Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Úristen!!! Hívtak!!! Jövő héten műtenek!!! :)
Kérek valakit meséljen el mindent mi, hogy zajlik VESZPRÉMBEN. A lehető legrészletesebben :)
Nem is bírok aludni ;)
Szia!
Én még nem tartozom a régiek közé, de folyamatosan olvaslak és tényleg nagy utat jártál be és ezt nagy fegyelemmel tetted! Szívből gratulálok az új életedhez és, hogy egészségesen élsz, s nem utolsó sorban, hogy mindig és mindenkor mindenkinek tudsz és akarsz segíteni. Ezt mindenki nevében azt hiszem megköszönhetem. Köszönöm!
Jó egészséget kívánok Neked!
Ma születesnapom van!!! Ma 2 éve,hogy életmentő műtetet hajtottak rajtam vegre veszpremben. Nem annak indult csak sima gastricbypassnak lett volna de mivel már előtte is próbalkoztam a fogyással igy a gyomorgyűrü kevert be de nagyon...belerohadt a gyomromba annyira gennyes volt,hogy barmikor kifakadhatott volna és mergezes végzett volna velem...ez mivel mar akkor nagy súlyokkal edzettem csak időkerdese lett volna az operalo orvos szerint az év vége már nemlett volna biztos......igy csak egy 8 óras műtétem volt de sikeres amiert hálaval tartozok Dr. Mohos Elemernek es csapatanak. Hálaval tartozok feleségemnek mert véfig járta velem ezt az utat is es megjarta a poklok poklát..köszönöm és szeretlek. Halaval tartozom barataimnak aki melletem voltak es csaladomnak is akik nehezen bár de elfogadták és belenyugodtak is,hogy közülünk most már en nézek ki jobban😁😁😁😁....a legnagyobb súlyom 165 kg volt a legkisebb 95 kg...jelenlegi súlyom 108 kg es szerintem megteszek mindent azért,hogy tudatossan éljek....van mozgás és van tudatos étkezés is. Tünetmentes a diabetesz 2 sem es elmúlt a magasvernyomásom...orvosilag tudom bizonyitani !
Barkinek segitek tanácsban mert ismerjük el..130 kg felet már lefogyni nem olyan egyszerű jojó efektus nélkül..nemlehetetlen de nagyon nehéz..tehát ha barkinek barmilyen kérdése van és úgy érzi,hogy tudok segiteni forduljon bizalommal hozzám...ja es aki legyint,hogy így könnyű fogyni annak üzenem,hogy jard végig utamat es megbeszeljük
Nekem lepedekes a nyelvem
Hiába mosom sikalom el fog múlni ha már nem pépeset eszünk - állítólag
Igazából ő a facebook-os csoportban is benne volt, aztán onnan is kilépett ha jól tudom! Itt is volt korábban tag más nick-kel, most meg ezzel, de nem értem hogy miért lépett ki!
Nem tudott sokat fogyni, ezért dühös!
Szia!
Ezek szerint hazaértél.
(Mármint ha te vagy az, akivel majdnem egy taxival jöttünk ma el a kórházból. :)
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok