minimum, mert a tesztek az embrió 14-15 napos korát tudják legelőbb kimutatni... lassan megy az idő... Ráadásul egy nyamvadt 10-es tesztet tudtam beszerezni...
Puszi Mindenkinek!!!
megbetegedett a férjem!Lehet ismét aggódni!Torokfájás,nátha,hőemelkedés!Január óta kihúztuk betegség nélkül,erre most beülti 7.napján miért is menne minden simán!!Ah bosszus vagyok.
Sazika,Etna légyszi mérjetek hőt,szeretném tudni nem-e betegség bújkál bennem is,mert egész nap 37,1 ma már,tegnap még 36,9 volt.puszik
Köszönöm az infót!G-VJ.hallgatok rád!Megkérdezhetem,hogy hányadik lombik?gondolom akkor sikeres!:)ha +teszted volt!És hogy kinél volt a probléma ami miatt lombikra mentetek?
Nálam nem találtak hibát,viszont a férjem sperma eredményei siralmasan alakultak,kezelték antibiotikum kúra,és vitamin kúra,mindegyik után még kevesebb lett a sejtszám.
nekünk ICSI+AHA eljárással ment a lombik,ez az első,és korábbi házasságból van egy 13 éves fiam.puszik
Sziasztok!
Gigi, köszi a választ! Ha nem haragszol, Téged külön figyellek és lehet, hogy néha kérdezek is majd, mert nekem is long protkoll lesz és így tudni fogom, mikor mire számíthatok:)
Timi, írtam privit, Uzsuzs, Neked mindjárt rendes e-mailt írok.
Etna, eseménydús napjaid voltak, én lehet, hogy vissza sem tudtam volna szólni a palinak hanem elbőgtem volna magamat, olyan ideges leszek ilyenkor.
Sazi, Avike, mikor teszteltek?
Lányok, segítene valaki? Győrben a prolaktinnak mi a mértékegysége, amikor mérik? Megnéznétek nekem? Nekem Boga dr. csak a számot mondta, hétfőn megyek endokrinológushoz és akkor akarnék erről beszélni vele, de ehhez tudnom kellene a mértékegységet.
Amúgy itt sem szokás, hogy kiadják a leleteket? Mert a férjem eredményét sem kaptam meg és ez most prolkatin és progi vv. volt, ezt sem adták oda. Engem ez úgy bosszant, a BMC-ben kellett így harcolni a leletért.
Sziasztok!
Megjöttem én is Győrből. Minden ok. Hétfőn megint mennem kell szintén vérvétel+uh. Akkor leszek a 14. napomon. Szerintetek hányadik napon kapom vissza a babáimat?
Etna! Te hánykor voltál a Kaáliba?
Mert én ott voltam fél 8-kor is, és 9-től 10-ig.
Örülök, hogy minden rendben alakult neked is.
Avike! A háninger az egy jó tünet a terhességnek.:):)
Sazi! Nekem is sokat égett a gyomrom, már a második héttől, és nem akarlak elkeseríteni, de kb 4 hónapos terhes voltam mire végre elmúlott!!! De ha azt vesszük ez is már egy jó jel!:):)
Etna!
Örülök Neked nagyon!!! További jobbulást!
Úgy látszik ma ez egy feszült nap, én is ki vagyok akadva, veszekszem a párommal és görcsöl a hasam, de ebben most a feszültség is benne van... :(
Barátnőm átjött, neki meg jól kibőgtem magam, biztos erre számított egy jó hónap tali után :)
Merthogy Pesten élnek, akárcsak Húgom, végre hazajönnek, erre én meg tök padlón vagyok. Hülye hormonok, meg frontok!
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?