Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Az orvos írja fel, Prolutex 25 mg a neve.
Nekem maradt egy halommal, mert nem volt visszaültetés, én hülye meg előtte kiváltottam.
Szia!
Én kaptam már Prolutont azt 3 naponta kellett szúrni, meg Prontogestet is, azt naponta, de ez gondolom változó, kinek mennyit kell. Ez Pesten volt, nem tudom itt hogy működik, de én megbeszéltem az orvosommal, ő írta ki, és pharmafutárral lehetett behozatni.
Szia Bora!
Én is inszem előtt állok!
Nálatok miért nem jött a baba magától? Kinél volt a gond? Csak gyógyszert vagy injekciót is kaptál az inszem előtt? Első volt?
Bocs a asok kérdésért. :-)
helló lányok,
hétfőn voltunk Bogánál és következő ciklusban indulunk! GnRh antagonista protokollt kaptunk, elvileg április 1-jére várom (most először nagyon várom!!!) és akkor kezdem szúrni a gonal-t a második naptól. Nekem azt mondta, hogy csak femibion 800-az szedjek, semmi mást.
Egy kérdésem volna: repülés mennyire gond szerintetek? Munkámból adódóan kb a 7. héttől kellene hetente kétszer (H és P) másfél órát repülnöm...olvastam a neten mindent, hogy nem ajánlott, van aki szerint meg mindegy, mert ha maradni akar a picur marad.
Valaki aki szintén most indul?
mikor a katonákat lövik fel s rájuk bízzák ki az erősebb :-D
inszemináció a google válszt add rá ;-)
Bora78!
Drukkolok!
Irszi,Mézessüti köszönöm a bíztatást!
Rossz érzés,de ahogy mondjátok erősnek kell lenni.Páromat is nagyon megviselte,nagyon beleélte magát,együtt szomorkodunk :-(
Remélem a következő mindegyikünknek sikerül,illetve tudom!!
Ria, nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!! :-(
Kíváncsi vagyok hogy mit mutatnak a vizsgálatok majd. Az a baj, hogy az első vetéléssel nem is nagyon szoktak foglalkozni; azt mondják hogy "a biológia....." Szóval még jó is hogy már mehetsz. Fel a fejjel, sajnos az élet sokszor kegyetlen. Mi veled vagyunk!!!! Puszi!
Nyssa, drukk hogy erősödjön!!!!!!!!!! Biztosan fog! Nekem olyan hómező volt a tesztem, hogy csak na! :-(
Sziasztok! Én november 1-én kezdtem telefonálni, és szinte minden nap telefonáltam. Január végén jutottunk be, február végén meg már el is kezdődött a stimuláció. Fel voltam készülve, hogy majd reklamálok a doktor úrnál, hogy reformálják meg az időpont kiadási módszereiket, inkább adjanak távoli időpontot, de tudjuk, hogy mire számíthatunk, meddig várjuk, de mikor ott voltam, és láttam hogy azon vannak hogy segítsenek nekünk, valahogy elfejeltettem ezt a tervemet.
Amúgy aki munkahelyről szökik ki nap mint nap telefonálni, annak ez idegileg elég megterhető lehet. Arra gondolok, hogy máshogy nem tudják megoldani, másra nem tudok gondolni.
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?