Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Tigrr
Nagyon szuper)))) Hajrá tüszők))))
Sziasztok!!!
Igen,igen, igen!!!! Indulhat holnap a szurizás!!!!Beférünk a keretbe!!!! :D:D:D:D:D:D:D
Nagyon boldog vagyok!!! :D:D:D:D:D:D:D
ez mindenképpen IR, a kérdés csak, hogy mennyire durva, az inzud milyen mértékegységben van? Amúgy már a cukor is jelzi, a 120as nem mehet az éhgyomri alá, mondjuk ez nem vészes, de az inzud semmiképp nem esik vissza eléggé. A gyógyszer csak segítség, diéta és mozgás a másik 2 pillér, ezért is hívják 3-as alapkezelésnek.
+ 1 infó: én is Kaáliból mentem át Győrbe, de nekem kellett konzidíjat fizetni (13E), ha már stimuznak, nincs konzi, v. megbeszélésdíj, stimu alatt csak a h.tisztasági pénzes (3E)
menj át az inzulinrezisztencia fórumra és ott segítenek.kicsit azért ők túlzásba viszik szerintem a számolgatást, de alapnak nagy segítség.amíg ez nincs rendben ne menj neki a következőnek.ez persze csak jó tanács.szia
Szia Popi!
Én nem vagyok nagy tudója az inzulin értékeknek, de bizony erre még én is azt mondom, hogy magas!!Majd jönnek a többiek, és többet tudnak segíteni, de nekem is azt mondták, hogy a 0'-nek a 120'-es az 5x-se lehet. Ha felette van, akkor az már inzulinrezisztencia.....
Szia!A diéta/mozgás teszi ki a 60-70%-ot a javulásban.a maradék a gyógyszer.Azt muszály.Ez nem fogyókúra, hanem életmódváltás.Aki fogyni akar kevesebb, aki nem több ch-t visz be, de fontos az 5* étkezés ,az arányok és vannak tilos dolgok pl: fehér dolgok: liszt, rizs stb, cukor, méz.Nem egy ördöngősség ha valaki nem annyira mélyül bele.Akkor a dokid nem igazán ért hozzá.ezzel nem sok esélye van a megtapadásnak.kontroll nem volt?nekem az 52-es 120-as és a 10-es éhgyomri sok volt, de én pont az ellentéte vagyok.figyelek az étkezésre és a mozgásra és nem szedek gyógyszert.ja és nekem sem kell igazán fogynom max 1-2 kg-t.
cukor
0 perc: 5,17
60 perc: 6,53
120 perc: 4,93
insulin:
0 perc: 10,72
60 perc: 102
120 perc: 86,38
milyen eredményeid voltak ha megkérdezhetem?
Voltam terheléses cukor vizsgálaton (nyáron), az alapján a dokim azt mondta nem veszélyes az IR-em (szerintem annyira nem jó az eredmény, de hát én nem értek hozzá), azért szedet velem xr-t, 1000-esből 1 db-ot. A diétát nem erőltette, mert nem indokolta a súlyom. A cukrommal sosem volt gond. Én is gondoltam rá, hogy a nőgyógyásszal megpróbálom kiíratni a vérvételeket és meg is csináltatnám még a konzultáció előtt.
én a hormonokat nem ott nézettem hanem kiirattam nőgyógyásszal és így ingyen volt.én csak azt fizettem amit írtam.:-)
Az a nem államilag finanszírozott.A másik oldal vonatkozik rád nem?Cukor!inzulin terhelés, AMH?D vutamin?3. és 21. napi hormon, pajzsmirigyhormonok
Szia Avike1!
Jártunk a Bp-i Kaáliban de az már nagyon régen volt, és ott 2 inszemünk volt csak, a többi már máshol. Méh üreg vizsgálatom nem volt, bár rákérdeztem, a 3. sikertelen lombik után, de nem tartották indokoltnak!? Érdekes nem?
Köszi az infókat mindenkinek!
szia Ha Kaáliban voltatok elötte akkor nem kell ismételten konzi díjat fizetni.gondolom akkor petevezető,és méh üreg vizsgálatokon is túl vagy! férjednek kell egy sperma vizsgálat,és neked egy ciklus monitorizálás,ha semmi gond akkor ennyi kell,a ciklus monitoring az hormononként 3000ft addig kell fizetni,míg el nem indul a stimu,stimu közben egyszer lesz hüvely tisztasági vizsgálat az 3000ft,és ennyi! legjobb helyre jelentkeztetek! üdv a Győr kaálisok táborában:-)
Szia Gica!
Eddig Budapesten próbálkoztunk, XII. ker, XX. ker.
Petevezeték átjárhatóságit már csináltak korábban, eredmény ok volt, genetikain is voltunk, ott is minden ok, hematológián is jártunk, ott is minden ok. Nem tudom mi nem volt még! A vérvételekért és uh-ért kell fizetni itt? Kaptam egy árlistát, ami szerepel olyen, hogy beavatkozások közötti megbeszélések 1500/alkalom!? Ezek az apróságok érdekelnének :)
Szia!Eddig hova jártatok?
1. konzi 13000
spermavizsgálat 13000 azt hiszem
hüvelytisztasági 3000
hycosy 35000
talán más nem volt.
+ természetesen a gyógyszerek.Milyen vizsgálatokat csináltattatok meg eddig?
Sziasztok lányok! Próbáltam én visszaolvasgatni és találtam is pár infót, de lenne még kérdésem hozzátok, ha megengeditek!? Az utolsó OEP-es lombik előtt vagyunk, úgy is mondhatnám, hogy ma teszteltem ismét negatívat ET+16. napon a 4. lombikunk után és úgy néz ki, hogy Győrbe szeretnénk menni. Az útiköltséget már kiszámoltam, nagyjából a stimus szerek árát is tudom, de szeretném megkérdezni hogy miket kell még a helyszínen fizetni, milyen vizsgálatok kellenek, csak hogy tudjunk kalkulálni és számolni. Lassan 8 éve küzdünk, 7 inszem és 4 lombik van mögöttünk, valamint annyi marhaság, hogy le sem merem írni :) Eddig semmi konkrét okot nem találtak a sikertelenségre, ezért is szántuk rá magunkat, hogy váltunk (talán korábban kellett volna, de nem tudhattuk, hogy így alakul). Azért lenne fontos, hogy tudjuk mennyi lesz az annyi, mert mint mindenki másnak, nálunk sincs kolbászból a kerítés, viszont elég messze van Győr, de már csak bennük bízunk :) Köszönöm, ha válaszoltok!
Nagyon rendes vagy,hogy válaszolsz a kérdéseimre!neked 3 babókát ültettek be?vagy kettőt,csak az egyik embrió ketté osztódott?
Nekem azt mondta a doki, hogy mint az amniocentézisnek, kb. 1%. Persze, ha egy petéjűek az ikrek, akkor nem lehet megcsinálni, mert akkor elhal mind a kettő. Nálam semmi gond nem volt, a lelkieken kivűl. Pont, mire letelt a 12 hét és valamennyire megnyugodhattam volna, azért kellett izgulni, hogy nehogy a redukció miatt legyen gond. Nem azt mondom, hogy jó döntést hoztunk, mert ez nem lehet soha jó döntés, de helyes volt. Éreztem a szívem mélyén, hogy valószínűleg nagy baj lenne a babákkal, ha megtartanám mind a hármat és igazam is lett, a 32. hétig bírták így is csak a csajok. Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok.
szia igen kétnaponta prontogest,és minden este egy Crinone-gél.
várom az új fotót a picikről:-) figyu a redukálás az mennyi kockázattal jár? gondolom nagyon nagy!csak akkor válaszolj,ha nem kellemetlen neked! ölellek drága!
Nagyon szépen köszönöm, van már sokkal újabb képünk, majd töltök fel!:-)
Szia! Hát, nekem 60 volt, de az egyik lánynak, aki velem együtt lett szinte terhes, neki olyan 25 körül volt mindig egy babával, kapod a progi szurit is, ugye? Egyébként minden rendben lesz, ne aggódj!!!
Szia! És ha megszületnek, főleg nem tudod, majd elképzelni, hogy milyen lenne, ha csak egyikük lenne. :-) Nagyon jól vagyunk, köszönjük, csajok már 11 hónaposak, nagyon nőnek és okosodnak már. Mind a kettő kézenfogva megy már, lépkednek a kanapé mellett vagy ahol meg tudnak kapaszkodni, 8,5kg-ok és 70cm-ek. Mindent, de mindent behoztak, már nem lehet megmondani róluk, hogy 2 hónappal hamarabb jöttek, sőt, vannak dolgok, amiben előrébb járnak, mint az ugyanilyen idős, csak normál időre született társaik. Nemrég látta őket a gyermek-fejlődés neurológus, teljesen oda volt. :-))) Szóval, minden a legnagyobb rendben! Ti hogy vagytok? Hol is tartasz?
Megnéztem a fotót a picikről:-) csodaszép édes kis cukorborsókák!egészséget,és sok erőt kívánok hozzájuk! puszik
Szia drága,köszi annyira jó érzés ez,hogy mindenkinek azt kívánom,mielőb átélhesse az érzést,ami bármilyen más mámorító érzésnél sokszor erősebb!még az érdekelne,ha kérdezhetem,hogy a progiszintnek kettő babucinál nem kevés a 46,34?Remélem nem!többektől hallottam,hogy 60-as progi lenne a jó!ez picit aggaszt,de reméljük minden oksi lesz! ölellek!
szia Zsu! Hogy vagytok? Eddig féltem a nagy feladattól, amit majd a 2 baba ad, de most már el sem tudnám képzelni, hogy egyedül lennének :)
Avike!!! Gratulálok! Gyönyörűek a hormonszintjeid!!! Nekem ET+13-on (3 napos embrikéket kaptam vissza) volt 698 a HCG-m és 3 babóca volt, úgyhogy egyértelműen IKREK!!!!!!!!! Csudi jó dolog ám az ikresség! Majd Dy-vel együtt nemsokára meglátjátok Ti is! Vigyázz magatokra!
Ha valakinek van esetleg Crinone-gél je akár pár darab is vennék,teljes áron.puszik
További ajánlott fórumok: