Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok! A Prolutexről írtátok, h csomósodik a helye? Holnaptól ezt szúrom. Akinek jó praktikája ezzel kapcsolatban, szívesen veszem. Köszönöm!
Szia. A Dr.Boncz Ágotánál voltam. S Székesfehérváron is jártam mert a Boncz Ágotával nem voltam megelégedvel. Nekem sajnos idáig meg sem tapadt egy sem. Most úgy az összes reményem elvesztetttem sajnos. Neked gratulálok tiszta szívbő.. :)
nekünk is a 4. jött össze:)
melyik endokrin dokinál voltál Győrben?
Igen győri. Miért? Te is? Hát most úgy érzem az én esetemben 55-lombik os kevés lesz.
Nem vigasztaéó a dolog, de egy kis statisztikai magyarázat: Azért engedélyeznek 5 TB-s lombikot Mo-n, mert kimutatták, h általában 5-ből legalább 1 sikeres.
Ezenfelül a spontán teherbeesésnek is csak 15-20% esélye van egy ciklusban, ezért kell 1 évet várni, h a dokik komolyabban foglalkozzanak a sikertelenséggel. (ezeket olvastam)
akkor 2.5-ig nem hinném, hogy befolyásoló ha tüneted sincs
Ha tudsz angolul, erdemes ezt elolvasni. Ha az R betukre kattintasz, akkor a referencia (tanulmany) is megjelenik.
[link]
Ezt pedig biztosan olvastad mar:
[link]
Igen,nagyon..162. Pedig az érték47-94-ig. Azt irja,fokozott celluláris reaktivitás
Engem a magas citokin arány is aggaszt. Ezzel kapcsolatban nem tudsz valamit? A magyar oldalakat végignyálazva nem sokra jutottam,csak hogy megtapadási zavart okoz. De akkor miért nincs rá semmi?
Nem tudom, hogy ez mikor volt, de ez az ertek eleg magas volt. Nem artott volna csinaltatni egy kontrollt, de valoszinuleg javult azota.
Probalj meg azonban kicsit masra is gondolni. Tudom, konnyu ezt mondani, de lepj tovabb!
Eppen a mult heten mondta nekem egy orvos, hogy egy eros, jo minosegu embrio barhol, barmilyen korulmenyek kozott ''tulel". Szoval egyaltalan nem biztos, hogy a tsh vagy az inzulin miatt nem jott eddig ossze.
mU/L-az inzulinom, de ez az előtt volt, hogy elkezdtem az inofolicot, és kivontam a cukrot s fehér lisztet a háztatásunkból. 2-endokrinológusnál jártam. Győrben, és Székesfehérváron. Ja, és egy évvel ezelőtt egy harmadiknál is. Ha váalaszok orvost akivel meg vagyok elégedvel, az mellett kitartok. de igazából bejött a megérzésem, egyikben sem bízhatok. A TSH-ra mindegyik azt mondta, hogy teljesen jó, mert a TSH magában nem értékelhető, s a többi értéket nézve jó. De valami mégsem jó. Én már nem tudom. Lassan gondolkodni sem tudok. Jó kis húsvétun k lett. Minden ünnepünk el volt cseszve egy egy lombikkal
Minden értékem jó azon kívül amit leírtam. D vitamint szedek a magas citokinre, napi 4000NE-t. Én nem vagyok túlsúlyos, max a korom nem fiatal már(36)
Ameddig nem verzel, addig van remeny!
A 120 perces inzulinod 41?
Milyen mertekegysegben?
A kaaliban nem enkrinologusok az orvosok. Szoval az o velemenyukre kevesbe hagyatkoznek.
Amugy pedig enkrinologus es endokrinologus kozott is oriasi kulonbsegek vannak.
Nekem a tuneteim alapjan a tobbnyire 2 es 3 kozotti tsh-ra gyogyszert irt fel.
Ha vegkepp tanacstalan maradnal, akkor a helyedben en tennek egy latogatast Fulop Vilmosnal.
csajok sajnálom, de ugye ez szerencse kérdése.úgy,hogy nálam semmi nem volt 50%-t mondtak először ugye 29 voltam.minden rendben egyedül párom eredménye miatt kellett lombik, de azt mondták ritkán ilyen magas az arány,mert általában idősebb nők kerülnek be a programba és az ront sajnos nem kicsit+ ront a túlsúly az okok, hogy miért kell lombik és persze szerencse is kell hozzá nem kevés.másodszor 80%-ot mondtak.ezekből 1-1 baba lett.kívánom, hogy minél előbb sikerüljön nektek is.Mézessüti megjött, hogy azt írod nem sikerült?
t3-t4 anti-tpo rendben? nekem 25 volt a tsh.addig jó.1 körül csak tankönyvi, de nem előírás.ha többi érték jó és nincs pajzsmirigyes tüneted akkor nem valószínű, hogy ez az ok...D vitamin jó?
TB-s rendelésen a nőgyógyásztól kértem egy sima beutalót. Ott bármit elfogadnak, nincs séma.
TSH-m volt már 4,5 februárban, utána márciusban 3,5 és most szedem rá az L-tyroxint, ami biztos, hogy le fogja vinni. Korábban amúgy nem volt gond vele.
Kineziológusnál én is voltam régen. Most már tudom, hogy igaza volt, amiket mondott, de akkor nem hittem el. Én is pár éve nyitottam csak a "máshogy" is lehet gondolkodni felé a racionális világból.
Amikor az ember azt látja, hogy nem ő irányítja a sorsát, és a nincs lehetetlen, csak tehetetlen mégsem igaz, akkor kezded belátni, hogy a terhesség is olyan, hogy valaki vagy "megáldódik" vele, valaki pedig nem. Annak más a sorsa, feladata, stb.
Persze ezt most még csak leírom, nem fogadom el. Amíg lehet, még kitartok és próbálkozunk, de már belátom, hogy ez is benne lehet a pakliban....
Köszönöm almazöld. Neked a parádsasvári dologra ki adott beutalót? Ott megnézték az értékeidet? TSH-d mennyi? Járok kineziológushoz. Alabjába véve elég vidám nő vagyok...voltam.
Nagyon sajnálom, ha tényleg nem sikerült, bár még azért ne add fel. A vérvétel lesz a biztos....
Ugyan ebben a cipőben vagyunk mi is, mint te. Értékeim tök jók.Egyedül, ami neked is magas a citokin arány, de a Boga doki arra azt mondta, hogy mivel a másik érték jó, ezért elég a D-vitamin. Méhtükrözés rendben, vérvételek ok.
Szóval akkor mi az oka, hogy már 3 nem sikerült? Ilyenkor az ember úgy érzi, hogy csak kísérleteznek velünk és ha egyszer netalántán sikerül, akkor sem tudják, hogy mitől lehetett.
Mind háromnál a doki mondta, hogy ebből simán terhesség lesz, de hát valahogy mégsem....
Nem tudom mennyire vagy spirituális beállítottságú, de én hiszek abban, hogy ha testileg minden rendben, akkor talán lehet, hogy a leszületendő baba még nincs arra készen, hogy kiválasszon minket. Mivel hát egy babához a jó értékek, a csillagállás, a szerencse mellett kell egy kis megfoghatatlan is. Nem tudom, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy megfelelőnek találjon a kiválasztáshoz, de megpróbálunk tőlünk telhetően mindent elkövetni, hogy ez minél hamarabb teljesüljön.
Neked is azt kívánom, hogy sikerüljön! Ne add fel!
Sziasztok. nagy segítséget kérnék tőletek. Úgy néz ki a 3.-lombikunk is sikertelen. Idáig meg sem tapadt egy sem. Inzulinom a 12'-es 41. Szedek inofolicot, nem eszem cukrot, s fehér lisztes dolgokat. AMH:0.7 TSH:2.400 erre 3-orvos mondta, hogy nem kell rá gyógyszer. Mindenhol azt olvasom, 1-körül kéne lennie, de minden orvos szerint ez jó(2-endokrinológus, Kaális orvos) Citokin arányom nagyon magas: 162. Erre a kaáliban csak ,,D" vitamint kaptam, semmi mást, hiába ütöttem a vasat. A férjemnek a katonáit válogatják mert a HBA-tesztje nem lett túl jó. Tehá azzal nem lehet gond. Segítsetek nekem, kihez forduljak? Hová menjek? Mert ennek sok értelme nincs, hogy mindig ugyanaz van, semmi nem indul el, és mindegyik lombiknál napra pontosan ugyanazt érzem(hasfájás...stb) Milyen vizsgálatokat kéne még csináltatni? Genetika, immunológia,véralvadás megvan. Méhtükrözésnél azt mondták, annyira szép ott bent minden, hogy ennél szebb nem lehet. Petevezetékeim már nincsenek. Most 2db 5-naposat kaptam vissza. Előre is köszi a segítséget. Nem fogok így újra nekiindulni.
5.hétnél tartunk mi is. bízakodom.
nekem 5 hét vol napi kétszer..ne add fel.lesz :-)
szia, ez tök változó. van azonnal sikerül, van akinek csak 1-2 hónap múlva. kérd meg a párodat, hátha neki sikerül:)
Érdeklődnék,hogy konzultációra,mennyi időt kell általában várni? 1hónapja rendszeresen hivogatom az intézetet,feleslegesen. remény sincs?
Rendben lesz minden, szorítunk!!:-)Puszi
Köszi csajok. remélem is, hogy a hasfájás jót jelent, mert egy para vagyok.
Mézessüti, szerintem a hasfájás kimondottan jó jel!
További ajánlott fórumok: