Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is győri kaális vagyok de csak olvasó módban mostanság. Nekem 4 beültetésem volt győrben és elfogadták a háziorvos által készített EKG-t és az általaírt szakvéleményt, hogy altatható vagyok. Remélem tudtam picit segíteni :)
A belgyógyászat - általánoshoz ezt írja: Beutaló szükséges (Kórdokumentációkra szükség van.)
A Nephrológiai,hypertonológiai szakambulanciához szintén ezt, a többihez nem ír ilyet.
Csillan, nem tudom, Győrben hogy csinálják, de én itthon csináltattam a kórházban illetve volt, hogy az sztk-ban, a kórházban a nővérke tökre sajnált, hogy sokszor kell szúrnia(amúgy bírom, semmi bajom nem volt a szúrással), és mondta,h. olyan szívesen betenne egy branült, de akkor vérhigítót kell adnia és az esetleg megváltoztatja az eredményt, ezért nem teheti. Szóval szerintem ne hajtsd ezt a lehetőséget, egyszer ki lehet bírni 3 szúrást.
Aneszteziológushoz nem kell menni, belgyógyászhoz kell, ő adja a papírt arról, hogy belgyógy-lag oké vagy és altatható vagy. Amúgy ekg-t is csinál, de azt a háziorvos is csinálhat. Laborra beutaló háziorvostól.
Amúgy ha valami nagyon rossz, és mindig azt mondom magamnak, hogy hiszen babát akarok, szülni akarok,és annál ez csak nem rosszabb, nemde???
Gica!
A győri Kaálira gondoltam - hogy nem muszáj ott csináltatni? Mert ott kaptam ugye a papírt a szükséges vizsgálatokról, bejelentkezés módjáról, vizsgálat idejéről. És itt írták le az IR, cukorvizsgálat menetét, s írták, hogy ajánlott a kanül bevezetése. Ezért kérdezem, hogy esetleg a győri Kaáliban azzal végzik? Mert máshol sajna nem...
Aneszteziológushoz is kell menni? Ez meg se fordult a fejemben :S Nekem azt mondták a recepción, hogy a házi orvoshoz menjek, hogy biztos tud EKG-t csinálni, meg ad "igazolást". EKG-t már "szereztem" (nem a házi orvostól), de "igazolás" még nincs...
Lányok!
Ha a dokinál megkaptam a papírt, hogy milyen vizsgálatokat kell még elvégeztetnem, s egyes vizsgálatokhoz megadtak olyan információkat, hogy ott náluk melyik napokon végzik azokat és milyen számon kell rájuk bejelentkezni, az ugye nem jelenti azt, hogy kötelező azt a vizsgálatot ott náluk csináltatni pl. vércukor terhelés,IR? S egyébként ott ezt a vizsgálatot kanül bevezetésével végzik?
Köszi még 1x! :D
Mi nagy valószínűséggel lombikra, mert több probléma is van. A férjemnek is meg nekem is, szóval az itteni nődokim a lombikot mondta, hogy azzal talán jutunk 1-ről a 2-re.
Amúgy biztos vagyok benne, hogyha most is lesz vmi hormon eltérés, akkor a Kaáliba majd kezelni fogják, és remélem jól. Mert az itteni dokim nem igazán jól állt hozzá. Viszont én azt hallottam, hogy pl. D vitamint csak endokrinológus doki nézethet, igaz ez?
Örülök, hogy neked minden ok! Remélem amik még folyamatban lesznek is jó eredmények lesznek! A progi nem vészes, azt nem nehéz helyrebillenteni, hiszen nem nagy az eltérés! :) Hajrá, hajrá a fogyihoz! :)
Vittünk sperma leletet, de ők is megcsinálják a magukét. Új vércukor az mindenképpen és fogyni sem fog ártani.
Ha átjárhatóságit nem is csináltatsz,mert biztos a lombik, egy méhtükrözés lelet akkor is kelleni fog.
Azt megköszönöm ha átküldöd!!
Nagyon remélem hogy 100%-ig partner lesz a nődokim, és megcsináltatja ezeket a vizsgálatokat nekem.
És neked egyébként minden eredményed jó lett?? Mert nekem néha szórakozik a prolaktinom, amitől most is félek egy kicsit....mert ha vmi nem jó, előbb azt kezelik, és az megint idő lesz, de kénytelen leszek türelmesen várni! :)
Amúgy én most nagyon szeretnék fogyni is, hátha az is segítene, mert elég husis vagyok....és 10-12kiló simán lemehetne rólam.....
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?