Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Lenne még egy kérdésem, hátha valaki tud erre is választ. Ha már 6 sikertelen inszemen túl vagyok, akkor a Kaáliban már gondolom nem próbálkoznak több inszemmel, hanem egyből a lombik kerül szóba, ugye?
Köszi!
Gratu Neked! :) Próbálok én is, hátha.. szép is lenne, ha sikerülne! Gondolom, számít az időpont kérésnél, hogy már korábban jártál náluk lombikon, ugye? Nem ragaszkodom inkább senkihez, lényeg, hogy mielőbb sikerüljön. Igen, első lombik.
Köszi az infót! :)
Köszi a gyors választ, aranyos vagy! :)Nekem endom nincs, csak inzulinrezisztenciám, amire gyógyszert szedek már több, mint fél éve, majd egy hét múlva lesz kontroll vv.
Mi az a gnrh kúra? Gondolom, hogy már írtál róla, majd mindent visszaolvasok, de pont a másik végéről kezdtem a fórumot, ezért minden hsz-t még nem tudtam elolvasni, de rajta vagyok... :D
Egy nagy kalappal a beültihez, követem, mi történik Veletek! :)
Lolo
Szia itt is))
Hidd el,nem fogod megbánni,ha átjössz ebbe az intézetbe!!!Vérprofi dokik vannak,jó biológus csapat.Mi is ide szerettünk volna annak idején jönni,vállalva a több mint 400 km-es utat,de pont akkor volt létszámstop,amikor szerettünk volna váltani.(előtte mi a debreceni Kaáliban voltunk).
Mivel csak egy szakvélemény kellett volna elsősorban,így a BMC be hamar bejutottunk,egyenlőre maradtunk ott.
Volt a fórumon olyan lány,aki 4 lombik után Romániából járt ide,(mármint Győrbe) és az 5. sikerült is neki,azóta boldog anyuka.
Hajrá csajszi!!!! Ne gondolkozz sokat!
Csatlakozz a Győri anyukák táborához!!!
Ölellek)
Sziasztok! Teljesen új vagyok még itt, remélem, nem gond, hogy idetolakszom! Érdeklődnék, hogy mostanság mennyire nehéz időponthoz jutni a győri Kaáliban, mert ahogy visszaolvastam, tavaly év elején hónapokat is kellett várni egy-egy időpontra. Van friss tapasztalata valakinek? Milyen gyakran érdemes telefonálni és mikor a legvalószínűbb, hogy kaphat az ember időpontot? Szeretnék még idén bejutni konzira...
Tudnátok segíteni, hogy melyik doktor úrhoz érdemesebb bejelentkezni? Vagy ez teljesen mindegy?
Köszi a segítséget! :) Beki
Sziasztok! Csatlakoznék ehhez a fórumhoz, ha nem baj. Néhányatok már másik fórumról imserhet. Eddig Pesten a BMCbe jártunk, váltani szeretnénk, 4x volt bültetés sikertelenül. "Csak" a petevezetőim hiányoznak.
Kérdésem azokhoz akik Pestről járnak fel Győrbe, hogy mi az ok, hogy nem a Pesti hanem a Győri Kaálit választottátok? Még vacilállunk hogy lehet "elég" a Pesti Kaáli is, de ha tényleg "jobb" a Győri, akkor elmegyünk odáig is, ha kell. De minden infót szívesen várok, amivel tudnátok segíteni a döntésben (ha csak anyagilag éri meg jobban Pest, mivel nem kell utazni, akkor Pest, de ha más oka van... )
Popi
Nekem is abban volt ez az eredményem.
De ne add fel!!! Helyre tudod tenni)
Csillag!
Megkerestem a leletem és az inzulin mU/L-ben van megadva.
Popi
Remélem közben spontán kis csodát kapsz majd)))))
Nem ritka,ha rendbejön az inzulin,akkor potyognak a babák))))
Drukkolok)))
Köszönöm mindenkinek az infókat! Sejtettem én, hogy ez annyira nem jó eredmény és már minden okosságom meg is van ahhoz, hogy diétázzak. Januárban fogok tudni elmenni kontrollra, kíváncsi leszek mit mutat majd! Úgy gondoltam, hogy januárban telefonálok Győrbe, addigra megpróbálok minden egyéb vérvételt is elintézni. Kb mire számíthatok telefonálás és konzultációs időpontot, majd lombikos időpontot illetően?
Szeretnék gratulálok azoknak, akiknek már sikerült, boldog babavárást kívánok és azoknak pedig sikert kívánok, akik épp benne vannak :)
Bogica: köszi!!! :):)
Lindy: ez bizony azt jelenti, szóval amíg koncentrálsz a lombikra, addig is diétázz, és mozogj minden nap! Ebből baj nem lehet! :) Mármint, ha közben tartod a diétát, és a mozgást!
Lindy
Igen,úgy tudom azt jelenti,hogy sok kis ciszta van a petefészkekben.
IR vizsgálatod volt már?
Általában azzal társul.Ha az inzulin normál értékbe kerül,akkor eltűnnek a ciszták is.
(nálam legalábbis így történt)
Popi
A Kaálikra igaz,hogy ha az egyikben már fizettél első konzis díjat,akkor a többiben máár nem kell.
Kivétel a győri,mert annyian mennek át,hogy így gondolom jobban megéri nekik((
Itt úgy mész,mintha máshol nem lettél volna még egyszer sem.
Ez sajnos IR!!
Keress fel minél előbb egy jó endokrinológust,és diétázz!!! Nekem "csak" 45 volt a 60 perces,de már gyógyszert kaptam rá!! A 120 percesem 86 volt.
Kb 5 hónap alatt lement a normális tartományba,és azóta is tartom a súlyom is szépen.Nem ördöngösség a diéta,bele kell jönni.De a babáért mindent megteszünk nemigaz?
Már a 0 percesed is sok,mert az normálisan olyan 2-3 körül van,de nem lehet több mint 5!!!
A legmagasabb terhelt értéked pedig nem lehet több,mint a nulla perces max 5x-e.
Nálad sajnos jüóval többet termel a szervezeted.
Ne add fel!!! Kitartást és hidd el,minden sikerülni fog))
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?