Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Dallam! Ez mennyire így van! Sokáig azt hittem, hogy velem van a gond, hogy a nagyon várt, nagyon megszenvedett két kis csodánknál, hosszú napokba telt, mire egyáltalán felfogtam, hogy itt vannak, én vagyok az anyukájuk, tőlem függenek. De aztán ahogy teltek múltak a hetek, hónapok,túl voltunk az első nehézségeken, nem csak arra tudtam koncentrálni, hogy ne essek össze a fáradtságtől, elkezdtem élvezni az anyaságot, minden a helyére zökkent és egy nagyon boldog ikres anyuka vált belőlem!
Aggódás? Ne is mondjátok. Még csak most kezdődik majd. Én UH-tól-UH-ig éltem ... MIkor volt vizsgálat pár napig megnyugodtam, de aztán kezdődik minden előről. Most sokat rúg, most nem, most nincs tünet, jaj megemeltem magam tuti kinyílik a méhszáj. Minden baromságot beképzeltem magamnak. Azt hittem ha megszületik a baba, és egészséges, akkor lenyugszom, de lótúrót :) Most miért nem eszik, kakilt?, jön a foga, lázas? Hiába tervezett baba, vártuk ezerrel, mégis szülés után kellett pár nap amig megemésztettem, hogy itt van. Egy új élet, aki csak tőlem függ, akit nem tehetek a sarokba ha rossz kedvem van, akit én formálok, hatalmas felelősség, és ez megrémített picit.Szóval innentől anyákká váltunk, aggódunk, szeretünk, féltünk egy életen át.
Kitty hát hívja fel őket,pl nekem volt,hogy egy ugyanaz időpontom volt egy fórumozó lánnyal,rá iis csodálkoztunk,és telóztak,hogy 2 órával későb menjek.Nem gondolom,hogy itt elcserélik,és egymás helyett mennek,hogy az működne,mert név szerint vannak kiadva az időpöttyök nem darabra.vagy nem tim,hogy gondolod. puszik.
Lányok! Kinek van konzultációra időpontja Kőrösihez??? Azért kérdezem, mert a nővéremnek van időpontja jövő hét keddre, és szeretne cserélni egy későbbi időpontra egyéb okok miat! Köszönöm előre is a segítséget.
Persze nem gondolom,hogy te magaddal törődsz,mert így visszaolvasva úgy tűnhet! de egy szó mind száz mindenki aggódik,valaki bevallja,valaki nem:) ennyi a sztori.
:) jah amíg a pocidban van azé aggódsz,mikor meg már idekint akkor azért,hogy megfelelő ütemben fejlődik? eszik eleget?....ez így normális,aggódsz,tehát édesanyává váltál:) nincsen ezzel semmi baj,egy a lényeg csak normálisan aggódj,ne csapj át csak magaddal törődsz formába,mert míg van pocaklakó,addig az a téma,hogy jajj,hát hogy vagy? mikor meg megszületik,lecarnak,és már mindenki csak a pici felől érdeklődik:) na ebbe sokan belezakkannak:)
nekem elég stresszes a munkám, de most már úgy gondolom, hogy az itthoni agyalásnál nem stresszesebb :) aktakukacnak számítok amúgy, szóval nem kell ötvenkilós liszteszsákot emelnem hál isten. betöltött 12. hetet terveztem megvárni a hivatalos bejelentéssel, a közvetlen főnököm tudja h. lombikozunk, más nem.
"odajött a főnök anyja,hogy sajnálatát fejezze ki,és megkérdezte" ugye most már a férjed sem akar többet babát"
egyszerűen szavak nincsenek mennyi ostoba ember él a földön. :(
Te, ne keseríts el! Épp megfogadtam az anyukámnak, ha ez most baba, isten bizony lenyugszom. Bár megvallom nektek, attól paráztam a legjobban h. nem tudok majd teherbe esni, mert a korom, a statisztika stb. Ha most ez sikerült, akkor nem lehetetlen, tehát minden rendben lesz.
Most ez tényleg így fog menni 9 hónapig??? atyagatya
Egyetértek,ne mondjátok el mindjárt,főleg,ha nem nehéz a meló,mert ugyan javasolják beülti után a 2 hét betegszabit,de lehet mondani,hogy beteg vagy!utána meg a pozi vv eredménnyel lombikost bármikor kiírnak,ha nem tudnátok dolgozni. szóval nekem tök rendesek a főnökeim,és el is engedtek mindíg,nem volt gond,de mikor elvetéltem odajött a főnök anyja,hogy sajnálatát fejezze ki,és megkérdezte" ugye most már a férjed sem akar többet babát" háát kibuktam,és megfogadtam,majd akkor fogják megtudni,ha 3 hós leszek:)puszik.
Naaa ugye megmondtam én:))) boldogsáág!
nekem 3 hét van a vv és uh között. szerinted mennyire vánszorognak a percek?? már nem tudok aludni, ez nagyon kemény!!!! azt hittem a vv-vel vége ennek az aggodalomnak és várakozásnak, hát rájöttem, csak most kezdődik:)
ja boccs, ezt nem tudtam, akkor az tényleg necces
Hát nem tudom,hogy mi lesz először,majd kiderül a konzin. Én inkább a saját bajom miatt aggódom jobban,mert hát ugye nincs mensim meg peteérésem.
Köszi! persze megírom, aztán pénteken meg neked szorítunk!!!
Egyfolytában arra gondolok, hogy holnap már neked meglesz a pozitív eredményed ;) De aztán délután tessék ám megírni mennyi lett!
Holnap szorítsatok nekem magas hcg-ért. Majd délután jövök az örömhírrel!!!! Pusza!!!
akkor a következő ciklusodban (7-10. napig) fogják megcsinálni a méhüreg vizsgálatot, és ha minden jól megy, mindened meglesz és nem derül ki semmi, akkor ha beleférsz a keretbe akkor a következő ciklusban valszeg már kezdhetsz is :).
Nekem legalábbis így volt!
Köszönöm a jó tanácsokat. Majd mindig benézek, ha van új pedig írok. Sziasztok
Most összeírtam mindent elvileg pénteken meg elkapom vele a nőgyógy dokim.:-)Amit tudok kiiratok vele.Meg levetetem a cytológiát biztos ami biztos, mert januári van, és abban most néztem nincs rajta, hogy Clamydiaszűrés lett volna.Csak az ,hogy P2 és hogy erősen festett.Az ember nem is gondolná mennyi apróság kell.Remélem mi is olyan extra gyorsak leszük,mert én a ciklus 18.napján megyek konzira.:-(
nálunk dr-nő van csak,de inkább a bukásveszély miatt nem akarom ezt mondani.:-)
nekem első konzi után kérték, de enélkül nem csinálnak lombikot, úgyhogy nyugodtan elindíthatod hogy folyamatban legyen szerintem. nekem nem volt meg első konzira, de én telefonáltam szerdán és asszem köv. héten mehettünk, szóval extra gyors volt, nem is lett volna idő ezekre. ezek amúgy kb. egy hét alattt megvannak, nem kell sokat várni rá.
arra, hogy azért nem jó az orvoshoz járás mint indok, mert akkor azt mondják itt vagy helyben, miért nem itt csináltatod. Hát azért nem, mert hiába kolléga, csak nem vetkőzök meg le előtte nem? nálunk pl. a szomszédom háziorvos, jóban is vagyunk, de nem lennék a paciense.
A HIV, HEPA ráér első konzi nután,vagy lassan megy?A többi meg van, vagy folyamatban.Köszi
köszönöm szépen neked is, már úgy várom a vérvételt mint a karácsonyt komolyan :) nekem SENKI nem mondta, hogy ilyen nehéz lesz ez az utolsó pár nap :( életem két leghosszabb hete
igeeen, tudom, igazad van, csak a férfiak szerintem valahogy lelkileg rázósabbak ha velük van gond. hogy is mondjam, egy nő erős, egy nő feláll a padlóról és megy tovább és csinálja mert gyermeket szeretne, mindegy min vezet keresztül az út, a férfi más szerintem. én drágám konkrétan azt mondta h. nem férfi, és stb. stb. az egojuknak azért ez nagy ütés úgy gondolom. nyilván egy nőt is megvisel, de egy nő szerintem egész másként gondol erre a dologra nem?
most őszintén te levetkőznél egy kolléga előtt? ugye hogy nem :) már meg is van az indok.
csak egy papírt kapsz, hogy milyen vizsgálatokat csináltass meg, beutalót nem adnak. a HIV és hepa B az ANTSZ-nél megcsinálják ingyen. A hepa C volt fizetős a Josika utcai magánlaborban, 6000 Ft volt ha jól rémlik. nekem IR nem kellett, ellenben a zuramat elküldték genetikára a Bajnóczky drnőhöz (győri kórház, az is beutalós, az urológus ad beutalót, ha viszed a kaális papírt h. hova is kellene menni) Kellett még a ciklus 3. é 21. napi hormoneredmény nekem, friss cytológia meg uccsó hat havi menzesznaptár.
Sziasztok!Tudja valaki ,hogy győri kááliba kiírják a HIV,HEPA stb vizsgálatokat?Inzulinterhelés mindenképp kell?A terheléses cukrom jó volt.Azt is kiírják ott?Kinek mit kértek még első konzin?
Előre is köszi a segítségeteket!
Ez senkinek sem könnyű:-(
További ajánlott fórumok: